ΒΟΛΕΙ
Γίνονται ανάρπαστες!
Λίγη ώρα πριν από την έναρξη του τρίτου τελικού του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο Παλατάκι έξω από την έδρα του "Δικεφάλου" επικρατεί το αδιαχώρητο.
Ο κόσμος του “Δικεφάλου” “διψάει” για τον τίτλο και αναμένεται να κατακλύσει το γήπεδο, ενώ αυτή την ώρα είναι κυριολεκτικά χιλιάδες οι οπαδοί που βρίσκονται έξω από το Παλατάκι.
Με τις συνθήκες να έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα για ένα μεγάλο παιχνίδι έξω από το κλειστό του ΠΑΟΚ πωλούνται φανέλες των παικτών του “Δικεφάλου”, όπως μπορείτε να δείτε από τη σχετική φωτογραφία, οι οποίες τυπώθηκαν από το ΤΑΠ ΠΑΟΚ για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας.
Γκόμεζ και Χιμέζ έχουν την τιμητική τους, με τις φανέλες να έχουν στο πίσω μέρος τους τα ονόματα τους και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που τις αγοράζουν να ελπίζουν ότι θα είναι συλλεκτικές, καθώς σήμερα θα πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα με τον “Δικέφαλο” να κάνει αν τα καταφέρει για πρώτη φορά στην ιστορία του double!
ΑΣ
Σκιάβο: «Σήμερα πρέπει να πάρουμε το μάθημά μας»
Τι είπε ο Ιταλός τεχνικός μετά την ήττα του ΠΑΟΚ
Πρώτη ήττα του ΠΑΟΚ στη Volley League γυναικών με τον Δικέφαλο να μην τα καταφέρνει απέναντι στον Παναθηναϊκό ο οποίος επικράτησε με 3-0 σετ.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Φίλιπο Σκιάβο, δήλωσε:
«Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν βρήκαμε ρυθμό και αρχίσαμε να αγχωνόμαστε, γιατί δεν μας έβγαινε το παιχνίδι που κάναμε τις προηγούμενες αγωνιστικές.
Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και έχει ακόμα δρόμο.
Σήμερα πρέπει να πάρουμε το μάθημά μας. Πρέπει να παραμένουμε κοντά στο σκορ και να μη χάνουμε τη συγκέντρωσή μας. Σήμερα χάναμε την προσοχή μας για ένα λεπτό και δεχόμασταν τέσσερις πόντους».
Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Volley League γυναικών γνώρισε ο ΠΑΟΚ ο οποίος δεν τα κατάφερε στην Αθήνα απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τις πράσινες να επικρατούν με 3-0 σετ στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής.
Στο πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός με δύο κόντρα επιθέσεις με την Ορβόσοβα ξέφυγε με 12-7. Η διαφορά έφτασε μέχρι και το +8 (18-10), με τον ΠΑΟΚ να ξεκινάει σε εκείνο το σημείο την αντεπίθεσή του. Με όπλο το μπλοκ μείωσε σε 23-20, είχε και κόντρα επίθεση αλλά η Ορβόσοβα σταμάτησε την Γιάσπερ για το 24-20. Η Γουεδέρινγκτον μείωσε σε 24-21, η Κωνσταντινίδου έκανε φιλέ σε προσπάθεια για πάσα (24-22) αλλά μετά το τάιμ άουτ του Κιαπίνι η Παπαγεωργίου με επίθεση πρώτου χρόνου έκανε το 25-22.
Στο δεύτερο σετ με τα σερβίς της Κωνσταντινίδου και με την Παπαγεωργίου να κάνει ζημιά σε επίθεση και μπλοκ, ο Παναθηναϊκός πήρε από νωρίς προβάδισμα (8-3). Η διαφορά έφτασε σε διψήφιο αριθμό (17-7), με την Γκρέκα να διαμορφώνει με μπλοκ το 25-13 για το 2-0 σετ.
Στο τρίτο σετ ο ΠΑΟΚ πέρασε μπροστά με 2-5, όμως ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε γρήγορα σε 7-7. Με κόντρα της Γουάιτ οι πράσινες πέρασαν μπροστά με 12-10 για να ακολουθήσει άσσο της Τίμερμαν για το 13-10. Οι γηπεδούχες έκτοτε δεν κοίταξαν ξανά πίσω τους, η Λαμπκόφσκα με δύο συνεχόμενες επιθέσεις έκανε το 20-16, για να δώσει η Κυπαρίσση τη χαριστική βολή για το 25-19.
Διακύμανση:
1ο σετ: 8-6, 16-8, 21-14, 25-22
2ο σετ: 8-3, 16-7, 21-11, 25-13
3ο σετ: 7-8, 16-13, 21-16, 25-19
*Οι πόντοι του Παναθηναϊκού προήλθαν από 6 άσσους, 38 επιθέσεις, 10 μπλοκ και 21 λάθη αντιπάλων και του ΠΑΟΚ προήλθαν από 35 επιθέσεις, 4 μπλοκ και 15 λάθη αντιπάλων.
Τα σετ: 3-0 (25-22, 25-13, 25-19) σε 69′
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. (Αλεσάντρο Κιαπίνι): Γουάιτ 7 (6/25 επ., 1 άσσος, 39% υπ. – 6% άριστες), Κωνσταντινίδου 5 (1/1 επ., 2 άσσοι, 2 μπλοκ), Λαμπκόφσκα 7 (5/13 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ, 50% υπ. – 8% άριστες), Παπαγεωργίου 12 (7/10 επ., 5 μπλοκ), Ορβόσοβα 13 (11/26 επ., 1 άσσος, 1 μπλοκ), Τίμερμαν 8 (7/12 επ., 1 άσσος) / Αντωνακάκη (λ, 44% υπ. – 11% άριστες), Γκρέκα 1 (1 μπλοκ), Ηλιοπούλου, Ράπτη, Κυπαρίσση 1 (1/1 επ.).
Π.Α.Ο.Κ. F&U (Φίλιπο Σκιάβο): Αριέιλ 7 (6/9 επ., 1 μπλοκ), Άντερσον 8 (8/18 επ., 38% υπ. – 21% άριστες), Τάνη 2 (1/2 επ., 1 μπλοκ), Γιάσπερ 2 (2/12 επ., 20% υπ. – 20% άριστες), Γουεδέρινγκτον 12 (11/31 επ., 1 μπλοκ), Δημητριάδης 8 (7/12 επ., 1 μπλοκ) / Καραμπάση (λ, 59% υπ. – 30% άριστες), Καραφουλίδου, Ρατσκόφσκα, Μπαρμπαλιού.
Για την 4η αγωνιστική της Volley League γυναικών, ο ΠΑΟΚ F&U αντιμετωπίζει στην Αθήνα, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου και ώρα 16:00, τον Παναθηναϊκό.
Ο Δικέφαλος προέρχεται από την σπουδαία νίκη του με 3-2 επί του ΖΑΟΝ στην Μίκρα, κάνοντας το 3Χ3 στο πρωτάθλημα.
Απέναντί του, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 3-1 του Απολλώνιου, και συνέχισε και εκείνος με το απόλυτο των νικών.
Ο αγώνας μεταδίδεται ζωντανά μέσω του ΣΠΟΡ ΦΜ TV 3 και μπορείτε να τον δείτε ΕΔΩ




