Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Ενθουσιασμένος που συμφώνησα με τόσο σπουδαία ομάδα»

Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ έκανε… σεφτέ στις μεταγραφικές κινήσεις το φετινό καλοκαίρι, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Μπράντον Τέιλορ.

PAOK24

«Ενθουσιασμένος που συμφώνησα με τόσο σπουδαία ομάδα»

Ο Αμερικανός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του στον «Δικέφαλο», παραχωρώντας την πρώτη του συνέντευξη από τότε που συμφώνησε με τους «ασπρόμαυρους» στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Στα 22 του χρόνια ο Brandon Taylor ετοιμάζεται για την πρώτη του επαγγελματική εμπειρία και μετά την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ δηλώνει ενθουσιασμένος για την επόμενη σελίδα της καριέρας του. Ο Taylor μίλησε στο paokbc.gr για τις πρώτες του σκέψεις για τον ΠΑΟΚ και δήλωσε ανυπόμονος για να έρθει στην Θεσσαλονίκη και να πιάσει δουλειά…

«Είμαι ενθουσιασμένος που συμφώνησα με μία τόσο σπουδαία ομάδα και πραγματικά αισθάνομαι ευγνώμων που θα έχω την ευκαιρία να ξεκινήσω την επαγγελματική μου καριέρα από μία χώρα που έχει παράδοση στο μπάσκετ», είπε αρχικά ο Brandon Taylor, που ξεκίνησε ήδη εντατικά μαθήματα ιστορίας, για τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη. «Δεν ξέρω πολλά πράγματα, αυτή είναι η αλήθεια, τώρα αρχίζω να μαθαίνω και θέλω να μάθω πολλά μέχρι να έρθει η στιγμή που θα έρθω στην Ελλάδα», παραδέχθηκε ο νεαρός Αμερικανός φόργουορντ και πρόσθεσε: «θεώρησα από την πρώτη στιγμή ότι είναι μία πολύ σημαντική προοπτική για μένα και μίλησα μόνο με τον μάνατζέρ μου και την οικογένειά μου, προτού πάρω την απόφαση να έρθω».

Ο Brandon Taylor είναι η κλασική περίπτωση του undersized φόργουρντ, κάτι που τόνισε και ο ίδιος όταν κλήθηκε να περιγράψει το αγωνιστικό του προφίλ: «είμαι αυτό που λένε stretch τεσσάρι. Πιστεύω πάντως ότι μπορώ να κάνω πολλά πράγματα, ουσιαστικά κάτι από όλα μέσα στο γήπεδο και πάντα βγάζω πολλή ενέργεια και έντονο συναίσθημα στο παιχνίδι μου».

Ο 22χρονος φόργουορντ δήλωσε εντυπωσιασμένος και από το γεγονός ότι ο θείος του Terence Stansbury, υπήρξε συμπαίκτης με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, ενώ για το γεγονός ότι είναι μόλις ο δεύτερος παίκτης, μετά τον Dick Mumma, από το Penn State που θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, τόνισε: «είμαι χαρούμενος που διαπιστώνω ότι έστω και πριν από πολλά χρόνια υπήρξε κάποιος από την ευρύτερη οικογένεια του Penn State που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ».

Η πρώτη συζήτηση με τον Brandon Taylor ολοκληρώθηκε με το δικό του μήνυμα, ενόψει της συνεργασίας του με τον ΠΑΟK: «Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω την δουλειά με τον ΠΑΟΚ και θα κάνω ότι χρειάζεται η ομάδα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο «Hall of Fame» της FIBA ο Πέτζα! (pic)

Σπουδαία στιγμή για τον Στογιάκοβιτς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στο ΝΒΑ και μερικά χρόνια μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση, έρχεται μια μεγάλη διάκριση.

Το όνομα του Σέρβου, είναι μέσα σε αυτά που θα μπουν στο «Hall of Fame» της FIBA για το 2024, με τον Ρέτζι Μίλερ και τον Ρομέιν Σάτο, να ξεχωρίζουν από τους άλλους αθλητές που βρίσκονται μαζί του.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FIBA (@fiba)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο γήπεδο μέχρι τη Μ. Πέμπτη ο ΠΑΟΚ

Πως διαμορφώνεται το πρόγραμμα της ομάδας και η άδεια που ακολουθεί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Από τη στιγμή που το φιλικό με τον ΠΑΟΚ δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί, ο Στάθης Νεραντζάκης και οι παίκτες του, θα συνεχίσουν με προπονήσεις το πρόγραμμά τους, μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη.

Μετά την προπόνηση εκείνης της ημέρας, οι παίκτες θα έχουν μία πενθήμερη άδεια, με το ραντεβού στο Παλατάκι, να δίνεται ξανά για τις 8 Μαΐου, με τους περισσότερους Έλληνες και ξένους, να εκμεταλλεύονται τις ημέρες του Πάσχα, για να περάσουν αυτό το διάστημα.

Ο Μίχαλακ αναμένεται να βρεθεί στην πατρίδα του, ενώ οι άλλοι, αναμένεται να βρεθούν σε κοντινούς ή και πιο μακρινούς προορισμούς, πριν επιστρέψουν στο γήπεδο για την προετοιμασία τους, ενόψει Παναθηναϊκού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

O Πόρτερ Τζούνιορ… πέταξε στην κορυφή (vid)

Ξεχώρισε το κάρφωμα του Αμερικανού του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, έκανε άλλη μία σπουδαία εμφάνιση στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αμαρουσίου, σημειώνοντας κι ένα ξεχωριστό highlight με ένα κάρφωμα του στο πρώτο ημίχρονο.

Μάλιστα, η φάση ήταν στην κορυφή του Top 5 της τελευταίας αγωνιστικής. Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ