Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Σημαντική νίκη ενόψει Ολυμπιακού"

Ικανοποιημένος από τη νίκη σε συνδυασμό με την εμφάνιση, δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου της Τούμπας ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αγάπη Γαβριηλίδου

"Σημαντική νίκη ενόψει Ολυμπιακού"

Μεταξύ άλλων, ο τεχνικός του “Δικεφάλου” μίλησε για τη σημερινή εικόνα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την επόμενη Κυριακή, τονίζοντας πως θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη σημερινή νίκη: “Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς, ξεκινήσαμε καλά, σκοράραμε νωρίς και ήταν προφανές ότι είχαμε τον απόλυτο έλεγχο. Δεν κινδυνέψαμε και συνεχίσαμε να παράγουμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος συνεχίσαμε με τον ίδιο τρόπο, βρήκαμε κι άλλα γκολ. Τα τελευταία 10-15 λεπτά, ήταν καθαρά διαχείρισης, παρόλα αυτά πετύχαμε και το 44ο γκολ. Είναι πολύ θετικό ότι πετύχαμε αυτή τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε δυσκολέψει τις άλλες μεγάλες ομάδες στα προηγούμενα ματς”.

Για τα γκολ και ποιο από αυτά μπορεί να ξεχωρίσει: “Το πρώτο ήταν σημαντικό, γιατί ανοίξαμε το σκορ, ενώ το δεύτερο μας έδωσε μεγαλύτερη ασφάλεια. Το τρίτο μας έδωσε ένα καλό αποτέλεσμα και μία καλή εικόνα στο παιχνίδι, ενώ το τέταρτο ήταν σημαντικό, γιατί αν δεν σκοράραμε θα υπήρχε η κριτική γιατί δεν σκοράραμε 11 εναντίον 10. Ειλικρινά για έναν προπονητή είναι πολύ σημαντικές αυτές οι καταστάσεις και πραγματικά χάρηκα πολύ όλα τα γκολ. Η ομάδα συνεχίζει να βελτιώνεται. Πήραμε άλλη μία νίκη, υπάρχει καλύτερη κατανόηση και οι παίκτες μου αισθάνονται καλύτερα παιχνίδι με το παιχνίδι. Οι αντιδράσεις των παικτών μου ήταν πολύ καλές ειδικότερα στην αντίπαλη περιοχή, γιατί είχαμε καλά τελειώματα και κυρίως στην πλάτη του αντιπάλου. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη και πρέπει  να είμαστε έτοιμοι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για κάθε ματς. Θα είναι τελείως διαφορετικό το παιχνίδι της Κυριακής και δεν μιλάμε τόσο για το κίνητρο ή την φιλοσοφία, αλλά για την τακτική. Εγώ αυτό που λέω, είναι ότι δεν έχει σημασία το ποια ομάδα αντιμετωπίζουμε. Όλα αυτά θα είναι κομμάτια της οργάνωσης μας και θα πρέπει είναι στο αίμα μας. Δεν θα πω ποια είναι αυτά τα στοιχεία, αλλά θα πω ότι υπάρχουν ήδη και υπάρχει πολύ μεγάλη βελτίωση”.

Για τον τραυματισμό του Λέοβατς και τις σκέψεις του ενόψει “Καραΐσκάκη”: “Μόλις βγήκαμε από τα αποδυτήρια, οπότε δεν έχω προλάβει να σκεφτώ ακόμη το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αυτή την περίοδο ο Λέοβατς  είναι από τους καλύτερους παίκτες μας, όχι μόνο επειδή σκόραρε σήμερα. Ο Βιεϊρίνια πέρασε σε αυτή τη θέση, γιατί θέλαμε να μπει ο Λήμνιος μέσα και να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται μετά τον τραυματισμό που είχε. Θα δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες και φυσιολογικά θα πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις”

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: “Ντέρμπι είναι για όλους, φυσιολογικά περιμένω ένα καλό παιχνίδι. Θα είναι διαφορετικό από το σημερινό. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κερδίσει το ματς, αλλά θα πρέπει να είμαστε ικανοί να ελέγξουμε οποιαδήποτε κατάσταση και να μην κάνουμε βήμα πίσω. Η ψυχολογία που έχουμε πριν από αυτό το παιχνίδι, είναι πολύ καλή”.

Για την πίεση που ασκεί η ομάδα του και την επιθετική λειτουργία: Όσον αφορά στις δεύτερες μπάλες. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, από τους παίκτες, από τη δουλειά μας. Προσπαθώ να περάσω στους παίκτες αυτή την επιθετικότητα. Είναι διαφορετικό να είσαι επιθετικός μπροστά και να περιμένεις πίσω τη μπάλα, είναι κάτι που δουλεύουμε καθημερινά. Η στατιστική δεν σημαίνει πολλά για εσάς, αλλά η στατιστική λέει ότι κλέβουμε πολλές μπάλες μπροστά, αυτό προσπαθούμε να κάνουμε κι αυτό κάναμε και σήμερα. Είμαστε μία ομάδα που δημιουργεί πάρα πολλές ευκαιρίες και είναι ένα στοιχείο αυτό, γιατί δεν τελειώσαμε το προηγούμενο παιχνίδι. Θα πρέπει να βελτιώσουμε την επιθετική μας ψυχολογία, να γίνουμε δολοφόνοι στο παιχνίδι μας. Πρέπει να καταλάβουμε ότι όταν τα παιχνίδια είναι σε ένα λεπτό σκορ, θα πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να πετύχουμε γκολ και να πάρουμε πόντους. Το λέω αυτό γενικά και για τα παιχνίδια που θα έρθουν. Μέχρι τώρα, ακόμη δεν ήμασταν και στην καλύτερη κατάσταση, αλλά έχουμε μία καλή θέση στη βαθμολογία. Ξέρουμε τον τρόπο να βελτιωθούμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό”.

Για τις πολλές αλλαγές στο κέντρο: “Είναι θέμα συνθηκών. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε, είναι να διαλέξουμε τον καλύτερο παίκτη όσον αφορά σε αυτή τη θέση”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Kαι ανοίγω τέρμα τη φωνή… (vid)

Η συνεργασία των Σαμάτα, Κωνσταντέλια για το 2-2 και το… βουητό της Τούμπας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου χθες στην Τούμπα εις βάρος της ΑΕΚ, με το οποίο οι "ασπρόμαυροι" ισοφάρισαν σε 2-2 στο 81ο λεπτό, "ανέβασε" η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Από την συνεργασία των Σάστρε, Τάισον, στο κεφάλι του Σαμάτα, στα πόδια του Κωνσταντέλια και από εκεί στα δίχτυα του Αθανασιάδη, από μία άλλη οπτική γωνία και με την καλύτερη... υπόκρουση, το βουητό της Τούμπας!

Απολαύστε το:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αιολικός – ΠΑΟΚ Β 1-2: Νίκησε και ξέμπλεξε οριστικά

Σαποβάλοφ και Κανίς του έδωσαν το τρίποντο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ Β επικράτησε του Αιολικού με 1-2 πετυχαίνοντας δυο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών, με αποτέλεσμα να φτάσει στη νίκη που του εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Αιολικός προηγήθηκε στο 34' με τον Ζάκαριτς και ο ΠΑΟΚ αρχικά ισοφάρισε στο 74' με τον Σαποβάλοφ (σουτ μετά από ριμπάουντ από προσπάθεια του Κανίς) και έκανε το τελικό 1-2 στο 79 με τον Κανίς να ευστοχεί σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Η βαθμολογία των πλέι άουτ.

6. ΠΑΟΚ Β' 30 (7 παιχνίδια)

7. Ηρακλής 28 (7 παιχνίδια)

8. Αναγέννηση Καρδίτσας 21 (7 παιχνίδια)

9. Καμπανιακός 20 (7 παιχνίδια)

10. Κοζάνη 20 (7 παιχνίδια)

11. Αιολικός 15 (7 παιχνίδια)

Αιολικός: Ντόκιτς, Αλιατίδης, Γιοκέ, Ζάκαριτς, Μπενίτεζ (83′ Κριμιζάς), Ιγκνάτοβιτς, Καρανίκας, Μπαλογιάννης (78′ Χαμίντοβιτς), Τριανταφυλλάκος (63′ Σρίνιτς), Νούλας, Ουνγιαλίδης.

ΠΑΟΚ Β: Μοναστηρλής, Μανωλιούδης (63′ Παναγιώτου), Τασιούρας, Κωττάς, Παντεκίδης (63′ Δεληγιάννης), Γιαξής, Γρόσδης, Σπυράκος (63′ Σαποβάλοφ), Τσοπούρογλου, Μπράντονιτς (46′ Γκούμας), Κανίς (85′ Σμυρλής).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αιολικός – ΠΑΟΚ Β Live

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ: Ο ΠΑΟΚ Β επικράτησε με 1-2 του Αιολικού, ανατρέποντας τα δεδομένα του πρώτου ημιχρόνου και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή.

 

79' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ , 1-2. Ο Κανίς ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Τομαρά.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1784956110744510615

 

74' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! 1-1 Ο Κανίς έκανε σουτ, ο Ντόκιτς απέκρουσε και ο Σαποβάλοφ πλασάρει για το 1-1 καθώς πήρε το «ριμπάουντ».

70' στην αναμέτρηση, το 1-0 υπέρ του Αιολικού παραμένει.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1784952237728337929

46΄ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Τσοπούρογλου έκανε το γύρισμα στον Γκούμα, ο οποίος πρόλαβε να κάνει την προβολή, με την άμυνα του Αιολικού να διώχνει σε κόρνερ.

Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Αιολικός - ΠΑΟΚ 1-0

33': 1-0 Ο Αιολικός. Οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τους Γιοκέ και Ζάκαριτς, που συνδυάστηκαν και ο Ζάκαριτς με πλασέ άνοιξε το σκορ.

14': Ο ΠΑΟΚ φτάνει κοντά στο γκολ με τον Μπράντονιτς, ο οποίος είδε τη μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι μετά από κεφαλιά που έκανε, σε σέντρα τον Μανιωλούδη.

ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Αιολικός : Ντόκιτς, Αλιατίδης, Γιοκέ, Ζάκαριτς, Μπενίτεζ, Ιγκνάτοβιτς, Καρανίκας, Μπαλογιάννης, Τριανταφυλλάκος, Νούλας, Ουνγιαλίδης

ΠΑΟΚ Β: Μοναστηρλής, Μανωλιουδάκης, Τασιούρας, Κωττάς, Παντεκίδης, Γιαξής, Γρόσδης, Σπυράκος, Τσοπούρογλου, Μπράντονιτς, Κανίς

 

Ο ΠΑΟΚ Β αντιμετωπίζει στην Αριδαία τον Αιολικό στα πλαίσια των πλέι άουτ της Super League 2

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ