Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Βρισκόμαστε σε ένα χωριό έξω από το Γκινγκάμπ, πάρα πολύ ωραίο. Σε 30 χιλιόμετρα από εδώ που είμαστε ο ΠΑΟΚ μεθαύριο θα δώσει τη μάχη του για ένα διπλό που θα τον χρίσει φαβορί πρόκρισης.

PAOK24

Το σχόλιο της ημέρας

Εννέα αγώνες αήττητοι εκτός έδρας είμαστε στην Ευρώπη σε αγώνες ομίλων. Ποτέ δεν περίμενα να ζήσω κάτι τέτοιο. Έζησα και τρεις χοντρές στραβές βέβαια με Χίρενφέιν, Ραπίντ και Ζίμπρου, όμως αυτοί οι αγώνες αποτελούν σκιά σε σχέση με τα όσα έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη τελευταία.

 Η Ευρώπη είναι σημαντικοί για να μας δώσει επιτέλους την πρόσβαση στους ισχυρούς τους τρίτου προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ εφόσον βγούμε δεύτεροι στην Ελλάδα. Το ιδανικό βέβαια είναι να βγούμε πρώτοι, όμως είπαμε. Χαμηλά η μπάλα.

Η ποδοσφαιρική κουβέντα για το μεθαυριανό παιχνίδι δεν μπορεί να είναι πως παίζει ο πρώτος της Ελλάδας με τον τελευταίο του Σαμπιονά. Παίζει μία καλή ελληνική ομάδα με μία μέτρια γαλλική οι οποίες όμως τις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου τις γνωρίζουν καλά.

Άρα θέλει προσοχή, πίστη και πάθος για να πάρουμε το παιχνίδι. Με τα αγωνιστικά θα ασχοληθούμε αύριο περισσότερο. Η μετάβασή μας στη Γαλλία ήταν λίγο κουραστική λόγω του ανεφοδιασμού, όμως η πτήση ήταν μια χαρά. Ούτε που κουνηθήκαμε.

Στη ΠΑΕ συζητάνε τι θα κάνουν με την υπόθεση της αναβολής. Λέγεται πως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θέλουν όχι την συνέχεια των αγωνιστικών – να πάμε δηλαδή κανονικά στην 6η μετά τη διακοπή – αλλά να πάμε στην 7η και αυτή που χάθηκε να γίνει εμβόλιμη.

 Στον ΠΑΟΚ δεν αρέσει κάτι τέτοιο, έχει ενημερώσει τη Λίγκα, όχι γιατί δεν τον βολεύει αλλά γιατί δεν υπάρχει δεδικασμένο. Και απ ότι λένε στον ΠΑΟΚ, δεν έχει συμβεί σε καμία άλλη χώρα ολόκληρη αγωνιστική να γίνει εμβόλιμη. Μόνο κάποιοι αγώνες.

Το PAOK24 με την διπλή του αποστολή στην Γαλλία, θα σας μεταφέρει τα πάντα γύρω από την ομάδα, το κλίμα και τον κόσμο που θα έρθει εδώ. Περίπου 700 οπαδοί της ομάδας θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους το βράδυ της Πέμπτης στη Βρετάνη. Δεν είχαμε πατήσει κατά δω… καιρός ήταν.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολοταχώς για πρωτάθλημα η Μπριζ!

Πέρασε με 0-3 και από την έδρα της Γκενκ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Συνεχίζει ακάθεκτη για τον τίτλο στο Βέλγιο η Κλαμπ Μπριζ, η οποία πέρασε και από την έδρα της Γκενκ σήμερα.

Αφού τη νίκησε εντός έδρας με 4-0 την περασμένη Τετάρτη, τη φιλοδώρησε με άλλα τρία τέρματα σήμερα, επικρατώντας με 0-3. Ο λόγος για την Κλαμπ Μπριζ, κόντρα στη Γκενκ, συνεχίζοντας την εξαιρετική της πορεία από τότε που άλλαξε προπονητή και προκρίθηκε επί του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Οι Βέλγοι, προηγήθηκαν με το γκολ του Σάμπε στο 38’, ενώ ο σκόρερ του πρώτου γκολ, ήταν δημιουργός του δεύτερου, το οποίο πέτυχε ο Βετλέσεν στο 67’. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Τιάγκο, έκανε το 0-3 που ήταν και το τελικό σκορ, με την ομάδα του Νίκι Χάγεν, να ανεβαίνει στην πρώτη θέση της Jupiler Pro League, με ένα παιχνίδι και ένα βαθμό περισσότερο από τη δεύτερη Άντερλεχτ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρούτσης: «Πρώτη φορά αντιμετωπίζεται η βία…» (vid)

Οι τηλεοπτικές τοποθετήσεις του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, φιλοξενήθηκε στο «ERT News» με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις με τις δεκάδες συλλήψεις οπαδών του Ολυμπιακού για τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, τονίζοντας ότι για πρώτη φορά αντιμετωπίζεται σοβαρά η αθλητική βία…

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To πλάνο Αλμέιδα ενόψει Τούμπας

Ποιες αναμένεται να είναι οι επιλογές της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με κάποιες αλλαγές σε σχέση με τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να παραταχθεί η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ (19:30, Νovasports Prime).

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ της Ένωσης, ο Αθανασιάδης αναμένεται να παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, όπως και οι Βίντα, Κάλενς στα στόπερ, ο Ρότα δεξιά και ο Χατζισαφί αριστερά στην άμυνα.

Στον κέντρο, θεωρείται σίγουρη η παρουσία του Πινέδα, είτε μαζί με τους Σιμάνσκι, Γιόνσον (και τον Μεξικανό στα αριστερά), είτε με έναν εκ των δύο και τον Γκατσίνοβιτς στα αριστερά.

Ελίασον ή Άμραμπατ θα ξεκινήσει στα δεξιά, ο Τσούμπερ όλα δείχνουν ότι θα πάρει τη θέση του Αραούχο, ενώ ένας εκ των Πόνσε, Γκαρσία, θα είναι στην κορυφή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ