Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξάνθη, Μυτιλήνη και…

Μπορεί για τους περισσότερους αυτές οι ημέρες να σημαίνουν… ξεκούραση, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για τους ποδοσφαιριστές του Ιγκόρ Τούντορ.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Ξάνθη, Μυτιλήνη και…

Το “δώρο” του Κροάτη τελείωσε και άπαντες μπαίνουν πλέον σε καθαρά αγωνιστικούς ρυθμούς, με τα συνεχόμενα παιχνίδια που ακολουθούν να μην τους αφήνουν πολλά περιθώρια.

Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής με την Ξάνθη (17:15), οι “ασπρόμαυροι” θα κληθούν να δώσουν συνεχόμενους αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, στους οποίους πέρα από τη νίκη που είναι ο πρώτος στόχος, θέλουν να δείξουν και ένα πιο βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια.

Μετά την εξόρμηση στην Ξάνθη, το σύνολο του Τούντορ θα αντιμετωπίσει την Καλλονή στη Μυτιλήνη (6 Ιανουαρίου/19.15), ενώ στη συνέχεια θα υποδεχτεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα και πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στις 15:00.

Στις 14 Ιανουαρίου (17:15), οι “ασπρόμαυροι” θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Λέσβου στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων για το Κύπελλο, ενώ θα ακολουθήσει η αναμέτρηση με τη Βέροια και πάλι στην Τούμπα, με τον “Δικέφαλο” να μπαίνει για τα καλά σε ρυθμό αγώνων.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόβλημα… τέλος για τους κατόχους διαρκείας!

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πότε “ανοίγει” ξανά το σύστημα για το φιλικό με την Παρτιζάν στην Τούμπα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τη δυνατότητα να προμηθευτούν χωρίς πρόβλημα το εισιτήριό τους για το φιλικό με την Παρτιζάν στην Τούμπα το επόμενο Σάββατο (14/11), θα έχουν από αύριο το πρωί στις 10:00 οι κάτοχοι διαρκείας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το "κενό" που υπήρχε στο σύστημα και δημιουργούσε το πρόβλημα έπαψε να υφίσταται και έτσι όλοι οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εξασφαλίζουν κανονικά μέσω της Ticketmaster την παρουσία τους στο φιλικό με την Παρτιζάν, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία του ανταλλακτικού κόστους του ενός ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως για το φιλικό με τους "ασπρόμαυρους" του Βελιγραδίου δεν είναι υποχρεωτική η χρήση του gov wallet, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να μπορεί να εισέλθει στην Τούμπα με το qr code του εισιτηρίου, όπως ενημέρωσε χθες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Απίστευτο: Στη ζώνη του υποβιβασμού η Γιουνάιτεντ μετά από 40 χρόνια!

Δεν έχει τέλος η κατρακύλα των “Κόκκινων Διαβολων”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε σήμερα στο γήπεδό της η Νότιγχαμ Φόρεστ, κερδίζοντας τη Μάντσεστερ Σίτι με 3-1!

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Φόρεστ έφτασε τους εννέα βαθμούς και ανέβηκε στην 16η θέση, αφήνοντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 18η με 7 μόλις βαθμούς!

Μάλιστα, η παρουσία των "Κόκκινων Διαβόλων" στην ζώνη του υποβιβασμού είχε να συμβεί από το μακρινό 1986, με τον αυριανό αγώνα κόντρα στην Άστον Βίλα στο "Ολντ Τράφορντ" να αποκτάει έτσι ακόμα μεγαλύτερη σημασία για την ομάδα του Κάρικ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η τελευταία πριν το ντέρμπι! (vid)

Το βίντεο του PAOK TV από τη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με τον Τομ Λουσέ να προπονείται και να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανήρτησε στο κανάλι της στο youtube, στιγμιότυπα από το σημερινό πρόγραμμα, το πρωί του Σαββάτου

https://www.youtube.com/watch?v=B1KDjpvmyA8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ