Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρχίζει ο «Γολγοθάς»

Για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2012-13, όταν και ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τη Ραπίντ Βιέννης, οι «ασπρόμαυροι» δεν θα βρίσκονται σήμερα στην κλήρωση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ…

Στέργιος Αναστασιάδης

Αρχίζει ο «Γολγοθάς»

Εκτός από τις υπόλοιπες συνέπειες σε όλα τα επίπεδα της λειτουργίας του ΠΑΟΚ, ο αποκλεισμός από την Έστερσουντ βάζει για τα καλά «λουκέτο» στην Τούμπα, αφού στο καλεντάρι βρίσκονται πλέον μόνο οι αγώνες για το πρωτάθλημα και το κύπελλο και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ κουβαλάει την ποινή των επτά αγώνων κεκλεισμένων των θυρών.

Αρχής γενομένης από το μεθαυριανό παιχνίδι με την Κέρκυρα, η Τούμπα θα παραμείνει «κλειστή» για πολύ καιρό, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να έχει ξανά τη δυνατότητα να βρεθεί στις κερκίδες της στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 14ης (!) αγωνιστικής.

Συνοπτικά τα παιχνίδια στα οποία ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί χωρίς τη βοήθεια των φιλάθλων του:

ΠΑΟΚ – Κέρκυρα  (2η αγωνιστική)
ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (4η αγωνιστική)
ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός (Κύπελλο Ελλάδας, φάση ομίλων)
ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (5η αγωνιστική)
ΠΑΟΚ – Λαμία (7η αγωνιστική)
ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης (9η αγωνιστική)
ΠΑΟΚ – Ατρόμητος (11η αγωνιστική)

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόλκας: «Στηρίζει Λίσι, αδειάζει Τάισον» (vid)

Όσα ειπώθηκαν στο σημερινό GRANDE 4

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Σταύρος Κόλκας μίλησε στο σημερινό GRANDE 4 στο κανάλι του Foxbet στο Youtube, για όσα συνέβησαν με τον Τάισον και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αστέρα Τρίπολης.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ψήφος” στον Εντιαγέ

Ο κόσμος τον ξεχώρισε σε ένα ακόμη παιχνίδι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο κόσμος ξεχώρισε τον Σερίφ Εντιαγέ στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και ο Αφρικανός επιθετικός αναδείχθηκε Kitchenbar Fans’ Man of the Match.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το paokfc.gr:

Ο Εντιαγέ αναδείχθηκε Kitchenbar Fans’ Man of the Match στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της League Phase του Superbet Greek Cup 2026-27.

Ο Εντιαγέ ήταν ιδιαίτερα δραστήριος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, συμμετείχε ενεργά στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας και έβαλε τη δική του υπογραφή στη νίκη, πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό γκολ.

Στο 79ο λεπτό, ο Εντιαγέ πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με ένα εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 3-1 και «κλειδώνοντας» τη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στους «κιτρινόμαυρους».Η εμφάνιση του Εντιαγέ αναγνωρίστηκε και από τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Στην ψηφοφορία για τον Kitchenbar Fans’ Man of the Match, ο επιθετικός του Δικεφάλου συγκέντρωσε το 40,43% των ψήφων και κατέκτησε το βραβείο.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Μοναστηρλής, ο οποίος συγκέντρωσε το 24,32% των ψήφων, πραγματοποιώντας σημαντικές επεμβάσεις και συμβάλλοντας ουσιαστικά στη νίκη της ομάδας, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο.

Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Σορετίρε , με ποσοστό 23,74%, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική του παρουσία ως αλλαγή και τη σημαντική συνεισφορά του με το γκολ που έδωσε ξανά το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι ιστορικές μάχες με την Μπάγερν!

Άγνωστες ιστορίες που προκαλούν δέος από τους πρωταγωνιστές της εποχής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

To δεύτερο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ του PAOK24 για τα 100 χρόνια του μεγάλου ΠΑΟΚ έρχεται στο κανάλι μας στο YouTube.

Στις 2 Νοεμβρίου 1983 γράφτηκε μία από τις πιο "μαύρες" σελίδες της ευρωπαϊκής διαιτησίας εις βάρος ελληνικής ομάδας, με τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει έναν άδοξο και ηρωικό αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου στη φάση των "32" του Κυπέλλου UEFA.

Στο ντοκιμαντέρ που σκηνοθέτησε ο Χάρης Περπερίδης και επιμελήθηκαν οι Σταύρος Σουντουλίδης και Αγάπη Γαβριηλίδου, μιλάνε οι πρωταγωνιστές της μεγάλης επιτυχίας.

Οι Κώστας Μαλιούφας, Κυριάκος Αλεξανδρίδης, Μλάντεν Φούρτουλα και Γιώργος Κωστίκος, αποκαλύπτουν άγνωστες ιστορίες που προκαλούν δέος.

Η πρεμιέρα θα γίνει απόψε στις 22:00, στο κανάλι του PAOK24 στο YouTube. Συντονιστείτε!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ