Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μακάμπι… καλεί Σάκχοφ»

Στα «ραντάρ» του Ίβιτς ο Ουκρανός.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

«Μακάμπι… καλεί Σάκχοφ»

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει ήδη ξεκινήσει το μεταγραφικό της σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και ένα από τα ονόματα που φαίνεται πως απασχολούν την ομάδα του Ισραήλ είναι αυτό του Εβγκέν Σάκχοφ.

Το συμβόλαιο του Ουκρανού ποδοσφαιριστή με τον ΠΑΟΚ λήγει το προσεχές καλοκαίρι, με το PAOK24 μάλιστα να σας παρουσιάζει πριν από λίγες ημέρες τα δεδομένα που υπάρχουν στις συζητήσεις των δύο πλευρών.

Η ισραηλινή ομάδα έχοντας να αντιμετωπίσει και τον «βραχνά» του financial fair-play στρέφει την προσοχή της σε παίκτες τα συμβόλαια των οποίων θα ολοκληρωθούν σύντομα και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει είναι και αυτές του Σάκχοφ.

Μάλιστα, το δημοσίευμα από το Ισραήλ υποστηρίζει πως ο Ίβιτς έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Ουκρανό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, τονίζοντας παράλληλα και το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Σάκχοφ από ομάδες της Τουρκίας, χωρίς ωστόσο όπως υπογραμμίζει να έχει ληφθεί κάποια οριστική απόφαση…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολοταχώς για πρωτάθλημα η Μπριζ!

Πέρασε με 0-3 και από την έδρα της Γκενκ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Συνεχίζει ακάθεκτη για τον τίτλο στο Βέλγιο η Κλαμπ Μπριζ, η οποία πέρασε και από την έδρα της Γκενκ σήμερα.

Αφού τη νίκησε εντός έδρας με 4-0 την περασμένη Τετάρτη, τη φιλοδώρησε με άλλα τρία τέρματα σήμερα, επικρατώντας με 0-3. Ο λόγος για την Κλαμπ Μπριζ, κόντρα στη Γκενκ, συνεχίζοντας την εξαιρετική της πορεία από τότε που άλλαξε προπονητή και προκρίθηκε επί του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Οι Βέλγοι, προηγήθηκαν με το γκολ του Σάμπε στο 38’, ενώ ο σκόρερ του πρώτου γκολ, ήταν δημιουργός του δεύτερου, το οποίο πέτυχε ο Βετλέσεν στο 67’. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Τιάγκο, έκανε το 0-3 που ήταν και το τελικό σκορ, με την ομάδα του Νίκι Χάγεν, να ανεβαίνει στην πρώτη θέση της Jupiler Pro League, με ένα παιχνίδι και ένα βαθμό περισσότερο από τη δεύτερη Άντερλεχτ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρούτσης: «Πρώτη φορά αντιμετωπίζεται η βία…» (vid)

Οι τηλεοπτικές τοποθετήσεις του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, φιλοξενήθηκε στο «ERT News» με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις με τις δεκάδες συλλήψεις οπαδών του Ολυμπιακού για τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, τονίζοντας ότι για πρώτη φορά αντιμετωπίζεται σοβαρά η αθλητική βία…

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To πλάνο Αλμέιδα ενόψει Τούμπας

Ποιες αναμένεται να είναι οι επιλογές της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με κάποιες αλλαγές σε σχέση με τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να παραταχθεί η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ (19:30, Νovasports Prime).

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ της Ένωσης, ο Αθανασιάδης αναμένεται να παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, όπως και οι Βίντα, Κάλενς στα στόπερ, ο Ρότα δεξιά και ο Χατζισαφί αριστερά στην άμυνα.

Στον κέντρο, θεωρείται σίγουρη η παρουσία του Πινέδα, είτε μαζί με τους Σιμάνσκι, Γιόνσον (και τον Μεξικανό στα αριστερά), είτε με έναν εκ των δύο και τον Γκατσίνοβιτς στα αριστερά.

Ελίασον ή Άμραμπατ θα ξεκινήσει στα δεξιά, ο Τσούμπερ όλα δείχνουν ότι θα πάρει τη θέση του Αραούχο, ενώ ένας εκ των Πόνσε, Γκαρσία, θα είναι στην κορυφή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ