Connect with us

Η Δευτέρα ξεκινά με FORZA Plus

Ο Δικέφαλος πήρε ακόμα μία μεγάλη νίκη και είναι πλέον πρώτος με 8 βαθμούς διαφορά περνώντας από μία ακόμα δύσκολη έδρα και η FORZA Plus έχει το ρεπορτάζ.

Ηλίας Καπράλος

Η Δευτέρα ξεκινά με FORZA Plus

Η συνήθεια του Σαββάτου, εδώ και έναν χρόνο έχει γίνει συνήθεια και της Δευτέρας. Η FORZA Plus θα είναι κρεμασμένη στα περίπτερα με όλο το ρεπορτάζ για τον αγώνα του ΠΑΟΚ στην έδρα της Τρίπολης και την μεγάλη νίκη με 0-3. 

Ανάλυση της νίκης, δηλώσεις των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης, παρασκήνια από την Τρίπολη και σίγουρα όλα τα ρεπορταζιακά θέματα των μεταγραφών του ΠΑΟΚ, όπως και οι απόψεις των καλύτερων δημοσιογράφων στα θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ. 

Και αυτή η FORZA Plus δεν χάνεται.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Κερδίζει και το σηκώνει!

Ο ΠΑΟΚ για διπλό τίτλου σήμερα στην έδρα του Παναθηναϊκού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

24η αγωνιστική στην Α' Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται σήμερα στις 13:45 από τον Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος μετά την πρόκριση επί των πράσινων στο κύπελλο Ελλάδας θέλει να πάρει το τρίποντο που θα τον στέψει και μαθηματικά πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ είναι στην 1η θέση με 64 βαθμούς σε 22 ματς, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι 3ος με 53 βαθμούς, αλλά με παιχνίδι περισσότερο. Ανάμεσά τους ο ΟΦΗ με 53 βαθμούς σε 22 ματς.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του ACTION24.

Η παίκτρια του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνα Στράντζαλη, δήλωσε:

«Προερχόμαστε από ένα παιχνίδι για το κύπελλο με επιβλητική εμφάνιση απέναντι στον ίδιο αντίπαλο. Είμαστε διατεθειμένες να αποδώσουμε το ίδιο καλά και να κερδίσουμε ξανά μέσα σε τρεις μέρες. Σίγουρα η σωματική κούραση είναι μεγάλη, αλλά το κίνητρο που μας δίνει το τρίποντο και η μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, μας κάνει να βλέπουμε αυτό το παιχνίδι ως τελικό».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επτά χρόνια χωρίς τον Νάσο Κωνσταντίνου…

“Μαύρη” μέρα για την οικογένεια του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η 27η Απριλίου, είναι μία από τις πιο άσχημες ημερομηνίες για την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Στις 27 Απριλίου του 2017, πριν από επτά χρόνια, μετά τη νίκη με 4-0 επί του Παναθηναϊκού άνανδροι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον Νάσο Κωνσταντίνου και στον φίλο του, στο ύψος της οδοντιατρικής σχολής του ΑΠΘ επί της οδού Αγίου Δημητρίου, με αποτέλεσμα ο Νάσος να διασχίσει κάθετα τον δρόμο στην προσπάθειά του να ξεφύγει.

Διερχόμενο όχημα τον χτύπησε και του προκάλεσε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου και τις επόμενες ημέρες να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Τελικά, στις 4 Μαΐου 2017 και μόλις στα 24 του, ο Νάσος έχασε την άνιση μάχη και κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, που φυσικά δεν τον έχει ξεχάσει…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: «Τελικός» κόντρα στο Μαρούσι για μία θέση στα Play off

Σημαντικό παιχνίδι για τον «Δικέφαλο» στο PAOK Sports Arena.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο PAOK Sports Arena θα δώσει ο ΠΑΟΚ mateco την τελευταία και πιο σημαντική μάχη για την συμμετοχή του στα πλέι οφ της Stoiximan Basket League.

Το σημερινό παιχνίδι (27/4 στις 20:15) απέναντι στο Μαρούσι, θα κρίνει και το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος και αυτό που χρειάζεται η ομάδα μας είναι να κερδίσει και να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Ουσιαστικά η αναμέτρηση έχει τον χαρακτήρα τελικού, δεδομένου ότι ο νικητής θα είναι αυτός που θα περάσει στα πλέι οφ και με αυτήν ακριβώς την λογική συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων». Ο Σταύρος Σχίζας, που ταλαιπωρήθηκε από θλάση στο γαστροκνήμιο, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι στη διάθεση του κόουτς Στάθη Νεραντζάκη.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco για τον αγώνα με το Μαρούσι ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ