Connect with us

«Φυσικά πρωτάθλημα…!»

αθλήτρια του τμήματος χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ REDLED, Μαρία Χατζηπαρασίδου, μίλησε στο acpaok.gr για την ομάδα, για τον νέο προπονητή, καθώς και για τον στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Ελένη Μπούντου

«Φυσικά πρωτάθλημα…!»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη σελίδα του ΑΣ ΠΑΟΚ:

Ένα σχόλιο για την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής…
Με την έλευση του νέου προπονητή όλες οι αθλήτριες έχουμε πολύ μεγάλη διάθεση και προσπαθούμε για το καλύτερο. Η μίνι προετοιμασία που πραγματοποιήσαμε πήγε πολύ καλά, όπως και το παιχνίδι με τον Άρη το οποίο ουσιαστικά ήταν μία καλή προπόνηση για εμάς. Πλέον προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στην νέα τάξη πραγμάτων και να εφαρμόσουμε όλα όσα μας ζητάει ο κόουτς.

Aκολούθησε και άλλη μίνι προετοιμασία στη διακοπή για τις εορτές του Πάσχα;
Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και ουσιαστικά μαζί με τις προπονήσεις που έγιναν τη Μεγάλη εβδομάδα θα αποτελέσουν μία μίνι προετοιμασία για τα play offs.

Ο φετινός στόχος της ομάδας…
Στόχος φυσικά και είναι το πρωτάθλημα. Όλοι στην ομάδα δουλεύουμε καθημερινά για αυτό και πιστεύω ότι με όρεξη και σκληρή δουλειά, στο τέλος όλα θα κυλήσουν ομαλά και θα τα καταφέρουμε.

ΣΧΟΛΙΑ

MEDIA

PAOK24 News με δώρα! (vid)

Όλο το ρεπορτάζ, τα σχόλια την επικαιρότητα και με πασχαλινά δώρα απόψε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σταύρος Κόλκας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου και Στέργιος Αναστασιάδης, ήταν στις θέσεις του και απόψε, βράδυ Μ. Τρίτης, για να αναλύσουν όλη την "ασπρόμαυρη" και όχι μόνο επικαιρότητα.

Η αποψινή εκπομπή ειχε και ένα σούπερ πασχαλινό διαγωνισμό, με “ασπρόμαυρα” δώρα από τη μπουτίκ του ΠΑΟΚ!

Δύο λαμπάδες με T-shirt, επτά λαμπάδες και πέντε “ασπρόμαυρα” πασχαλινά αυγά, θα πάνε στους νικητές:

Κωνσταντίνος Πιπερίδης

Βαγγέλης Γραμμένος

Ιωάννης Σαλονικίδης

Νίκος Παρχαρίδης

Θωμάς Ψειρίδης

Βασίλης Δαλαμήτρας

Βασίλης Λαδόπουλος

Γιώργος Κωνσταντίνου

Δείτε το PAOK24 News by GAS24:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξανά μαζί Πάμπλο και Λίνο (pic)

Συνάντηση από τα παλιά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Λίνο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες και την Κυριακή, είδε από κοντά τη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ και η παρουσία του στην πόλη, του έδωσε την ευκαιρία να δει και παλιούς γνωστούς.

Ο Βραζιλιάνος διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον νυν προπονητή του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, από την κοινή τους παρουσία στο «Δικέφαλο του Βορρά», με τον Γκαρσία να αναρτά μια φωτογραφία που δημοσίευσε η σύζυγος του από το γεύμα των δύο οικογενειών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο γήπεδο μέχρι τη Μ. Πέμπτη ο ΠΑΟΚ

Πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα της ομάδας και η άδεια που ακολουθεί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Από τη στιγμή που το φιλικό με τον ΠΑΟΚ δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί, ο Στάθης Νεραντζάκης και οι παίκτες του, θα συνεχίσουν με προπονήσεις το πρόγραμμά τους, μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη.

Μετά την προπόνηση εκείνης της ημέρας, οι παίκτες θα έχουν μία πενθήμερη άδεια, με το ραντεβού στο Παλατάκι, να δίνεται ξανά για τις 8 Μαΐου, με τους περισσότερους Έλληνες και ξένους, να εκμεταλλεύονται τις ημέρες του Πάσχα, για να περάσουν αυτό το διάστημα.

Ο Μίχαλακ αναμένεται να βρεθεί στην πατρίδα του, ενώ οι άλλοι, αναμένεται να βρεθούν σε κοντινούς ή και πιο μακρινούς προορισμούς, πριν επιστρέψουν στο γήπεδο για την προετοιμασία τους, ενόψει Παναθηναϊκού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ