ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Οριστικό: Με τα περσινά ρόστερ ο τελικός του Κυπέλλου!
Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό θα διεξαχθεί με τα περσινά ρόστερ, όπως υπέδειξε η FIFA στην ΕΠΟ.
«Άδειασμα» της παγκόσμιας ομοσπονδίας στις έντονες διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου στις 12 Σεπτεμβρίου με τα νέα ρόστερ των ομάδων.
Μετά τη νέα αναβολή του τελικού λόγω του κρούσματος κορωνοϊού στους πρωταθλητές Ελλάδας, η ΕΠΟ απευθύνθηκε στη FIFA για να δώσει εκείνη τη λύση και η απάντηση που δόθηκε είναι ότι ο τελικός θα πρέπει να γίνει με τα περσινά ρόστερ, για λόγους αξιοπιστίας της διοργάνωσης, δικαιώνοντας και σε αυτή την περίπτωση την ελληνική ομοσπονδία.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Άρης: Μεταγραφικό ban από τη FIFA λόγω Χιμένεθ
Η παγκόσμια ομοσπονδία επιβάλλει απαγόρευση μεταγραφών στους κίτρινους για τρεις μεταγραφικές περιόδους
Ακόμη ένα μεταγραφικό ban που επιβάλλει η FIFA στον Άρη.
Μετά από εκείνο του Χερμάν Μπούργος για οφειλή 75 χιλιάδων ευρώ, η παγκόσμια ομοσπονδία επιβάλλει απαγόρευση μεταγραφών στους κίτρινους για τρεις μεταγραφικές περιόδους λόγω Μανόλο Χιμένεθ.
Ο Ισπανός κέρδισε την προσφυγή που είχε καταθέσει, για ένα ποσό περίπου 100 χιλιάδων ευρώ, μαζί με κάποιες οφειλές προς μάνατζερ.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Φραντζέσκος: «Με τον ΠΑΟΚ έζησα τρομερές στιγμές»
Οι ατάκες του για τον Δικέφαλο και η αποκάλυψη για τις προτάσεις που είχαν έρθει
Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, αλλά ο Κώστας Φραντζέσκος δε ξεχνά στιγμή τα όσα έζησε στην ποδοσφαιρική του καριέρα φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Αυτό άλλωστε παραδέχτηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του στη διαδικτυακή εκπομπή «The Football Show».
«Με τον ΠΑΟΚ έζησα τρομερές στιγμές» παραδέχθηκε.
Παράλληλα, ο Κώστας Φρατζέσκος θυμήθηκε στο παιχνίδι του Δικεφάλου με την Άρσεναλ, όσα τους είχε πει πριν το ματς ο τότε προπονητής της ομάδας, Άγγελος Ανασταδιάδης.
«Το παιχνίδι με την Άρσεναλ έχει μείνει στην ιστορία. Ο Αγγελος Αναστασιάδης μας είχε πει ότι αυτοί είναι χειρότεροι από εμάς και εμείς είμαστε καλύτεροι. Το πίστευε πολύ.
Και να φανταστείτε ότι εγώ, ο Τουρσουνίδης, ο Ζουμπούλης και ο Βρύζας δεν μαρκάραμε τον εαυτό μας, λυπόμουν τους Ζαγοράκη και Μαραγκό που το έκαναν για δέκα».
Επίσης, αποκάλυψε πως ενώ αγωνιζόταν με τη φανέλα των «ασπρόμαυρων» έφτασαν στα γραφεία του ΠΑΟΚ δύο προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού που ενδιαφέρονταν για την απόκτησή του, τις οποίες έμαθε πολύ αργότερα.
Με ψυχολογία από την επικράτηση στο κύπελλο απέναντι στην ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή στην Τούμπα με στόχο την επιστροφή στις νίκες και στο πρωτάθλημα.
Σύμμαχος για τους παίκτες του Λίσι και η προϊστορία στα εντός έδρας παιχνίδια κόντρα στους Αρκάδες που είναι άκρως... ασπρόμαυρη.
Σε 23 αγώνες με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος μετρά 15 νίκες, 5 ματς έληξαν ισόπαλα, ενώ ο Αστέρας έχει καταγράψει 3 νίκες.
Χαοτική η διαφορά και στα γκολ που έχουν επιτευχθεί με τον ΠΑΟΚ να έχει σκοράρει 36 φορές, ενώ τον Αστέρα 16.




