Connect with us
Banner Image Banner Image

ΑΣ

Φόβος και τρόμος!

Συνεχίζει αήττητος ο Δικέφαλος και έχει τη δυνατότητα την επόμενη αγωνιστική να αυξήσει και άλλο τη διαφορά.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Φόβος και τρόμος!

Χωρίς.. φρένα συνεχίζει την φετινή της πορεία η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ που επικράτησε με 6-0 των Ελπίδων Καρδίτσας και πανηγύρισε την έβδομη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Οι «ασπρόμαυρες» έχουν ήδη φτάσει τα 40 γκολ στη σεζόν, όσα έχουν πετύχει συνολικά ο Ατρόμητος, ο Άρης και το Μεσολόγγι που τον ακολουθούν στη βαθμολογία!

Το σύνολο του Σπύρου Φιλίππου φιλοξενεί τον Ατρόμητο για την 8η αγωνιστική και σε περίπτωση νίκης θα αυξήσει και άλλο τη διαφορά.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

ΠΑΟΚ – Ελπίδες Καρδίτσας 6-0
Ατρόμητος – ΓΠΟ Γιάννινα 2-0
ΑΕΛ – Οδυσσέας Γλυφάδας 1-0
Τρίκαλα – Άρης 0-5
Αβαντίδες Χαλκίδας – ΟΦΗ 0-1
Αγροτικός Αστέρας – Μεσολόγγι 0-1

Η βαθμολογία:

1. ΠΑΟΚ 21
2. Ατρόμητος 17
3. Άρης 16
4. Μεσολόγγι 13
5. Τρίκαλα 10
6. ΟΦΗ 9
7. Αβαντίδες Χαλκίδας 8
8. Αγροτικός Αστέρας 6
9. ΑΕΛ 6
10. Ελπίδες Καρδίτσας 5
11. Οδυσσέας Γλυφάδας 4
12. ΓΠΟ Γιάννινα 3

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος (15/12 – 15:00)
ΟΦΗ – Τρίκαλα
ΓΠΟ Γιάννινα – ΑΕΛ
Ελπίδες Καρδίτσας – Αβαντίδες Χαλκίδας
Οδυσσέας Γλυφάδας – Αγροτικός Αστέρας
Μεσολόγγι – Άρης

ΑΣ

Επικίνδυνη έξοδος για το Χάντμπολ Γυναικών

Αντιμετωπίζει το ανταγωνιστικό εφέτος Πανόραμα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Χάντμπολ Γυναικών του ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Α1, με αντίπαλο το Πανόραμα, τη Δευτέρα 9/11 στις 17:00, στο Κλειστό του Πανοράματος.

Οι Τρεμπλούχες επιζητούν τη νίκη, σε μια αναμέτρηση που μπορεί να κρύβει κινδύνους.

Ο Δημήτρης Πελεκίδης έχει στρέψει την προσοχή του, σε τομείς που χρήζουν βελτίωσης, προκειμένου να διατηρήσει η ομάδα το αήττητο σερί της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Επιτυχημένη επέμβαση για Τόρες!

Ξεκινά τη διαδικασία αποθεραπείας ο αθλητής του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Λάζαρο Τόρες υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, όπως ενημέρωσε ο ΑΣ ΠΑΟΚ, προκειμένου να αντιμετωπιστεί χόνδρινη βλάβη στο δεξί γόνατο.

Η ενημέρωση του Ερασιτέχνη αναφέρει:

«Σε επιτυχημένη αρθροσκοπική επέμβαση αυτόλογης μεταμόσχευσης χονδροκυττάρων στο δεξί γόνατο, λόγω χόνδρινης βλάβης, υποβλήθηκε ο αθλητής του τμήματος Βόλεϊ Ανδρών του ΠΑΟΚ mαteco, Λάζαρο Τόρες.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης μέλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών χορηγό του ΤΑΑ ΠΑΟΚ mαteco, από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ mαteco, Δρ. Ιωσήφ Γαβριηλίδη, Διευθυντή της Δ’ Ορθοπαιδικής Κλινικής.

Από την επόμενη εβδομάδα, ο αθλητής θα ξεκινήσει το ειδικό πρωτόκολλο αποκατάστασης, υπό τη συνεχή επίβλεψη του ιατρικού επιτελείου.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εύχεται στον Λάζαρο Τόρες ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Η φάση που προκάλεσε ασπρόμαυρη οργή (vid)

Λάθος φάση τσέκαρε το Video Check

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κατά τη διάρκεια του τέταρτου σετ στον προημιτελικό του League Cup ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, οι άνθρωποι του Δικεφάλου ζήτησαν video check για παράβαση των φιλοξενούμενων, για το οποίο όμως διαμαρτυρήθηκαν πως εξετάστηκε άλλη φάση.

Πιο συγκεκριμένα στο τέταρτο σετ, με το σκορ στο 9-10, ο Παναθηναϊκός κέρδισε πόντο, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ωστόσο να ζητούν video check για παράβαση του Ανδρεόπουλου.

Ωστόσο ο πόντος μέτρησε κανονικά, με τους διαιτητές να εξετάζουν στη φάση πιθανή παράβαση του Χανδρινού.

Το γεγονός αυτό έφερε έντονες διαμαρτυρίες στην πλευρά των ασπρόμαυρων, οι οποίοι υποστήριξαν πως ζήτησαν το video check για τη φάση του Ανδρεόπουλου και όχι του Χανδρινού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ