Connect with us

Με Σπόρτινγκ στο κύπελλο

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου Ελλάδας και θα αντιμετωπίσει το Σπόρτινγκ εκτός έδρας.

Άκης Σακισλόγλου

Με Σπόρτινγκ στο κύπελλο

Το μεσημέρι της Κυριακής 7 Οκτωβρίου θα παίξει τον πρώτο του αγώνα για το κύπελλο Ελλάδας τη φετινή σεζόν και αυτός θα είναι στην Αθήνα με το Σπόρτινγκ στις 13:00, όπως βγήκε από την κλήρωση στα γραφεία της Ομοσπονδίας. 

Δείτε αναλυτικά την κλήρωση της Β’ φάσης του κυπέλλου Ελλάδας:

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου

Λευκάδας 16.00 ΑΣ Νίκη Λευκάδας-Ολυμπιακός ΣΦΠ

Κυριακή 8 Οκτωβρίου

Πυλαίας 13.30 ΑΕ Πυλαίας-ΑΟ Φάρος Κερατσινίου

Καλυβίων 18.30 ΓΑΣ Καλυβίων-ΓΣ Εσπερίδες Καλλιθέας

Σπόρτιγκ 13.00 ΑΟ Σπόρτιγκ-ΑΣ ΠΑΟΚ

Σερρών 13.00 ΜΓΣ Πανσερραϊκός-Πανιώνιος ΓΣΣ

Γ. Γεννηματάς 13.00 ΑΕΟ Πρωτέας Β.-Παναθηναϊκός ΑΟ

ΕΑΚ Βόλου 12.00 ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου-Παναθλητικός ΑΕΣ

Εργάνης 14.30 Αθηναϊκός ΑΣ-ΑΟ Δάφνη Αγ. Δημητρίου

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ – Μαρούσι (live)

Ζωντανή ενημέρωση από τον “τελικό” για τα πλέι οφ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Μαρούσι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Γ' Φάσης της Stoiximan Basket League και ο νικητής σήμερα, παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό, στις δύο νίκες.

Μπείτε στο live του PAOK24 και ενημερωθείτε ζωντανά για την εξέλιξη της αναμέτρησης:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Και πέμπτος κατηγορούμενος προφυλακιστέος

Ο μάνατζερ γνωστού τράπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογισμός του, ένας εκ των κατηγορουμένων (ο πέμπτος κατά σειρά) για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Ο κατηγορούμενος Χανδρινός Μάριος – Δημήτριος ηλικίας 27 ετών, γνωστός με το παρατσούκλι «Όμλε», μάνατζερ γνωστού τράπερ, στη δικογραφία περιγράφεται ως ένας εκ των πέντε ηγετικών στελεχών της εγκληματικής ομάδας οπαδών που σύμφωνα με τις αρχές έχουν ευθύνη για όσα έγιναν στο Ρέντη τη νύχτα που χτυπήθηκε θανάσιμα ο αστυνομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνείται όσα του αποδίδονται, πλην όμως Ανακριτής και Εισαγγελέας έκριναν πως πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή.

Πηγή! Zougla.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απόφαση για την αποστολή με ΑΕΚ

Το διαφορετικό report της ασπρόμαυρης ΠΑΕ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να μη γνωστοποιήσει την αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας. Στο report της, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρθηκε στο μοναδικό πρόβλημα που ακούει στο όνομα Γουίλιαμ Τροστ Εκονγκ και αρκέστηκε να αναφέρει πως «μετά το τέλος της προπόνησης η ομάδα αναχώρησε για το Makedonia Palace, όπου και θα διανυκτερεύσει πριν τη μεγάλη μάχη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ