Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Κοιτάμε τους δυο μεγάλους στόχους»

Με την πρώτη επίσημη προπόνηση της σεζόν που έγινε σήμερα, ξεκίνησε ουσιαστικά η χρονιά για τον Κυπελλούχο ΠΑΟΚ στο χάντμπολ.

Άκης Σακισλόγλου

«Κοιτάμε τους δυο μεγάλους στόχους»

Για τους στόχους της νέας χρονιάς, για τις μεταγραφές που έγιναν αλλά και για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, μίλησε ο τεχνικός της ομάδας, Στέλιος Σεϊρεκίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου:

Αρχικά για την επιστροφή του ανέφερε ότι: «Τα συναισθήματα πρώτα απ’όλα είναι χαρά. Σίγουρα βλέπω νέα αλλά και παλιά πρόσωπα με τα οποία είχα συνεργαστεί και κατά το παρελθόν. Το περιβάλλον είναι αρκετά οικείο για μένα. Το μυαλό μου πολλές φορές γυρνάει προς τα πίσω, σε εκείνη την μεγάλη προσπάθεια που είχαμε κάνει τα προηγούμενα χρόνια, ώστε η ομάδα να είναι ψηλά».

Πρόσθεσε πως: «Σίγουρα νιώθω περηφάνια γιατί ήταν ένα κομμάτι που έγινε σχεδόν από το μηδέν, με την στήριξη απ’ολο τον Ερασιτέχνη, γιατί πίστεψε σε εμάς. Καταφέραμε τότε να δώσουμε στον κόσμο ένα στίγμα ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μέσα στο χάντμπολ και αξίζει να συνεχιστεί απ’ολους αυτή η στήριξη».

Σχετικά με τις μεταγραφές: «Φέτος φτιάξαμε ένα καλό ρόστερ, το οποίο σημαίνει δυο καλοί αθλητές σε κάθε θέση. Έχουμε δυνατό ρόστερ, είμαστε αρκετά δυνατοί και κοιτάμε και τους δυο μεγάλους στόχους».

Τέλος έστειλε το μήνυμα του στους φιλάθλους, όπου ανέφερε: «Ο κόσμος στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και φέτος πρέπει να στηρίξει ακόμα περισσότερο. Υπάρχουν ιδιαιτερότητες φέτος, ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν ισχυροποιηθεί, νομίζω είναι ένα μεγάλο κίνητρο για όλους. Οι φίλαθλοι πρέπει να είναι δίπλα μας, αυτοί θα μας δώσουν την απαραίτητη ώθηση».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Μπαίνει στη μάχη των ημιτελικών

Ο ΠΑΟΚ σήμερα δοκιμάζεται κόντρα στην ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Handball Premier μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ με την Ένωση να έχει το πλεονέκτημα έδρας και τη σειρά να ξεκινάει σήμερα στις 18:00 από το Κλειστό Γυμναστήριο Καματερού.

Οι μάχες μεταξύ των δύο Δικεφάλων ήταν προγραμματισμένες να ξεκινήσουν το προηγούμενο Σάββατο, ωστόσο η τροφική δηλητηρίαση που χτύπησε παίκτες και τεχνικό τιμ των «ασπρόμαυρων» οδήγησε στην αναβολή του αγώνα.

Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις 2 νίκες, με τη σειρά να μεταφέρεται μετά το Πάσχα στη Μίκρα και εάν χρειαστεί τρίτο ματς αυτό θα γίνει ξανά στην έδρα της ΑΕΚ,

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Παπάζογλου, δήλωσε:

«Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, έναν ημιτελικό, απέναντι σ' έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι 60 λεπτά για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω του καναλιού AEK Athletic Club στο YouTube.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με απόλυτη επιτυχία το 2ο Street Handball του ΠΑΟΚ

Όμορφες στιγμές για τους μικρούς αθλητές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Street Handball, στο σχολικό γυμναστήριο της Παπάφη, από την Ακαδημία Χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Με φιλοξενούμενη την ομάδα από τη Λάρισα, μικροί μαθητές και μαθήτριες, αγωνίστηκαν και απόλαυσαν το παιχνίδι, παρουσία αθλητών της αντρικής ομάδας.

Οι νεαροί αθλητές και οι νεαρές αθλήτριες, είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το κύπελλο το οποίο κατέκτησε η αντρική ομάδα στην Χαλκίδα.

Η Ακαδημία Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, ευχαριστεί όλους τους γονείς για τη συνεχή εμψύχωση των μικρών αθλητών, και ιδιαιτέρως την αποστολή από τη Λάρισα, με τον προπονητή, Βασίλη Γκουράβα και τους συνεργάτες του. Τέλος, τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Γιάννη Μπαχά, και τον μαθητή του και απόφοιτο την πρόσφατης Σχολής Διαιτητων, Γρηγόρη Σαλτσίδη, για την άψογη διαιτησία των αγώνων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Κυριάρχησαν τα «αετόπουλα»

Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ με 12 γκολ του Σεμλίκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι παίδες χάντμπολ του ΠΑΟΚ, επικρατώντας της ΧΑΝΘ με 17-30, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της ΕΣΧΘ.

Οι παίκτες του Δικεφάλου έδειξαν από νωρίς την αγωνιστική τους υπεροχή, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα, το οποίο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου έφτασε σε διψήφια επίπεδα, 4-14. Παρόμοια ήταν η εικόνα και του δευτέρου ημιχρόνου, με τους «ασπρόμαυρους» να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο την διαφορά, φτάνοντας στη νίκη με 17-30.

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 2-6, 2-8, 2-9, 4-11, 4-14 (ημχ.), 6-18, 10-22, 11-25, 13-25, 14-26, 17-30

ΠΑΟΚ (Παλάσκας): Κοβάνης 4, Παγιαννίδης 1, Παπαστεφάνου, Συμεωνίδης 2, Στανκίδης 6, Ήτζιος, Τουρλής 5, Σεμλίκος 12, Σαβουλίδης, Τσάμης, Βιλντίρης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ