Υπερηχητικές
Μόνες πρώτες παρέμειναν οι γυναίκες του ΠΑΟΚ που κέρδισαν 3-1 τον Άρη, στο γήπεδο της Τριανδρίας για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ακάθεκτη συνεχίζει η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο, που έχει βάλει σκοπό να κατακτήσει το 10ο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου, χωρίς κανείς να μπορεί να αμφισβητήσει την απόλυτη κυριαρχία τους.
Οι ασπρόμαυρες ήταν πολύ καλύτερες και ήλεγχαν τον αγώνα με την Δημητρίεβιτς να ανοίγει το σκορ και τις φιλοξενούμενες να ισοφαρίζουν σε 1-1 χωρίς όμως να δείχνουν ικανές να προβληματίσουν ιδιαίτερα για το τελικό αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος να καθαρίσει το παιχνίδι και η Γκάτσου έκανε το 2-1. Το τελικό 3-1 το διαμόρφωσε η Αδαμάκη.
Στο γήπεδο έδωσαν το παρών και περίπου 300 οπαδοί του ΠΑΟΚ, που δημιούργησαν μοναδική ατμόσφαιρα και πανηγύρισαν έντονα τη μεγάλη νίκη των πρωτοπόρων.
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πελετίδου, Χατζηγιαννίδου, Βλασιάδου, Δημητρίου, Γκάτσου (87` Ιωάννου), Αδαμάκη, Κακαμπούκη, Μάρκου (87` Γιάννου), Δημητρίεβιτς, Παντελειάδου, Σακελλάρη (45` Αρβανιτάκη)
Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Καρδίτσα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της GBL, το άλλο Σάββατο, 14 Νοεμβρίου, με την ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι να έχει τη στήριξη του κόσμου της στο παιχνίδι αυτό.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ για τη διάθεση των εισιτηρίων αναφέρει:
"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι για τον εκτός έδρας αγώνα με την Καρδίτσα Ιαπωνική, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2026 στις 17:30 στο Κ.Γ. «Ιωάννης Μπουρούσης» για την 7η αγωνιστική της Stoximan GBL, θα υπάρχει η δυνατότητα για τους φιλάθλους της ομάδας μας να προμηθευτούν OnLine τα εισιτήρια τους.
Τα εισιτήρια είναι στο διάζωμα DU του γηπέδου της Καρδίτσας και διατίθενται OnLine από τη διεύθυνση…
https://www.ticketmaster.gr/privateSales.html?deepLink=753&hash=HrAI2ih55NcMTtrd2AK7PGNF9yE2154946
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΠΑΟΚ – Παρτιζάν: Η ιστορία μιας αδελφοποίησης (vid)
Σύμφωνα με την ανάλυση Επίκουρου καθηγητή Ιστορίας
Με αφορμή το φιλικό της 14ης Νοεμβρίου, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Παρτιζάν στην Τούμπα, η ΠΑΕ ταξίδεψε πίσω στο χρόνο και θυμήθηκε τους ιστορικούς δεσμούς που ενώνουν τις δύο ομάδες και τους λαούς τους, μέσα από την αφήγηση και τα σχόλια του Επίκουρου Καθηγητή Ιστορίας, Κυριάκου Χατζηκυριακίδη.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
ΠΑΟΚ – Παρτιζάν: Μια ιστορία που ξεπερνά τα όρια του ποδοσφαίρου. ⚫⚪
Με αφορμή το φιλικό της 14ης Νοεμβρίου, ταξιδεύουμε πίσω στον χρόνο και θυμόμαστε τους ιστορικούς δεσμούς που ενώνουν τις δύο ομάδες και τους λαούς τους, μέσα από την αφήγηση και τα σχόλια του Επίκουρου Καθηγητή Ιστορίας, Κυριάκου Χατζηκυριακίδη.
🎥 Δείτε την ιστορία πίσω από μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική συνάντηση.
#PAOK #PAOKPartizan #NewEra
— PAOK FC (@PAOK_FC) November 6, 2026
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Γαβριηλίδου: «Τα κλειστά χαρτιά του Λισι και η έκπληξη» (vid)
Όσα ειπώθηκαν στο σημερινό GRANDE 4
Η Αγάπη Γαβριηλίδου μίλησε στο GRANDE 4 στο κανάλι του Foxbet στο Youtube, για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:




