Ούτε τα προσχήματα από την ομάδα του Άρεως
Η ομάδα του Άρεως μετά την επιτυχία της επιστροφής στις επαγγελματικές κατηγορίες και την διάκριση στην απόκτηση ΑΦΜ, προέβη σε μία κίνηση που σίγουρα θα προβληματίσει το κοινό της.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Νέας Ελβετίας, ενημέρωσε πως άλλαξε την προετοιμασία της για να αγωνιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό.
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την διεξαγωγή φιλικού αγώνα με τον Ολυμπιακό.Το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο (13/08) στις 9:00 το πρωί στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την οριστικοποίηση της φιλικής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό διαφοροποιήθηκε και το πρόγραμμα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ομάδας μας στο Καρπενήσι, το οποίο –ως γνωστόν- ήταν προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί την ερχόμενη Κυριακή (14/08).
Σύμφωνα με αυτό, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα προπονηθούν την Παρασκευή, πρωί και απόγευμα, στο Καρπενήσι και στη συνέχεια η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου και θα διανυκτερεύσει.
Για το Σάββατο το απόγευμα έχει προγραμματιστεί προπόνηση στην Αθήνα, ενώ στη συνέχεια θα δοθεί διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές (την Κυριακή 14/08 και τη Δευτέρα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου).
Στις προπονήσεις θα επανέλθουν το απόγευμα της ερχόμενης Τρίτης (16/08) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου» αναφέρει η γεμάτο περηφάνια ανακοίνωση των κιτρίνων.
Από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν έχει δοθεί κάποια επικοινωνιακή έμφαση στο συγκεκριμένο γεγονός, απλά υπάρχει ικανοποίηση στο νέο τεχνικό τιμ το οποίο είχε ζητήσει αρχικά έναν αντίπαλο χαμηλότερων κατηγοριών, έτσι ώστε να γίνουν διάφορες δοκιμές ενόψει Αρούκα.
Η Κλουζ αντιμετωπίζει σήμερα (14:00) εκτός έδρας την Παρτιζάν για την 6η αγωνιστική της Αδριατικής Λίγκας, με τον Λέλαντ Γουόκερ να έχει ενσωματωθεί από χθες στις προπονήσεις, αλλά το ντεμπούτο του να μη γίνεται σήμερα.
Ο Αμερικανός ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ και δόθηκε δανεικός στη ρουμανική ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, είναι εκτός 12άδας από τον προπονητή, Μιχάι Σιλβάσαν.
Όλα δείχνουν ότι το ντεμπούτο του θα γίνει την προσεχή Πέμπτη (5/11, 22:00) στην έδρα της Τενερίφης, όπου η Κλουζ θα την αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Eurocup.
ΜΠΑΣΚΕΤ
Γιαννάκης: «Δε θα είμαι υποψήφιος για την ΕΟΚ»
Όσα είπε μετά την κατάθεσή του στην Ευελπίδων
«Μίλησα γι' αυτό που μου συνέβη, που ξέρετε οι περισσότεροι πώς αισθάνθηκα. Τίποτα παραπάνω γιατί δεν ήξερα και κάτι περισσότερο. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι είναι μια στεναχώρια για το μπάσκετ και για εμάς που υπηρετήσαμε και υπηρετούμε το μπάσκετ με την αγάπη και τη συμμετοχή μας. Πάντα έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και θα βρει τον τρόπο να καλύψει τι απ' όλα αυτά μπορούμε να κάνουμε για να θωρακίσουμε το μπάσκετ. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, αλλά αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα στο μέλλον.
Επειδή όλα αυτά είναι μια συζήτηση που το μόνο που κάνει είναι να προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη στεναχώρια, μόνο με συζητήσεις δεν μπορεί να βρεθεί Δικαιοσύνη.
Ο κύριος Λιόλιος ήταν πρόεδρος της Ομοσπονδίας, οι σχέσεις μας ήταν τυπικές.
Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να συμμετέχω σαν διοίκηση. Από εκεί και πέρα αγαπώ το μπάσκετ, θα ήθελα αν κάποιος θέλει τη γνώμη μου να την πω.
Αισθάνθηκα αδύναμος γιατί ο τρόπος που αποβλήθηκα δεν ήταν δεοντολογικός, ήταν άδικος.
Αυτή τη στιγμή γίνονται διάφορες διαδικασίες. Πρέπει να έχουμε υπομονή. Η υπομονή είναι αρετή και θα πρέπει να περιμένουμε την κατάλληλη λύση για να χαρούμε μέσα από τους Έλληνες παίκτες και σας ευχαριστώ πολύ για την υπομονή μας»
Ο κόσμος ξεχώρισε τον Σερίφ Εντιαγέ στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και ο Αφρικανός επιθετικός αναδείχθηκε Kitchenbar Fans’ Man of the Match.
Αναλυτικά όσα αναφέρει το paokfc.gr:
Ο Εντιαγέ αναδείχθηκε Kitchenbar Fans’ Man of the Match στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική της League Phase του Superbet Greek Cup 2026-27.
Ο Εντιαγέ ήταν ιδιαίτερα δραστήριος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, συμμετείχε ενεργά στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας και έβαλε τη δική του υπογραφή στη νίκη, πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό γκολ.
Στο 79ο λεπτό, ο Εντιαγέ πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με ένα εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 3-1 και «κλειδώνοντας» τη νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στους «κιτρινόμαυρους».Η εμφάνιση του Εντιαγέ αναγνωρίστηκε και από τον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Στην ψηφοφορία για τον Kitchenbar Fans’ Man of the Match, ο επιθετικός του Δικεφάλου συγκέντρωσε το 40,43% των ψήφων και κατέκτησε το βραβείο.
Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Μοναστηρλής, ο οποίος συγκέντρωσε το 24,32% των ψήφων, πραγματοποιώντας σημαντικές επεμβάσεις και συμβάλλοντας ουσιαστικά στη νίκη της ομάδας, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο.
Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Σορετίρε , με ποσοστό 23,74%, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική του παρουσία ως αλλαγή και τη σημαντική συνεισφορά του με το γκολ που έδωσε ξανά το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.




