Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προς παραμονή ο Αρτίκο

Ο Ιγκόρ Τούντορ αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ όμως γίνεται προσπάθεια να διατηρηθεί ένα στέλεχος του τιμ του στην ομάδα.

Σταύρος Κόλκας

Προς παραμονή ο Αρτίκο

Ο ΠΑΟΚ άλλαξε προπονητή και πλέον στήνεται το τιμ της επόμενης μέρας. Σύμφωνα με τα όσα έχουν βγει μέχρι στιγμής, η ομάδα θα πάει στο Αγρίνιο με νέο τιμ, το οποίο σε μεγάλο βαθμό έχει στηθεί.

Αυτή τη στιγμή, γίνονται διαπραγματεύσεις από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Πάολο Αρτίκο, έτσι ώστε ο Ιταλός γυμναστής να διατηρηθεί στην ομάδα.

Για τον Αρτίκο λένε τα καλύτερα λόγια οι παίκτες, ενώ δεν συνδέεται με τους τραυματισμούς μιας και είναι άσχετοι με την διαχείριση του προπονητή.

Το γεγονός είναι πως ο Ιταλός είναι προς παραμονή γιατί θέλει να μείνει, ενώ έχει αδερφική φιλία και είναι έξοχο δίδυμο με τον Δανηιλίδη. 

Άρα κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει στην ομάδα όπως και πρέπει αφού οι γυμναστές δεν γίνεται να αλλάζουν συνεχώς.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόβλημα… τέλος για τους κατόχους διαρκείας!

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πότε “ανοίγει” ξανά το σύστημα για το φιλικό με την Παρτιζάν στην Τούμπα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τη δυνατότητα να προμηθευτούν χωρίς πρόβλημα το εισιτήριό τους για το φιλικό με την Παρτιζάν στην Τούμπα το επόμενο Σάββατο (14/11), θα έχουν από αύριο το πρωί στις 10:00 οι κάτοχοι διαρκείας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το "κενό" που υπήρχε στο σύστημα και δημιουργούσε το πρόβλημα έπαψε να υφίσταται και έτσι όλοι οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εξασφαλίζουν κανονικά μέσω της Ticketmaster την παρουσία τους στο φιλικό με την Παρτιζάν, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία του ανταλλακτικού κόστους του ενός ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως για το φιλικό με τους "ασπρόμαυρους" του Βελιγραδίου δεν είναι υποχρεωτική η χρήση του gov wallet, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να μπορεί να εισέλθει στην Τούμπα με το qr code του εισιτηρίου, όπως ενημέρωσε χθες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Απίστευτο: Στη ζώνη του υποβιβασμού η Γιουνάιτεντ μετά από 40 χρόνια!

Δεν έχει τέλος η κατρακύλα των “Κόκκινων Διαβολων”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε σήμερα στο γήπεδό της η Νότιγχαμ Φόρεστ, κερδίζοντας τη Μάντσεστερ Σίτι με 3-1!

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Φόρεστ έφτασε τους εννέα βαθμούς και ανέβηκε στην 16η θέση, αφήνοντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 18η με 7 μόλις βαθμούς!

Μάλιστα, η παρουσία των "Κόκκινων Διαβόλων" στην ζώνη του υποβιβασμού είχε να συμβεί από το μακρινό 1986, με τον αυριανό αγώνα κόντρα στην Άστον Βίλα στο "Ολντ Τράφορντ" να αποκτάει έτσι ακόμα μεγαλύτερη σημασία για την ομάδα του Κάρικ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η τελευταία πριν το ντέρμπι! (vid)

Το βίντεο του PAOK TV από τη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με τον Τομ Λουσέ να προπονείται και να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανήρτησε στο κανάλι της στο youtube, στιγμιότυπα από το σημερινό πρόγραμμα, το πρωί του Σαββάτου

https://www.youtube.com/watch?v=B1KDjpvmyA8

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ