Connect with us

Το σχέδιο Σαββίδη για τον «Πήγασο»

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα αυξάνονται ραγδαία, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να συμμετέχει σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς.

PAOK24

Το σχέδιο Σαββίδη για τον «Πήγασο»

Τις τελευταίες ώρες πληθαίνουν οι φήμες ότι ο εκδοτικός όμιλος «Πήγασος» της οικογένειας Μπόμπολα μπορεί να περάσει στα χέρια του ισχυρού άνδρα του «Δικεφάλου».

Με τη συγκεκριμένη εταιρεία να έχει χρέη λόγω της έκθεσης που της δημιουργεί η μεγάλη της δανειοδότηση τα προηγούμενα χρόνια, ο Σαββίδης φέρεται πως έχει βρει μία φόρμουλα για την επόμενη ημέρα, έχοντας κάτσει στο ίδιο τραπέζι με την οικογένεια Μπόμπολα και την πλευρά των τραπεζών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επειδή στον «Πήγασο» ανήκει και σημαντικό ποσοστό του μετοχολογίου του «Mega», αλλά και το 50% της εταιρείας διανομής τύπου «Άργος», σε περίπτωση που επισημοποιηθεί το συγκεκριμένο deal, τόσο οι μετοχές του τηλεοπτικού σταθμού όσο και η συγκεκριμένη εταιρεία θα ανήκουν στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά στο σχέδιο  αναδιάρθρωσης της  υπερχρεωμένης «Πήγασος», στο οποίο φέρεται να είναι κοντά σε συμφωνία οι Σαββίδης, Μπόμπολας κι οι εκπρόσωποι των τραπεζών, αυτό περιλαμβάνει:

1.Τη σημαντική αύξηση κεφαλαίου της εταιρίας Πήγασος μόνο με τη συμμετοχή της πλευράς Σαββίδη και με συνακόλουθη συρρίκνωση της συμμετοχής της οικογένειας Μπόμπολα.

2.Την αναδιάρθρωση της επιχείρησης με βάση το άρθρο 106 του πτωχευτικού κώδικα (σε αντίθεση με τον ΔΟΛ που έχει τεθεί σε εκκαθάριση εν λειτουργία με τοποθέτηση Επιτρόπου).

3. Τη ρύθμιση των δανειακών υποχρεώσεων της Πήγασος προς τις τράπεζες. Η επιχείρηση οφείλει περί τα 200 εκατομμύρια ευρώ. Οι τράπεζες έχουν ήδη σχηματίσει υψηλές προβλέψεις και η σχετική διαπραγμάτευση με την πλευρά Σαββίδη αφορά το ύψος των δανείων αλλά και το σχέδιο αποπληρωμής που αποδέχεται. Σύμφωνα με πληροφορίες συζητείται το ενδεχόμενο «κουρέματος» τμήματος των δανείων του Πήγασου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης εκτός από μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ, ως μεγαλομέτοχος στη «Σουρωτή», μέσω εταιρείας που διαχειρίζεται εμπορικά το «Μακεδονία Παλλάς», συμμετέχοντας και στο σχήμα που πλειοδότησε για την εξαγορά του 67% του ΟΛΘ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Stoiximan Super League Playouts: Όλα για όλα Βόλος και Κηφισιά, μάχη στο Αγρίνιο, δίχως ρίσκο στην Τρίπολη

Τα playouts της Stoiximan Super League μπήκαν στην τελική ευθεία και η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού είναι σκληρή.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

 

Τα playouts της Stoiximan Super League μπήκαν στην τελική ευθεία και η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού είναι σκληρή. Στις 20:00 όλες οι αναμετρήσεις του Σαββάτου για την προτελευταία αγωνιστική της διαδικασίας και ιδιαίτερα κρίσιμη αυτή στο Αγρίνιο.

Με back to back «διπλά» σε Καισαριανή (Κηφισιά) και Τρίπολη (Αστέρας), ο Παναιτωλικός ανέβηκε στους 30 βαθμούς και το +2 από την 13η θέση. Σε καλή κατάσταση η ομάδα του Πετράκη, με αυτοπεποίθηση και την ευκαιρία να κάνει άλμα παραμονής απέναντι στον Ατρόμητο.

Mission για τη Stoiximan Super League στη Stoiximan

Οι Περιστεριώτες ήταν αήττητοι στη διαδικασία των playouts και έμοιαζαν 100% εξασφαλισμένοι. Εντούτοις τα έκαναν όλα λάθος απέναντι στην Κηφισιά, ηττήθηκαν 1-2 με ανατροπή και πλέον δεν θέλει πολύ για να μπλέξουν.

Ο Παναιτωλικός είναι σοβαρός, μεθοδικός και με εξαιρετικό μομέντουμ. Ο Ατρόμητος είναι πλέον σε ανάγκη αποτελέσματος, διαφορετικά θα πρέπει να περιμένει τα υπόλοιπα ματς για να κάνει υπολογισμούς την τελευταία αγωνιστική.

Το συνδυαστικό στοίχημα Under 2,5 γκολ & Over 7,5 κόρνερ & Over 5,5 κάρτες σε απόδοση 5.30 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στο Πανθεσσαλικό, ο Βόλος υποδέχεται τον Πανσερραϊκό. Μετά από τρεις σερί νίκες και το 2-2 με τον Ατρόμητο, η ομάδα του Χρήστου Κόντη γνώρισε την πρώτη της ήττα στα playouts.

Πλήρωσε κυρίως την ανασταλτική της ολιγωρία απέναντι στον ΟΦΗ και το γκολ του Λαμπρόπουλου στις καθυστερήσεις δεν άλλαξε το τελικό 2-1 στο «Γεντί Κουλέ».

Στο +1 από την ζώνη του υποβιβασμού ο Βόλος, είναι προφανές ότι δίνει έναν τελικό παραμονής απέναντι στον Πανσερραϊκό. Η ομάδα του Γκαρσία έχει κερδίσει συνολικά τις εντυπώσεις, καθώς μετά το 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της.

Seri στη Stoiximan με Stoiximan Super League!

Πέτυχε τον μεγάλο της στόχο μάλιστα δίχως να αγχωθεί ιδιαίτερα μέσα στη σεζόν. Με θάρρος και καλό ποδόσφαιρο, ο Πανσερραϊκός είναι σίγουρα από τις ευχάριστες νότες της φετινής λίγκας.

Για τον Βόλο τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα. Έχει πίεση, έχει ωστόσο και πολύ υψηλό κίνητρο. Ο Πανσερραϊκός πάλι «καθάρισε», δεν έχει κανένα άγχος πλέον, παραμένε επικίνδυνος, μπορεί όμως να εμφανίσει και ένα φυσιολογικό ψυχολογικό άδειασμα.

Το συνδυαστικό στοίχημα Over 2,5 γκολ & Να σκοράρει ο Μωραΐτης σε απόδοση 3.25 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στην Καισαριανή, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα με απόλυτο ζητούμενο τους τρεις βαθμούς. Τεράστιο «διπλό» -και μάλιστα με ανατροπή- για την ομάδα του Κώστα Μπράτσου στο Περιστέρι, την κρατά ζωντανή στη μάχη της παραμονής.

Σναϊντερλάν και Κρισιούμα εντός πέντε λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο (64' - 68'), πάντησαν δις στο γκολ του Καμαρά από το 10' και η Κηφισιά επικράτησε 2-1 του Ατρομήτου. Εντός ζώνης υποβιβασμού και στο -1 από τη γραμμή σωτηρίας, οι νεοφώτιστοι θέλουν νίκη και μόνο απένανι στον υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα.

Οριακό 90λεπτο για τις ελπίδες της Κηφισιάς στην μάχη της σωτηρίας. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε τη μάχη, δεν έχει κίνητρο και οι παίκτες του σκέφτονται ήδη την επόμενη μέρα.

Το συνδυαστικό στοίχημα 1/1 & Over 0,5 κόκκινες κάρτες σε απόδοση 7.30 στο Bet Builder της Stoiximan.

Στην Τρίπολη είναι ίσως το λιγότερο ενδιαφέρον -βαθμολογικά- παιχνίδι της αγωνιστικής. Αστέρας και ΟΦΗ ισοβαθμούν στους 34 μαζί με τον Ατρόμητο. Δεν έχουν εξασφαλιστεί και μαθηματικά, δεν έχουν ωστόσο και λόγο να... σκοτωθούν, αφού ένας βαθμός μπορεί να κάνει τη δουλειά και να στείλει τις δύο ομάδες σε ένα ξέγνοιαστο φινάλε.

Ο Αστέρας προβλημάτισε γενικότερα με την εικόνα του στη διαδικασία, ο ΟΦΗ εμφανίστηκε πολύ πιο σοβαρός και συγκεντρωμένος. Είναι άλλωστε και η μοναδική των playouts που συνεχίζει αήττητη.

Το μόνο που έχει σημασία για Αστέρα και ΟΦΗ να ξεμπερδεύουν για φέτος, καταστρώνοντας σιγά σιγά το πλάνο της επόμενης σεζόν. Κανείς δεν έχει λόγο να ρισκάρει, κανείς δεν θα παίξει με την τύχη του.

Το συνδυαστικό στοίχημα Χ & Under 4,5 κάρτες σε απόδοση 4.55 στο Bet Builder της Stoiximan.

Σε φουλ ποδοσφαιρικούς ρυθμούς η Stoiximan και με μία Προσφορά* Γνωριμίας που δεν χάνεται με ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*:

  • 1 μήνα Cosmote TV
  • Δώρο* χωρίς κατάθεση
  • Πολλές Εκπλήξεις*

Τώρα η Stoiximan σε υποδέχεται με μία εκπληκτική ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* Γνωριμίας!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Για πάντα στο μυαλό μας…»

Η ανάρτηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τη μέρα της δολοφονίας του Νάσου Κωνσταντίνου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνά και τιμά τη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου.

Με ανάρτηση στα social media, το μπασκετικό τμήμα του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε στον αδικοχαμένο οπαδό της ομάδας, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν από επτά χρόνια σε ηλικία 24 ετών.

«Επτά χρόνια χωρίς το Νάσο. Για πάντα στο μυαλό μας. Αθάνατος», έγραψε χαρακτηριστικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco στα social media.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προσφορά με 25 δώρα* κάθε μέρα χωρίς κατάθεση στη Νovibet!

Ατελείωτες δυνατότητες στο χέρι σου με το ανανεωμένο app της Novibet.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

 

Με τον Απρίλιο να φτάνει στο φινάλε του και την Μ. Εβδομάδα να μας βάζει σε εορταστική περίοδο οι προσφορές* στη Novibet κινούνται σε αντίστοιχους ρυθμούς.

Η Novibet συνεχίζει να πρωτοπορεί στην δημιουργία μοναδικών προσφορών* και προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία παιχνιδιού στο κοινό.

Στην προσπάθεια περαιτέρω αναβάθμισης των υπηρεσιών της, λανσάρει μία νέα, Premium προσφορά* χωρίς κατάθεση, που θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα της έως και την Τετάρτη 8 Μαΐου (23.59)!

Premium προσφορά χωρίς κατάθεση με 25 δώρα* κάθε μέρα

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ