Connect with us

Το χάρηκαν με την ψυχή τους!

Το να σηκώνεις το πρωτάθλημα δεν είναι λίγο πράγμα, για αυτό και η ομάδα παίδων του ΠΑΟΚ που στέφθηκε σήμερα πρωταθλήτρια το χάρηκε με το παραπάνω.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Το χάρηκαν με την ψυχή τους!

Eπιμέλεια: Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Τα ΠΑΟΚτσάκια του Λάκη Παρασκευόπουλου κέρδισαν στο Περιστέρι την ομάδα του Παλαιού Φαλήρου με 13-4 στον τελικό, παίρνοντας μία… άτυπη ρεβάνς για την ήττα στη φάση των ομίλων προχτές με 10-9 και πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τι ακολούθησε; Οι “ασπρόμαυροι” πανηγύρισαν με την ψυχή τους αγκαλιά με την κούπα, όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία του PAOK24.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ – Μαρούσι (live)

Ζωντανή ενημέρωση από τον “τελικό” για τα πλέι οφ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Μαρούσι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Γ' Φάσης της Stoiximan Basket League και ο νικητής σήμερα, παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό, στις δύο νίκες.

Μπείτε στο live του PAOK24 και ενημερωθείτε ζωντανά για την εξέλιξη της αναμέτρησης:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης έγραψε ιστορία!

Τα μεγάλα ρεκόρ του Κατερινιώτη σεντερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ, έγινε ρέκορντμαν συμμετοχών στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, πηγαίνοντας στις 293 και συνεχίζει. Σήμερα, κόντρα στο Μαρούσι έφτασε στις 421 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, φτάνοντας στην κορυφή της ιστορίας τον Νίκο Μπουντούρη και φυσικά, αν η ομάδα κερδίσει το Μαρούσι, θα έχει την ευκαιρία στα πλέι οφ, να γίνει ρεκόρντμαν συμμετοχών όλων των εποχών με την ασπρόμαυρη φανέλα!

 

https://twitter.com/PAOKbasketball/status/1784279269931135088

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Σεϊρεκίδης: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι»

Η αποτίμηση του πρώτου αγώνα από τον προπονητή του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Αθήνα από την ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των plaoyoffs της Handball Premier.

Ο προπονητής των κυπελλούχων Ελλάδας, Στέλιος Σεϊρεκίδης, δήλωσε:

«Δεν ήμασταν όσο καλοί θα έπρεπε, για να πάρουμε ένα τέτοιο μεγάλο παιχνίδι. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι.

Σίγουρα κοιτάμε μπροστά, έχουμε ακόμα μία ευκαιρία στην έδρα μας, την οποία πρέπει να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ