Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπόκλιση Σαββίδη σε Μπερντίεφ

Ο Ιβάν Σαββίδης παραμένει και σήμερα ένας πολύ σημαντικός οικονομικός «αιμοδότης» της Ροστόφ.

PAOK24

Υπόκλιση Σαββίδη σε Μπερντίεφ

Με τη ρωσσική ομάδα να κυνηγάει ένα… θαύμα, καθώς βρίσκεται στην κορυφή της ρωσικής Premier League, αφήνοντας πίσω της «μεγαθήρια» του ρωσικού ποδοσφαίρου, ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος έχει εγγυηθεί ότι θα συνδράμει για μην υπάρξει θέμα με την αδειοδότηση της Ροστόφ από την UEFA, έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή της ομάδας, Κούρμπαν Μπερντίεφ.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δε δίστασε να παρομοιάσει τη Ροστόφ με τη Λέστερ και τον Μπερντίεφ με τον Ρανιέρι, δείχνοντας πως ένας προπονητής μπορεί να παίξει πολύ καθοριστικό ρόλο σε μία ομάδα.

«Η Ροστόφ είναι μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα λόγω της δουλειάς που γίνεται απ’ όλους και μοιάζει με τη Λέστερ. Νομίζω ότι και ο Μπερντίεφ είναι το ίδιο καλός κόουτς όπως ο Ρανιέρι, ειδικά στο κομμάτι της οργάνωσης του παιχνιδιού και της συνολικής συμπεριφοράς της ομάδας.

Αν γνωρίζατε πόσο μεγάλα οικονιμικά προβλήματα έχει η Ροστόφ θα σοκαριζόσασταν, όπως συνέβη με εμένα όταν τα διαπίστωσα πέρυσι. Τόσα προβλήματα κι όμως, την ίδια ώρα, ο προπονητής μπόρεσε να οργανώσει μία ποιοτική ομάδα. Θα έλεγα ότι το 70% της επιτυχίας αυτής της ομάδας είναι ο προπονητής της», δήλωσε ο Σαββίδης σε ρωσικά μέσα με αφορμή την πρόσφατη νίκη της Ροστόφ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ με 2-0, αποτέλεσμα που την έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από 20 αγώνες.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να καθορίσει την υπόθεση "τίτλος".

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoximan Super League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι έντεκα του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι

Αυτούς επέλεξε ο Λουτσέσκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα στις 19:30 στην Τούμπα την ΑΕΚ με μοναδικό στόχο το τρίποντο που θα τον διατηρήσει ζωντανό στη μάχη του πρωταθλήματος.

Ο Κοτάρσκι θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια των «ασπρόμαυρων».

Κεντζιόρα και Κουλιεράκης για μια ακόμη φορά το αμυντικό δίδυμο, με Ότο και Μπάμπα στις δύο πλευρές.

Στα χαφ οι Σβαμπ με τον Μεϊτέ.

Στη μεσοεπιθετική γραμμή ο Λουτσέσκου επέλεξε τους Κωνσταντέλια, Τάισον και Ζίβκοβιτς.

Στην κορυφή ο Μπράντον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α.Σ.: «Βγάλτε πάθος και ποιότητα»

Το μήνυμα του ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα για το αποψινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, αναφέροντας… «Για την 8η αγωνιστική των Play-Off της Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 28 Απριλίου και ώρα 19:30, στο Γήπεδο Τούμπας, την ΑΕΚ.

Ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη, με στόχο να μπει δυνατά στην «μάχη» του τίτλου, έχοντας ως σύμμαχο τον Κόσμο του, ο οποίος θα δημιουργήσει ακόμα μία εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου, καλούνται να τα δώσουν όλα, να βγάλουν το πάθος και την ποιότητα τους, πανηγυρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο ενόψει της τελικής ευθείας.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του Novasports Prime.

«Με τη νίκη ΠΑΟΚΑΡΑ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ