Connect with us
Banner Image Banner Image

ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Οδύσσεια προς τη Λιθουανία (video)

Η αποστολή της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Λιθουανία, έχοντας ταλαιπωρηθεί απίστευτα μέχρι να φτάσει στον τελικό προορισμό της ενόψει του αγώνα με τη Νεπτούνας.

PAOK24

Η Οδύσσεια προς τη Λιθουανία (video)

Η τεράστια καθυστέρηση στη Ρίγα έκανε πολύ μεγαλύτερη ταλαιπωρία σε ένα έτσι κι αλλιώς πολύωρο ταξίδι.

Δείτε μέσα από το παρακάτω βίντεο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ την Οδύσσεια που έζησε η «ασπρόμαυρη» αποστολή ταξιδεύοντας στη Λιθουανία.

Αναλυτικά:

ΜΠΑΣΚΕΤ

Η πρώτη αντίδραση Τρινκέρι για την απώλεια του Όσμαν

«Είναι λάθος ακόμη και να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τους Vikos Φalcons το Σάββατο το απόγευμα στο PAOK Sports Arena στο πρώτο παιχνίδι χωρίς τον Όσμαν στη σύνθεσή του μετά τον τραυματισμό του Τούρκου διεθνή και το χειρουργείο στο οποίο θα υποβληθεί.

Ο Αντρέα Τρινκέρι μίλησε για την απώλεια του Όσμαν λέγοντας:

«Οι Vikos Φalcons είναι μια ομάδα με πολύ ταλέντο και ποιοτικούς παίκτες. Για εμάς θα είναι το πρώτο παιχνίδι χωρίς τον Τσέντι και θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι: είναι λάθος ακόμη και να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον Όσμαν, όχι μόνο ως παίκτη, αλλά και ως άνθρωπο και προσωπικότητα μέσα στην ομάδα.

Είχαμε αρχίσει να βαδίζουμε στον σωστό δρόμο, όμως αυτός ο τραυματισμός κάνει ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθειά μας να εξελιχθούμε και να γίνουμε καλύτερη ομάδα. Παρόλα αυτά, εμπιστεύομαι απόλυτα την ομάδα και τους παίκτες μου. Είμαι βέβαιος ότι, με τη δουλειά και την προσπάθεια όλων όσοι βρίσκονται στο ρόστερ μας, θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ρίβερς για Αντετοκούνμπο: «Δε διαθέτει υψηλό μπασκετικό IQ»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο πρώην προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, μεταξύ άλλων, Ντοκ Ρίβερς, μίλησε με δηκτικό τρόπο για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε podcast, μετά τη συνεργασία τους, κάνοντας λόγο για όχι ιδιαίτερα υψηλό μπασκετικό IQ του «Greek Freak», ενώ παράλληλα τόνισε πως είναι δύσκολος παίκτης στο να τον προπονείς!

«Δεν είναι εύκολος παίκτης. Παίζει με έναν απίστευτα γρήγορο ρυθμό, είναι πραγματικά δύσκολος. Έχει εξαιρετική ικανότητα στη δημιουργία και την πάσα, αλλά ταυτόχρονα δε διαθέτει ιδιαίτερα υψηλό μπασκετικό IQ. Έχει ουσιαστικά έναν τρόπο παιχνιδιού. Σε κάθε φάση θέλει να επιβάλει αυτό που έχει στο μυαλό του. Θα ήθελα να μάθει να εκτελεί καλύτερα» είπε ο Ρίβερς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

PAOK24 on studio (live streaming)

Από τις 18:00 ως τις 20:00 στις οθόνες σας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το PAOK24 On Studio και σήμερα μαζί σας, «ζωντανά» μέσα από το κανάλι του PAOK24 στο Youtube.

Από τις 18:00 έως τις 20:00, οι Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Στέργιος Αναστασιάδης, Αγάπη Γαβριηλίδου και Νίκος Μοσχοβίτης σας ενημερώνουν για όλο το «ασπρόμαυρο» ρεπορτάζ, πάντα με τη δική σας συμμετοχή μέσω μηνυμάτων.

Στο σημερινό επίκεντρο, η αυριανή αναμέτρηση με τον Βίκο Ιωαννίνων στο «Παλατάκι», το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά και η επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί αύριο ο Τσέντι Όσμαν στην Κωνσταντινούπολη!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ