Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από την Κομοτηνή στην Λυών

Ακόμα ένα παράδειγμα της δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ ανά την Ελλάδα είναι και ο Χουσεΐν Ανούλ από την Κομοτηνή που μέσα στον Απρίλιο θα ταξιδέψει σε Αγγλία και Γαλλία.

Άκης Σακισλόγλου

Από την Κομοτηνή στην Λυών

Όπως είναι γνωστό ο ΠΑΟΚ εδώ και 5 χρόνια έχει τη δική του ακαδημία στην πόλη της Κομοτηνής και κατά καιρούς έχει πάρει στη Θεσσαλονίκη για να δοκιμάσει αρκετούς ποδοσφαιριστές που φαίνεται να ξεχωρίζουν. Αυτή τη φορά όμως ο νεαρός αμυντικός Χουσεΐν Ανούλ δεν θα μείνει στη Θεσσαλονίκη, αλλά έχει ήδη φτάσει στην Αγγλία, όπου θα δοκιμαστεί από την ομάδα της Ρέντινγκ στις 15 του ιδίου μήνα. Το ταξίδι όμως δεν θα σταματήσει εκεί για τον 14χρονο αμυντικό, μιας και στις 25 Απριλίου έως τις 29 θα είναι στη Λυών, όπου θα δοκιμαστεί και εκεί από τις ακαδημίες της μεγάλης γαλλικής ομάδας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χουσεΐν είναι μέλος των ακαδημιών του ΠΑΟΚ στην πόλη της Κομοτηνής από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, είναι γεννημένος στις 12 Δεκεμβρίου του 2001 και τον ενδιάμεσο κρίκο έκανε ο Γενικός Αρχηγός και Υπεύθυνος Λειτουργίας των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ στην πόλη, Δημήτρης Παγωνίδης, σε επικοινωνία με Ελληνογάλλο μάνατζερ που έχει ανοίξει τα πλοκάμια του στην αγορά της Αγγλίας και της Γαλλίας.

Μάλιστα η πρώτη κίνηση για τον παίκτη έχει γίνει εδώ και μήνες στον αγώνα της Μικτής Θράκης με την Μικρή Έβρου το Δεκέμβριο, όταν μάλιστα η ομάδα του Ανούλ είχε κερδίσει με 2-0.

Πηγή: inkomotini.gr/

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποστολή με Κώστογλου-Αζούζ!

Ο ΠΑΟΚ Β ταξιδεύει στον Πύργο για την 10η αγωνιστική της Super League 2

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τον ΠΑΣ Πύργου αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή στις 15:00 ο ΠΑΟΚ Β εκτός έδρας για την 10η αγωνιστική της Super League 2. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν με 9 πόντους.

Οι παίκτες του Ντάνι Πονζ, προπονήθηκαν σήμερα Σάββατο πρωί στη Σουρωτή. και κατόπιν αναχώρησαν για την πόλη της Πελοποννήσου.

Την αποστολή του Ισπανού προπονητή απαρτίζουν οι:

Νικολακούλης, Τσιντσόλης, Αβράμπος, Απιατσιόνακ, Κωττάς, Σιδεράς, Πασαχίδης, Τσιότας, Ντούνγκα, Βυρσωκινός, Λεωνιδόπουλος, Ελευθεριάδης, Ίκομπονγκ, Γκιόκα, Παπαγεωργίου, Μπιασότο, Αζούζ, Τσιφούτης, Καραγκέα, Κώστογλου, Σιφναίος, Γραββάνης, Στύλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγχωτική νίκη για τον Πανσερραϊκό

Δύσκολο τρίποντο για τους Σερραίους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 2-1, σε ένα παιχνίδι το οποίο διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, αντί για τη Θεσσαλονίκη.

Τα «λιοντάρια» ήταν ανώτερα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, χρειάστηκε να φθάσουν στο 83ο λεπτό ωστόσο, για να πάρουν το τρίποντο.

Οι Σερραίοι προηγήθηκαν με τον Τορέιρα στο 43ο λεπτό, μετά από ενέργεια του Τσέλιου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, κι ενώ οι τελικές μέχρι εκείνο το σημείο ήταν 11-0, ο Απόλλων ισοφάρισε σε 1-1, χάρη σε αυτογκόλ του Αλιατίδη.

Τη νίκη για τον Πανσερραϊκό έδωσε τελικά ο Κωτσόπουλος με καρφωτή κεφαλιά, μετά από σέντρα του Τσέλιου από δεξιά.

Οι νικητές σκαρφάλωσαν στην 6η θέση με 13 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων έμεινε χαμηλά, στους 8.

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Γεωργιάδης): Τιναλίνι, Γεωργιάδης, Αλιατίδης, Ηλιάδης, Βασιλάκος (77′ Αρμουγκόμ), Μορέιρα, Τσέλιος, Μασκανάκης (59′ Ζορζίνιο), Αδάμ (46′ Βερνάρδος), Τεϊσέιρα(90+3' Βαρσάμης), Κωτσόπουλος.

Απόλλων Καλαμαριάς (Νόλης-Κάκογλου*): Τρίγκατζης, Αθανασίου (84′ Σπανδωνίδης), Πέρεζ (65′ λ.τ Ράντιτς), Τσιμπούκας, Τσαπακίδης, Προύντζος, Καραμπέρης, Τομάζ (56′ Καπρόφ), Ρίζος (65′ Γανόπουλος), Κεδίκογλου (84′ Μοσχόπουλος), Κυριακίδης.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αποστολή για Ολυμπιακό!

Μέσα ο Λουσέ για το αυριανό ντέρμπι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό στον Πειραιά, με πρωινή προπόνηση, η οποία αφιερώθηκε στην τακτική και τις στημένες φάσεις.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο Αλέσιο Λίσι ανακοίνωσε την αποστολή που θα αντιμετωπίσει τους «ερυθρόλευκους» αύριο Κυριακή(08/11) στις 21:00.

Αυτήν αποτελούν οι:

Τσιφτσής, Μοναστηρλής, Μπαλωμένος, Ελουστόντο, Κοσίδης, Χατζηδιάκος, Κόστα, Μπαταούλας, Μπάμπα, Γιαννούλης, Τέιλορ, Σανταμαρία, Γιάκιτς, Ζαφείρης, Λουσέ, Καμαρά, Ούγκρεσιτς, Σορετίρε, Ζίβκοβιτς, Χατσίδης, Εντιαγέ, Μπάνζα, Μύθου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ