ΜΠΑΣΚΕΤ
Οι διαιτητές με Λαύριο
O ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο το Λαύριο (17:00) στον πρώτο αγώνα των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League.
Σήμερα έγιναν γνωστοί οι διαιτητές για τους πρώτους αγώνες.
Αναλυτικά οι ορισμοί:
1ος Αγώνας
Τετάρτη 19 Απριλίου
ΚΓ ΠΑΟΚ 17.00 ΠΑΟΚ-Λαύριο Δεσλής-Μαγκλογιάννης-Τσαρούχα (Μήτσιου)
Πέμπτη 20 Απριλίου
Μ. Μερκούρη 17.00 Ρέθυμνο-Κολοσσός Ρ. Παναγιώτου-Παντελίδης-Μπίκας (Μαγκανάς)
2ος Αγώνας
Σάββατο 22 Απριλίου
ΚΓ Λαυρίου 17.00 Λαύριο-ΠΑΟΚ Ψαριανός-Τζαφλέρης-Θεονάς (Καρούσης)
Κυριακή 23 Απριλίου
Βενετόκλειο 17.00 Κολοσσός Ρ.-Ρέθυμνο Ανδρικόπουλος-Πουρσανίδης Κ.-Γεωργιάδης (Ξάνθος)
3ος Αγώνας (αν χρειαστεί)
Τρίτη 25 Απριλίου
ΚΓ ΠΑΟΚ 18.00 ΠΑΟΚ-Λαύριο Διαμαντής-Καλδίρης-Συμεωνίδης (Παραλικίδης)
Τετάρτη 26 Απριλίου
Μ.Μερκούρη 17.00 Ρέθυμνο-Κολοσσός Ρ. Μπήτης-Τσώνος-Βαρδάλος (Μαχαιριανάκης)
ΜΠΑΣΚΕΤ
Προετοιμάζεται για Ρόμα ο ΠΑΟΚ!
Χωρίς χρόνο για χάσιμο ο Δικέφαλος – Στο προσκήνιο το Eurocup
Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει στον μπασκετικό ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά τη νίκη επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο και τη διατήρηση του αήττητου στη Stoiximan GBL, στρέφει άμεσα την προσοχή του στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.
Ο Δικέφαλος υποδέχεται την Τρίτη (3/11, 20:00) τη Ρόμα στο PAOK Sports Arena, στο πλαίσιο του BKT EuroCup, με το χρονικό περιθώριο προετοιμασίας να είναι ιδιαίτερα περιορισμένο.
Οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν ουσιαστικά την προετοιμασία τους από το μεσημέρι της Κυριακής (1/11), λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση με τον Ηρακλή, ενώ η τελευταία προπόνηση πριν από το ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (2/11).
Το πρόγραμμα της Δευτέρας περιλαμβάνει αρχικά ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο και στη συνέχεια προπόνηση στο PAOK Sports Arena. Στις 14:00, ο Αντρέα Τρινκιέρι και δύο παίκτες του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσουν δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ενόψει της αναμέτρησης.
Από την πλευρά της, η αποστολή της Ρόμα αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα στις 16:30, ενώ στις 17:30 είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της ιταλικής ομάδας στο «Παλατάκι».
Ο ΠΑΟΚ, με όπλο του την άμυνα, πέρασε από το Ιβανώφειο με 53-63 κι έτσι έκανε το 5/5 στη GBL, παραμένοντας παράλληλα, στην κορυφή της βαθμολογίας.
Δείτε όλο το backstage του μεγάλου διπλού:
Η Ρόμα επικράτησε της Σκαφάτι με 103-90 στην έκτη αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, λίγες ημέρες πριν την άφιξη της στη Θεσσαλονίκη, για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική του EuroCup, την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στις 20:00.
Η Ρόμα δυκσολεύτηκε για τρεις περιόδους, αλλά στην 4η πάτησε «γκάζι» κι έφτασε στη νίκη, με κορυφαίο τον Μάνιον, ο οποίος πέτυχε 19 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ, ενώ από κοντά ήταν και ο Κένι Ολίνικ, ο οποίος είχε 16 πόντους και 8 ριμπάουντ.
Τα δεκάλεπτα: 25-29, 51-53, 78-76, 103-90




