ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Δες τι απέγινες…
Στο… ταμείο ανεργίας εξακολουθεί να βρίσκεται ο Όσκαρ Γκαρθία, επτά μήνες μετά την… οσκαρική παράστασή του στην Τούμπα και πέντε μήνες μετά την απόλυσή του από τον Ολυμπιακό.
Ο 45χρονος Ισπανός προπονητής, που στις 25 Φεβρουαρίου 2018 έπαιξε άριστα τον ρόλο που τον είχαν αναθέσει και αποτέλεσε την προμετωπίδα του Ολυμπιακού προκειμένου και να αποφύγει τη διαφαινόμενη συντριβή στην Τούμπα αλλά και να πάρει τους τρεις βαθμούς, παραμένει χωρίς ομάδα!
Από τις 3 Απριλίου 2018, όποτε και απολύθηκε από τον Ολυμπιακό από τη στιγμή που διεκπεραίωσε την αποστολή του, ο Γκαρθία εξακολουθεί να βρίσκεται στα αζήτητα. Οι λόγοι; Προφανείς! Ξέρετε πολλές ομάδες εσείς που να εμπιστευτούν για την άκρη του πάγκου τους έναν… ηθοποιό; Βέβαια, εάν ο Γκαρθία είναι άνεργος όταν θα πλησιάζει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, δεν αποκλείεται οι Πειραιώτες να τον εμπιστευτούν για… μία και μοναδική παράσταση! Ποιος ξέρει;
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Προπόνηση και μπάρμπεκιου από Λίσι
Η πρωτοβουλία του Ιταλού coach μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, με την έμφαση να δίνεται στους επιθετικούς αυτοματισμούς, ενώ υπήρξε και οικογενειακό δίτερμα.
Όπως αναφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ:
«Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις επιθετικών αυτοματισμών, τακτική και οικογενειακό δίτερμα.
Ο Πέλκας συνέχισε τη θεραπεία του, ο Μιχαηλίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Λούσε συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης. Παράλληλα, ο Τσάλοφ βγήκε στο γήπεδο κι έκανε τρέξιμο.
Μετά το τέλος της προπόνησης, με πρωτοβουλία του Αλέσιο Λίσι, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του, διοργανώθηκε μπάρμπεκιου με τη συμμετοχή όλου του αγωνιστικού τμήματος.
Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (06/11) στις 10:30.»
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τις ευχές της στον Γκρεγκ Τείλορ, ο οποίος έχει σήμερα τα γενέθλιά του, κλείνοντας τα 29.
Ο Σκωτσέζος έχει καταγράψει με τον Δικέφαλο 29 συμμετοχές με 1 ασίστ.
Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ αναφέρει:
«Χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες Γκρεγκ!»
Χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες Γκρεγκ! #PAOKFamily #Taylor #Bday https://t.co/SMEHE18LtT
— PAOK FC (@PAOK_FC) November 5, 2026
Ο Ολεξάντρ Ζούμπκοφ υπέστη κάταγμα κόπωσης κνήμης, γεγονός που αναμένεται να τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου 6-8 εβδομάδες.
Ο 30χρονος Ουκρανός, αγωνίστηκε στην χθεσινή αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 88ο λεπτό.
Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις, οι οποίες φανέρωσαν τη φύση και το μέγεθος του τραυματισμού.




