ΑΣ
Η επαναληπτική ΓΣ του ΠΑΟΚ
Ο ΑΣ ΠΑΟΚ με νεότερη ανακοίνωση του καλεί τα μέλη του σε τακτική επαναληπτική γενική συνέλευση, λόγω μη απαρτίας στην πρώτη.
Η επαναληπτική γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Ιουνίου και ώρα 19:00 στο Ξενοδοχείο GRAND HOTEL PALACE (Μοναστηρίου 305-307).
Η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρει:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου ΠΑΟΚ – σύμφωνα με τις διατάξεις του εγκεκριμένου και νομίμως δημοσιευμένου Καταστατικού (άρθρο 14) – καλεί τα μέλη του Ομίλου σε Τακτική Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, λόγω μη απαρτίας της Πρώτης Γενικής Συνελεύσεως (31/05/2017), την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2016 και ώρα 19.00 στο Ξενοδοχείο GRAND HOTEL PALACE (Μοναστηρίου 305-307 ) με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Έγκριση Ισολογισμού – Απολογισμού Οικονομικού Έτους
2016 (χρήση 01.01.2016 – 31.12.2016)
2. Έγκριση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017
3. Διοικητικός Απολογισμός , Έγκριση Πεπραγμένων και Απαλλαγή Δ.Σ.
4. Έγκριση Εκθέσεως Εξελεγκτικής Επιτροπής
Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρισταμένων μελών, όπως ορίζει το καταστατικό.
7η αγωνιστική στη Futsal Super League με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Κορυδαλλό στη Μίκρα.
Δείτε ζωντανά τον αγώνα.
https://www.youtube.com/watch?v=idTi7tEs1nM
5η αγωνιστική στην Α' Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών με τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται στην έδρα του Πύργου.
ΑΣ
Για την τρίτη σερί νίκη απέναντι στον ΖΑΟΝ
Θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες η Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του ΠΑΟΚ
Η ομάδα Βόλεί Γυναικών του ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο Κυριακή 1η Νοεμβρίου τον ΖΑΟΝ στη Μίκρα, με στόχο να καταγράψει τρίτη συνεχόμενη νίκη, μετά το 1-3 επί της ΑΕΚ.
Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, ενώ η αναμέτρηση που ξεκινά στις 19:00 θα μεταδοθεί από το AC PAOK TV.
Για τον αυριανό αγώνα, η Έστερ Γιάσπερ ανέφερε στην επίσημε σελίδα του Ερασιτέχνη:
«Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Φυσικά, όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, αλλά φέτος υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στο πρωτάθλημα και ο ΖΑΟΝ είναι μία από αυτές που θέλουμε να κερδίσουμε.
Μπροστά μας έχουμε τρία συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια, απέναντι στην ΑΕΚ, τον ΖΑΟΝ και τον Παναθηναϊκό. Επομένως, πρέπει να έχουμε υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης ως ομάδα και να προσεγγίσουμε με τη δέουσα προσοχή και τις τρεις αναμετρήσεις.
Έχω μεγάλο ενδιαφέρον να δω πώς θα παρουσιαστούμε απέναντι σε αυτές τις ομάδες και πού βρισκόμαστε σε σχέση με εκείνες. Η δουλειά στις προπονήσεις πηγαίνει καλά, θεωρώ ότι είμαστε προετοιμασμένοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι και ανυπομονώ να αγωνιστούμε.»




