Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποστολή με Μαουρίσιο και Πασχαλάκη!

Ευχάριστα ήταν τα νέα από την σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τους Μαουρίσιο και Πασχαλάκη να τίθενται στην διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ελένη Μπούντου

Αποστολή με Μαουρίσιο και Πασχαλάκη!

Εκτός αποστολής για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Βίντι έμειναν οι Καρέλης, Κίτσιου και Μαλεζάς. 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ: Οι προπονήσεις την παραμονή αγώνα στην έδρα του αντιπάλου έχουν περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα, έτσι η προετοιμασία για τον αγώνα με τη Βίντι κορυφώθηκε στη Νέα Μεσημβρία.

Το πρόγραμμα αφορούσε την συνολική τακτική συμπεριφορά της ομάδας σε συνθήκες άμυνας, αλλά και στο transition game με ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας. Ο Μαουρίσιο προπονήθηκε και πάλι κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου . Κανονικά γυμνάστηκε κι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αριστερό τετρακέφαλο λόγω χτυπήματος που δέχτηκε στο ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν το μεσημέρι της Τετάρτης για την Ουγγαρία.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους:

Ρέι , Πασχαλάκη , Σιαμπάνη , Μάτος , Βιεϊρίνια , Τόσκα , Βαρέλα , Κρέσπο ,Χατσερίδη , Σάκχοφ , Βέρνμπλουμ , Κάνιας , Μαουρίσιο , Μπίσεσβαρ ,Πέλκα , Ελ Καντουρί , Ζαμπά , Ουάρντα , Λημνιό , Πρίγιοβιτς , Άκπομ .

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ Β: Η αποστολή για Αιολικό

Οι επιλογές του Αλέξη Αλεξιάδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Β φιλοξενείται από τον Αιολικό, την Δευτέρα (29/4, 16:00), στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής των Play-Out στην Super League 2.

Η ομάδα του Αλέξη Αλεξιάδη βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς και είναι μια ανάσα από την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής της στην δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ανακοίνωσε αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Μοναστηρλής , Ναντέρ, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Τσοπούρογλου, Κωττάς, Μανωλιούδης, Τασιούρας, Δεληγιάννης, Γιαξής, Τσίκος, Γρόσδης, Ρουμιάντσεβ, Γκούμας, Σπυράκος, Σμυρλής, Κανίς, Μπράντονιτς, Πανίδης, Σαποβάλοφ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιατί διαμαρτύρονται οι Ολυμπιακοί;

Η ανακοίνωση της «Θύρα 7» και η αποχή απ’ το γήπεδο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η «Θύρα 7» με ανακοίνωση της στα social media, γνωστοποίησε πως η κερκίδα των οργανωμένων του Ολυμπιακού θα παραμείνει κλειστή για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής των Play-Off, με τη Λαμία.

Ο λόγος είναι η διαμαρτυρία των φιλάθλων του Ολυμπιακού για δικαστικές εξελίξεις με την εγκληματική οργάνωση που δρούσε όλον αυτόν τον καιρό και οδήγησε στην δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, τον περασμένο Δεκέμβριο, έξω από το κλειστό του Ρέντη.

Με όλα τα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες, τις συλλήψεις, αλλά και τα γεγονότα με τα σοβαρά επεισόδια και τη δολοφονία, μπορεί ο καθένας εύλογα να αναρωτηθεί. Γιατί διαμαρτύρονται οι Ολυμπιακοί;

Τι αναφέρει η ανακοίνωση:

«Αύριο στον αγώνα με την Λαμία το πέταλο θύρες 3-7,θα μείνει κλειστό για λόγους διαμαρτυρίας.
Η εν λόγω διαμαρτυρία αφορά τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις για την ΣΤΗΜΕΝΗ δήθεν εγκληματική οργάνωση.
Σε ένδειξη σεβασμού που περνάνε ανακριτή αύριο οι υπόλοιποι ,δεν θα αναφερθούμε σε λεπτομέρειες του ΦΙΑΣΚΟΥ.
Αυτό θα γίνει σε δεύτερο χρόνο,όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Ζητάμε την κατανόηση από τα υπόλοιπα αδέρφια μας, κατόχους διαρκείας, αλλά η κατάσταση κάνει την συγκεκριμένη απόφαση επιβεβλημένη! Υ.Γ Αδέρφια ΓΕΡΑ ώς την ΛΕΥΤΕΡΙΑ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου vs ΑΕΚ: Απ’ το μεγάλο σερί στην αδυναμία επικράτησης

Τι κάνει ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι Δικεφάλων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα (28/4, 19:30) την ΑΕΚ στην Τούμπα, για την 8η στροφή των Play-Off του πρωταθλήματος Stoiximan Super League. Αυτό θα είναι και το 25 παιχνίδι του Ράζβαν Λουτσέσκου κόντρα στην Ένωση, στην προπονητική του καριέρα.

Η προϊστορία δεν είναι υπέρ του Ρουμάνου τεχνικού και γι' αυτό οφείλονται δυο -κυρίως- παράγοντες. Η παρουσία του Λουτσέσκου στον πάγκο της Ξάνθης, στα πρώτα χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα. Ο Κομίνης. Ο δεύτερος παράγοντας ωστόσο, έχει συνδράμει και σε ένα πολύ μεγάλο αήττητο σερί που έχει «τρέξει» ο Λουτσέσκου με την ΑΕΚ.

Ένα σερί 10 αγώνων, το οποίο ξεκινά από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος το 2018 και ολοκληρώνεται με το ισόπαλο 1-1 της Τούμπας, για τα Play-Off της σεζόν 2021/22. Εκεί ο ΠΑΟΚ μέτρησε συνολικά 6 νίκες και 4 ισοπαλίες, για τους δυο εγχώριους θεσμούς, χτίζοντας μια τρομερή παράδοση εντός και εκτός έδρας με την ΑΕΚ.

Ό,τι ακολούθησε δεν ήταν αναμενόμενο. Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται ιδιαίτερα τα τελευταία δυο χρόνια να επιβληθεί της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, στις σεζόν 2022/23 και 2023/24, οι «ασπρόμαυροι» έχουν κερδίσει μόλις μια φορά την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα. Σε ένα σύνολο 8 αγώνων, η ΑΕΚ μετρά τέσσερις νίκες, ο ΠΑΟΚ μια ενώ ακόμη δυο αναμετρήσεις έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή. Μάλιστα, από τις 19 Φεβρουαρίου 2023 και την τελευταία νίκη του Δικεφάλου του Βορρά με 2-0 στην Τούμπα, η Ένωση τρέχει το δικό της αήττητο σερί έξι αγώνων.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του Λουτσέσκου κόντρα στην ΑΕΚ:

Ξάνθη - ΑΕΚ 0-0
Ξάνθη - ΑΕΚ 0-1 (Κύπελλο)
ΑΕΚ - Ξάνθη 2-1
ΑΕΚ - Ξάνθη 4-1
Ξάνθη - ΑΕΚ 0-0
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-0 
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 0-3 (στα χαρτιά)
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 0-2 (τελικός Κυπέλλου)
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-0
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-1
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-0 (τελικός Κυπέλλου)
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-0
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 0-0 (Κύπελλο)
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-2 (Κύπελλο)
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-1
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 0-1 
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-1
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 2-0
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-0
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 0-1 
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 4-0
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 2-0 (τελικός Κυπέλλου)
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 2-0
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-1
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 2-2

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ