Connect with us

ΑΣ

«Θα δώσουμε τα πάντα!»

Πανέτοιμος ο ΠΑΟΚ για τις διπλές ευρωπαϊκές μάχες με την Μουράτπασα στη Βέροια την Παρασκευή και την Κυριακή.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

«Θα δώσουμε τα πάντα!»

Η νέα σεζόν ξεκινάει και επίσημα για τη γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει σε διπλούς αγώνες τις κυπελλούχες Τουρκίας για τον πρώτο γύρο του EHF Cup.

Και οι δύο αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Φιλίππειο της Βέροιας την Παρασκευή στις 18:00 και την Κυριακή στις 15:00.

Στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου ενόψει των δύο αναμετρήσεων, παρουσία του εφόρου του τμήματος, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, του τεχνικού της ομάδας Δημήτρη Πελεκίδη και των παικτριών Μαρία Νίκολιτς, Μαρίας Χατζηπαρασίδου και Αγνής Ζυγούρα.

Το λόγο πήρε αρχικά ο κ. Χασεκίδης ο οποίος ανέφερε: «Έχουμε δύο σημαντικούς ευρωπαϊκούς αγώνες. Να ευχαριστήσω τους σημαντικούς ανθρώπους του συλλόγου που εξαιτίας τους έχουμε τη δυνατότητα να αγωνιστούμε στην Ευρώπη και να αναδείξουμε την ομάδα, αλλά και το γυναικείο χάντμπολ της χώρας. Ευχαριστώ τον κ. Κατσαρή, αλλά και τον κ. Σαββίδη που χωρίς την βοήθεια τους δε θα μπορούσαμε να λάβουμε μέρος στην Ευρώπη. Φυσικά, δεν πρέπει να παραλείψω και τον μεγάλο χορηγό του τμήματος, τον πρόεδρο του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, κ. Αντώνη Τσαλόπουλο. Περιμένω τον κόσμο της ομάδας να δώσει μαζικό παρών. Η προετοιμασία της ομάδας κύλησε ομαλά. Ελπίζουμε στο τέλος να πανηγυρίσουμε μία μεγάλη πρόκριση. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Βέροιας, κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, και τον υπεύθυνο του Φιλίππειου Γυμναστηρίου, κ. Τζιμούρτο, για την άψογη συνεργασία, ».

Από την πλευρά του ο κ. Πελεκίδης σχολίασε:

«Ευχαριστώ τον κ. Κατσαρή και τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη για την ευκαιρία που μας δίνουν να συμμετέχουμε στην Ευρώπη. Είναι το επιστέγασμα της δουλειάς και της επιτυχίας της περασμένης σεζόν. Τα παιχνίδια αυτά είναι μία μεγάλη γιορτή, πρέπει να τα χαρούμε. Διατηρήθηκε ο κορμός της ομάδας, έγιναν σημαντικές προσθήκες και η ομάδα ξεκίνησε και συνέχισε την προετοιμασία της με τον καλύτερο δυνατό. Όλοι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την πρόκριση. Χρειαζόμαστε και τη βοήθεια του κόσμου για να γίνει αυτό».

Η Μαρία Νίκολιτς είπε:

«Είμαστε χαρούμενες που θα αγωνιστούμε στην Ευρώπη. Ευχαριστούμε τον κ. Κατσαρή για την ευκαιρία που μας δίνει να παίξουμε σε διεθνή διοργάνωση. Θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να μας στηρίξει».

Η Μαρία Χατζηπαρασίδου τόνισε:

«Να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που εξασφάλισαν την συμμετοχή μας στην Ευρώπη. Τα παιχνίδια αυτά είναι μοναδική εμπειρία για όλες μας και είμαστε έτοιμες για να δώσουμε το 100% για την πρόκριση και θέλουμε να την πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο μας».

Τέλος, η Αγνή Ζυγούρα πρόσθεσε:

«Θα είναι δύο ιδιαίτερα παιχνίδια. Θα πρέπει να πάρουμε την πρόκριση μέσα σε τρεις μέρες. Η προετοιμασία της ήταν έντονη και απαιτητική, αλλά κύλησε ομαλά. Δώσαμε έμφαση όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στη ψυχολογία, αφού σε τέτοια ματς, ένα γκολ, μία κατοχή, μετράει. Θέλουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να είναι δίπλα μας στις αναμετρήσεις αυτές, αλλά και σε όλη τη διάρκεια της σεζόν».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Τίμησε το Νάσο ο ΑΣ ΠΑΟΚ

Ποιοι έδωσαν το παρών στο μνημόσυνο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο ετήσιο μνημόσυνο του αδικοχαμένου φιλάθλου του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, έδωσε το παρών αντιπροσωπεία αθλητών του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Ο Τιμ Μάνατζερ του ανδρικού πόλο του Δικεφάλου, Τάσος Πετρίδης, ο Τιμ Μάνατζερ της γυναικείας ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, Φώτης Μπίκος, οι αθλητές πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, Νίκος Προσινικλής και Χάρης Αϊβαλιώτης, οι παλαιστές του ΠΑΟΚ, Απόστολος Τσιόβολος και Δημήτρης Τσομπανούδης, οι πυγμάχοι του Δικεφάλου, Βαγγέλης Νανιτζανιάν και Αναστάσιος Λιανός, οι Αρσιβαρίστες του ΠΑΟΚ, Νίκος Τσακιρίδης και Ελευθέριος Τσάκωνας, και ο προπονητής του «ασπρόμαυρου« Κικ Μποξ, Παύλος Κοχλιαρίδης, έδωσαν το παρών στο ετήσιο μνημόσυνο του Νάσου Κωνσταντίνου.

Μάλιστα, το τμήμα πόλο του ΠΑΟΚ, κατέθεσε στο μνημείο του αδικοχαμένου φίλου του Δικεφάλου, ένα μαύρο σκουφάκι με τον αριθμό «4».

Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξεχνάει τη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Δυσκολεύει τον εαυτό του

Η Πυλαία στέλνει σε τρίτο ματς τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε τρίτο παιχνίδι θα κριθεί η πρόκριση στους τελικούς της Α1 χάντμπολ γυναικών μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Ο Δικέφαλος είχε κερδίσει ως γηπεδούχος στο πρώτο παιχνίδι, όμως ο ΑΕΣΧ Πυλαίας απάντησε στο δεύτερο ματς και με 29-28 ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.

Το ματς που θα κρίνει την πρόκριση στους τελικούς, εκεί όπου βρίσκεται η Νέα Ιωνία, θα γίνει στις 8/5 στη Μίκρα με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Μετά από ένα ισορροπημένο ξεκίνημα οι γηπεδούχες άρχισαν να παίρνουν τα ηνία (11-8 στο 20') και στη συνέχεια να ανεβάζουν τη διαφορά στο 15-9 με τον Δικέφαλο να μειώνει σε 15-10 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στο δεύτερο μέρος όταν στο 18-13 άρχισε να μαζεύει τη διαφορά φτάνοντας στο γκολ 19-18 στο 40' και ισοφαρίζοντας 22-22 στο 46'.

Η ανατροπή για τον Δικέφαλο ήρθε λίγο πριν το 50' για το 23-24 με την Κερλίδη και λίγο μετά η Μποριζόφσκα έδωσε «αέρα» με 24-26.

Τώρα ήταν η σειρά της Πυλαίας να αντιδράσει, να ισοφαρίσει 27-27 στο 55' και να προσπεράσει με 28-27 στο 56'.

Ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή στο 59' μετά από μια φάση που η μπάλα χτύπησε σε πόδια αθλητριών του Δικεφάλου και της Πυλαίας, αλλά οι διαιτητές άλλαξαν την απόφασή τους και έδωσαν τη μπάλα στις γηπεδούχες που έκαναν το 29-27.

Η Κερλίδου μείωσε σε 29-28 δέκα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, χωρίς να μπορεί να αλλάξει κάτι πλέον στο τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ- ΠΑΟΚ ΜΑΤΕCO 29-28

Τα πεντάλεπτα: 4-3, 6-6, 9-7, 11-8, 13-9, 15-10 (ημχ), 18-13, 19-17, 24-24, 26-27, 29-28

ΠΥΛΑΙΑ (Γ. Βακάλης): Αρσενόγλου, Σούσκα, Χ. Τροχίδου, Ε. Τροχίδου 2, Κουκμίση 10, Τσαρτσίου, Αθαν. Τσιγαρίδα, Θεοδοσοπούλου, Τάκη, Κωστοπούλου 4, Α. Παναγιωτίδου, Αθ. Τσιγαρίδα, Σελεμίδου 2, Αργυροπούλου 3, Παναγιωτίδου 2, Α. Παπαδοπούλου 6.

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 12, Κερλίδη 4, Μεντεσίδου, Βράντσιτς 1, Σαμολάδα, Καπρινιώτη, Σεβδίλη 3, Σίλβα, Ζενέλι, Μποριζόφσκα 5, Γκρμπάσεβιτς, Κουλούρη 2, Μπουράτο, Μιλόγεβιτς 1, Τόμασεβιτς

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Πατιός, Δίλεπτα: 8-3, Πέναλτι: 7/7-6/7

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΕΣΧ Πυλαίας – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Ζωντανά ο δεύτερος ημιτελικός του πρωταθλήματος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στις 14:00 από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες με τον Δικέφαλο να έχει κάνει το 1-0 μετά την επικράτησή του με 28-27 στο πρώτο ματς.

Εάν ο ΑΕΣΧ Πυλαίας ισοφαρίσει, τότε θα γίνει τρίτο ματς και πάλι στη Μίκρα, αυτή τη φορά όμως με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=NZLKy5Q9FEI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ