Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H Σούπερ Λίγκα ζητεί αλλαγή της ποινής για τις ΠΑΕ που έχουν χρέη!

Άλλη μία… γενναία έκπτωση σε ότι αφορά τις ποινές που προβλέπονται για τις ομάδες που αφήνουν χρέη προς ποδοσφαιριστές, θέλει να κάνει η Σούπερ Λίγκα…

Στέργιος Αναστασιάδης

H Σούπερ Λίγκα ζητεί αλλαγή της ποινής για τις ΠΑΕ που έχουν χρέη!

Ένα από τα θρίλερ της αγωνιστικής περιόδου που τελείωσε ήταν ο κίνδυνος αποβολής του Παναθηναϊκού από το πρωτάθλημα αν του αφαιρούνταν συνολικά εννέα βαθμοί λόγω ενεργοποίησης των ποινών από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για ληξιπρόθεσμες οφειλές σε ποδοσφαιριστές.

Όπως προβλέπει ο σχετικός κανονισμός της ΕΠΟ σε περίπτωση που μέσα στην ίδια περίοδο αφαιρεθούν συνολικά εννέα βαθμοί τότε η ομάδα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα.

Διαβάστε περισσότερα στο Sdna.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο: Ζητάει και τα ρέστα η ΑΕΚ!

Ασύλληπτη από κάθε άποψη η θέση της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ για την κλήση του Αλμέιδα από την ΔΕΑΒ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Tην αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ προκάλεσε η κλήση σε ακρόαση του Ματίας Αλμέιδα από την ΔΕΑΒ, για την κίνησή του να πιάσει από τον λαιμό αστυνομικό του τμήματος αθλητικής βίας, λίγα δευτερόλεπτα μετά το τέλος του κυριακάτικου ντέρμπι!

Πιο συγκεκριμένα, με διαρροή της, η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε την... έκπληξή (!) της για την κλήση του Αργεντινού προπονητή, τονίζοντας πως αυτό δεν προκύπτει από καμία έκθεση και κάνοντας λόγο για προσπάθεια δημιουργίας... κλίματος (!) από συγκεκριμένες πλευρές!

«Προφανώς και προκαλεί έκπληξη, από την στιγμή που δεν υπάρχει οποιαδήποτε επιβαρυντική έκθεση. Από αστυνομία, παρατηρητές, φύλλο αγώνα κλπ. Απολύτως τίποτα το επιβαρυντικό δεν υπάρχει από πλευράς αξιωματούχων του αγώνα και αστυνομίας. Αυτός είναι και ο λόγος που η κλήση για εξηγήσεις βασίζεται στο περιεχόμενο δύο δημοσιευμάτων, σύμφωνα με την ενημέρωση που λάβαμε.

Προφανώς και δεν αγνοούμε το κλίμα που έχουν επιχειρήσει να δημιουργήσουν συγκεκριμένες πλευρές πολύ έντονα και με μεγάλη επιμονή τα τελευταία 24ωρα. Θα κληθεί παρόλα αυτά να δώσει εξηγήσεις στην ΔΕΑΒ ο προπονητής μας, με βάση το περιεχόμενο δύο δημοσιευμάτων.

Όλοι έχουν δει τι ακριβώς έγινε και μέσα σε ποιες συνθήκες βρέθηκε ο προπονητής μας. Συνθήκες που περιέγραψε και ο ίδιος μετά το παιχνίδι και προκύπτουν από όσα έχει δει κι όλος ο κόσμος» ανέφερε η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κοσμάς: «Σε φοβούνται αλλά δεν μπορεί να σε αγγίξει κανείς» (pic)

Ούτε λέξη φυσικά για την… ταμπακιέρα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Kαι η ΠΑΕ ΑΕΚ στον... χορό υπεράσπισης του Ματίας Αλμέιδα, χωρίς να γίνεται φυσικά καμία κουβέντα για την... ταμπακιέρα, δηλαδή το γεγονός πως ο Αργεντινός προπονητής έπιασε από τον λαιμό (!) αστυνομικό του τμήματος αθλητικής βίας!

Μετά τα πρωτοσέλιδα, τα... συγχωροχάρτια και τα... καρμπόν δημοσιεύματα που προσπαθούν να δικαιολογήσουν (!) και να επικροτήσουν (!) την συμπεριφορά του Αλμέιδα στην Τούμπα, ήρθε η σειρά του Γιώργου Κοσμά, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ να γράφει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook:

«Σε φοβούνται. Αλλά δεν μπορεί να σε αγγίξει κανείς. Μαζί σου μέχρι τέλους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλήση από τη ΔΕΑΒ σε ΠΑΟΚ και Αλμέιδα!

Σε απολογία οι “ασπρόμαυροι” αλλά και ο Αργεντινός προπονητής της ΑΕΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ενώπιο της ΔΕΑΒ θα βρεθούν την επόμενη Τετάρτη 8 Απριλίου, ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ματίας Αλμέιδα. Η πρώτη για τα δύο πανό που αναρτήθηκαν στις θύρες 4Α και 5 στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής, ο δεύτερος για την βιαιοπραγία του εναντίον του αστυνομικού της αθλητικής βίας, μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

1. Καλεί σε ακρόαση την Τετάρτη 8/5/2024 τον MATIAS JESUS ALMEYDA, προπονητή της ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις του αναφορικά με φαινόμενο βίας που σχετίζεται με τον αθλητισμό, το οποίο φέρεται ότι έλαβε χώρα εκ μέρους του εντός του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου «Τούμπας» Θεσσαλονίκης, αμέσως μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ στις 28-4-2024 για τα Play Offs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023/2024.

Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν.5085/2024.

2. Καλεί σε ακρόαση την Τετάρτη 8/5/2024 την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις της αναφορικά με ανάρτηση πανό κατά την διάρκεια του αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ που διεξήχθη στο γήπεδο «Τούμπας» Θεσσαλονίκης στις 28-4-2024, για τα Play Offs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023/2024, με περιεχόμενο «ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ… ΕΝΑΣ ΤΙΓΡΗΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ» - «ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟΙ»

Εφαρμογή του άρθρου 14 του ν.5085/2024".

Όλα αυτά και ενώ ακόμα... αγνοείται ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, ο οποίος όφειλε να έχει ήδη κινηθεί κατά του Ματίας Αλμέιδα...

Υπενθυμίζεται πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα βρεθεί και αύριο ενώπιο της ΔΕΑΒ, "προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις της αναφορικά με φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και φέρονται ότι έλαβαν χώρα από φιλάθλους της, βάσει Εκθέσεως της Αστυνομικής Αρχής, με πρόκληση σοβαρών ζημιών – καταστροφών εντός της αθλητικής εγκατάστασης του γηπέδου «ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ», κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 24/4/2024 για τα Playoffs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023-2024. Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν.5085/2024", όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ