Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ και θέλω να πάρει το πρωτάθλημα…»

Η Ολυμπιονίκης υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ και χθες παρακολούθησε άλλο ένα παιχνίδι της ομάδας.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

«Υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ  και θέλω να πάρει το πρωτάθλημα…»

Σήμερα μίλησε γι’ αυτό και όχι μόνο…

Για την παρουσία της στην Τούμπα, όπου είδε από κοντά το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: «Πήγα με δυο καλούς οικογενειακούς φίλους και μια συναθλήτριά μου από τη Σερβία στο γήπεδο, γιατί ήθελε να δει αυτό το ματς. Ήταν ξεχωριστή η νίκη του ΠΑΟΚ για εμένα, ήταν πολύ ευχάριστο βράδυ. Δεν παρακολουθώ πολύ συχνά ποδόσφαιρο από κοντά γιατί ταξιδεύω συνεχώς, όμως μου αρέσει να παρακολουθώ την πορεία του ΠΑΟΚ. Προϋπήρχε η σχέση μου με τον ΠΑΟΚ, λόγω του μπαμπά μου επηρεάστηκα, όπως όλη η οικογένειά μου είναι ΠΑΟΚ και εννοείται πως περιμένω να σηκώσει το πρωτάθλημα φέτος».

Για την τελευταία φορά που πήγε στην Τούμπα: «Η αλήθεια είναι ότι τελευταία φορά που πήγα στην Τούμπα ήταν το 2016, όταν βραβεύτηκα στο γήπεδο. Ο κ. Σαββίδης προσφέρθηκε από την αρχή για να βοηθήσει την προσπάθειά μας στη σκοποβολή, ήταν ευγενικό εκ μέρους του και όπως είναι γνωστό με έχει αναλάβει η εταιρεία «Σουρωτή» από τότε».

Για την προετοιμασία της ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020: «Μετά το Παγκόσμιο στην Κορέα, προκρίθηκα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η Ολυμπιακή προετοιμασία δεν έχει ξεκινήσει ακόμη αλλά τα βλέμματά μου είναι στραμμένα στο Τόκιο. Κάθε αγώνας είναι στόχος, γιατί έχουμε αρκετές διοργανώσεις μέσα στο 2019, αλλά ο μεγάλος στόχος είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Για τις υποδομές σκοποβολής στη Δράμα: «Όσον αφορά τις υποδομές τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα φέτος, γιατί έχει ένα σκοπευτήριο των 10μ. στην Δράμα που είναι προσφορά ενός επιχειρηματία από την Αθήνα. Είναι εξαιρετικό. Επίσης, είναι υπό κατασκευή το σκοπευτήριο για τα 25μ».

Για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: «Ήταν πολύ ευχάριστο που σκόραρε ένας ποδοσφαιριστής από την χώρα της Ζοράνα, που ήμασταν μαζί στο γήπεδο χθες, το χάρηκε πολύ και αυτήν. Εγώ είμαι φαν του ΠΑΟΚ, αλλά η Ζοράνα είναι ειδικότερα φαν του Πρίγιοβιτς».

 

ΠΗΓΗ: Arena fm

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτέθηκαν οι Ραν Ταν Πλαν της ενημέρωσης

Το PAOK24 σας παρουσιάζει βίντεο που φαίνεται πως και η ένταση με Γκαγκάτση δημιουργείται από τον Αλμέιδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως διαβάσατε νωρίτερα μέσα από το PAOK24, μετά την κλήση της Δ.Ε.Α.Β. στον προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, από πλευράς Ένωσης, διέρρευσε ένα βίντεο μέσα από το οποίο γίνεται να προσπάθεια να πειστεί αυτός που το βλέπει, ότι όλο το ξέσπασμα του Αργεντινού τεχνικού, ο οποίος έφτασε στο σημείο να πιάσει από το λαιμό αστυνομικό της Δ.Ε.Α.Β., ξεκίνησε από τον... Μάκη Γκαγκάτση.

Όποιος παρακολουθήσει και εκείνο το βίντεο, που υποτίθεται ότι βγήκε προς υπεράσπιση του Αλμέιδα, καταλαβαίνει πολύ καλά ότι ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, δίνει το χέρι στον Αργεντινό τεχνικό και αυτός του επιτίθεται!

Από το παρακάτω βίντεο που σας παρουσιάζει το PAOK24, μπορείτε να το καταλάβετε ακόμα καλύτερα, πως ο Γκαγκάτσης αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης και τη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-2, δίνει το χέρι στον Αλμέιδα και αυτός στη συνέχεια, κάτι του λέει σε έντονο ύφος και ακολουθούν οι σκηνές... απείρου κάλλους με αρνητικό πρωταγωνιστή τον προπονητή της ΑΕΚ.

[video width="320" height="320" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/440709284_7585989258145606_5824554240385171313_n.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: «Δεν υπάρχει θέμα Τερίμ»

Διέψευσε ρεπορτάζ για άμεση απομάκρυνση του Τούρκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη, ο Παναθηναϊκός έμεινε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος και οι αντιδράσεις του κόσμου, ήταν πολλές τόσο για τον Φατίχ Τερίμ όσο και για ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Τα τελευταία 24ωρα, προέκυψε έντονη φημολογία καθώς και δημοσιεύματα για την άμεση απομάκρυνση του Τούρκου τεχνικού από τον πάγκο, ωστόσο ο Παναθηναϊκός τα διέψευσε επισήμως, αναφέροντας:

«Σχετικά με δημοσιεύματα και αναφορές, η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάρτινη επικοινωνία!

Βίντεο που εκθέτει περισσότερο τον Αλμέιδα διέρρευσε η ΠΑΕ ΑΕΚ!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επί... ποδός βρίσκεται από χθες το πρωί ολόκληρος ο επικοινωνιακός μηχανισμός της ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου όχι μόνο να δικαιολογήσει τα... αδικαιολόγητα, δηλαδή την απίστευτη από κάθε άποψη ενέργεια του Ματίας Αλμέιδα να πιάσει από τον λαιμό αστυνομικό του τμήματος αθλητικής βίας, αμέσως μετά το τέλος του κυριακάτικου ντέρμπι στην Τούμπα, αλλά να κατηγορήσει τον ΠΑΟΚ (!) για την συμπεριφορά του προπονητή της!

Από την ώρα πάντως που έγινε γνωστό πως η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον Αργεντινό προπονητή, η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ... αγχώθηκε ακόμα περισσότερο!  Συγκεκριμένα, υπήρξε σχόλιο από τον αντιπρόεδρό της, Γιώργο Κοσμάεπίσημη θέση της της μέσω διαρροής,  αλλά και ένα βίντεο, το οποίο υποτίθεται αποκαλύπτει την... αλήθεια!

Ποια είναι η αλήθεια σύμφωνα με την ΑΕΚ και τα Μέσα της, προκειμένου να πείσει πως το αφήγημά της για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα είναι το πραγματικό;  Πως ο Ματίας Αλμέιδα, πριν επιδοθεί σε ενέργειες που παραπέμπουν σε χούλιγκαν, σπρώχτηκε από τον Μάκη Γκαγκάτση!

Δυστυχώς για την ΠΑΕ ΑΕΚ βέβαια και τους... πρόθυμους φίλους της, παρατηρώντας το βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν σπρώχνει τον Αλμέιδα αλλά δίνει το χέρι του στον Αργεντινό, ο οποίος με τη σειρά του τον τραβάει!

Εν συνεχεία δε, ο Μάκης Γκαγκάτσης δεν δίνει καμία απολύτως συνέχεια στο όλο επεισόδιο, σε αντίθεση με τον Ματίας Αλμέιδα που τα... χάνει, περικυκλωμένος ΜΟΝΟ από ποδοσφαιριστές του, συνεργάτες του και μέλη της διοίκησης της ΑΕΚ, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία!

Ωραία λοιπόν η επικοινωνιακή στρατηγική της ΑΕΚ για να μεταθέσει αλλού τις ευθύνες για την συμπεριφορά του προπονητή της και αυτός να γλιτώσει την τιμωρία, μόνο που αυτή είναι καταρρέει - και μάλιστα εύκολα - σαν... χάρτινος πύργος!

[video width="1280" height="720" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/twittervid.com_aek365gr_fe2f70.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ