Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρετόπουλος-ΠΑΟΚ: 1-1

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον Αρετόπουλο και τους βοηθούς του να έχει αναλάβει δράση!

PAOK24

Αρετόπουλος-ΠΑΟΚ:  1-1

Ο Τρικαλινός διαιτητής έχοντας αγχωθεί από το γρήγορο γκολ του ΠΑΟΚ, έκλεισε τα μάτια σε όλα τα φάουλ σε βάρος του «Δικεφάλου», τα οποία μάλλον απαγορευόταν να τα δώσει.

Βέβαια τη δόξα από τον Αρετόπουλο φρόντισε να την κλέψει ο Αλεξέας που δε σήκωσε τη σημαία του στο οφσάιντ του Ιντέγιε, από τον οποίο ξεκίνησε το αυτογκόλ του Βαρέλα, με το οποίο ισοφάρισε ο Ολυμπιακός.

Όσον αφορά στον πειθαρχικό έλεγχο, εκτός από την κίτρινη κάρτα που δε δόθηκε στον Βαρέλα, σε αγκωνιά που δέχεται από τον Ιντέγιε, ο Αρετόπουλος «έπνιξε» την κόκκινη στον Μιλιβόγιεβιτς, ο οποίος ως τελευταίος χτυπάει τον Αθανασιάδη χωρίς να θέλει να κόψει την μπάλα και δεν αφήνει τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να βγει τετ-α-τετ με τον Καπίνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόσφατη αλλαγή των κανονισμών για κόκκινη ή κίτρινη κάρτα ανάλογα με την πρόθεση που υπάρχει από τους παίκτες στις διάφορες φάσεις αφορά όλα όσα συμβαίνουν εντός περιοχής και όχι εκτός, όπως στην περίπτωση της «καρατιάς» του Μιλιβόγιεβιτς στον Κλάους.

Δείτε παρακάτω λεπτό προς λεπτό όλα τα… φαλτσοσφυρίγματα του Αρετόπουλου στο πρώτο ημίχρονο, τα οποία το PAOK24 καταγράφει ενώ το παιχνίδι στον Πειραιά είναι σε εξέλιξη.

2΄Αστείο-ανύπαρκτο φάουλ κατά του Λέοβατς και ευκαιρία για γέμισμα των γηπεδούχων. 

10΄ Αστείο φάουλ κατά του Σάκχοφ σε διεκδίκηση με τον Σεμπά. 

10΄ Ξεκάθαρο χτύπημα με τον αγκώνα του Ιντέγιε στον Βαρέλα πάνω στο άλμα! Ο Τρικαλινός δεν δίνει τίποτα. Χαρίζει ξεκάθαρη κάρτα στον Ιντέγιε. Ματωμένος στα δόντια βγαίνει ο Βαρέλα!!! ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

14΄ Παραπατάει ο Ελιονούσι και δίνει πάλι φάουλ!! Νέο γέμισμα τους χαρίζει!

17΄ Δύο επάνω στον Τσίμιροτ δεν δίνει φάουλ. Νέο φάουλ δεν δίνει υπέρ του Ροντρίγκεζ που σπρώχνεται από Μιλιβόγεβιτς. 

23΄ Σπρώξιμο από πίσω στον Τσίμιροτ δεν δίνει τίποτα. 

25΄ Γκολ ο Ολυμπιακός. Αυτογκόλ ο Βαρέλα. 1-1. Από πλάγια ο Ιντέγιε είναι οφσάιντ(!!!) φεύγει μόνος, κάνει την πάσα, αλλά ο Βαρέλα απρόσεκτα στέλνει τη μπάλα μέσα στην εστία του. 

40΄ Ο Ιντέγιε κλαδεύει από πίσω τον Λέοβατς και αφού το ματς σταματάει για φάουλ, κλωτσάει τη μπάλα εκτός. Πάλι δεν παίρνει κάρτα!

44΄ Κλάδεμα Μιλιβόγεβιτς στον Αθανασιάδη που έφευγε μόνος για να σκοράρει. Ο Αρετόπουλος βγάζει κίτρινη!! Πρόθεση του Μιλιβόγεβιτς! Καμία σχέση με τη μπάλα!!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε την Κηφισιά και την πήρε μαζί του στη Super League 2

Την… αποτελείωσε στις καθυστερήσεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μόλις ένα χρόνο κράτησε το «όνειρο» της Κηφισιάς στα «σαλόνια» της Super League. H νεοφώτιστη ομάδα των βορείων προαστείων υποβιβάστηκε σήμερα, καθώς ηττήθηκε 3-2 από τον ουραγό ΠΑΣ Γιάννινα στην Καισαριανή, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play out. Τα γκολ των νικητών που δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον έχοντας ήδη υποβιβαστεί, πέτυχαν οι Ροσέρο (36΄,90+3΄) και Μπεγκάλα (74΄), ενώ για την Κηφισιά σκόραραν οι Νίνης (26΄), Οζέγκοβιτς (82΄πεν).

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και «επισκέφτηκαν» με αξιώσεις την περιοχή του Αθανασίου, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν την κλασική ευκαιρία. Όμως, στο 26΄ ο Σωτήρης Νίνης με εξαιρετικό απευθείας φάουλ άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ μετά απο 2,5 χρόνια (11/12/2021) όταν συμπτωματικά αγωνιζόταν στον ΠΑΣ! Η ομάδα των Ιωαννίνων, με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο, ισορρόπησε το παιχνίδι και με συνδυαστικό ποδόσφαιρο άρχισε να προβληματίζει την Κηφισιά. Στο 36΄ με καταπληκτικό συνδυασμό Λιάσου, Κόντε, Ροσέρο ο τελευταίος πλάσαρε τον Γιώργο Νικοπολίδη και έγραψε το 1-1.
Νωρίς στο β΄ ημίχρονο η Κηφισιά «άγγιξε» το προβάδισμα. Ο Σάντος πέρασε τη μπάλα στον Τετέι ο οποίος σούταρε μέσα από την περιοχή και ο Αθανασίου βρήκε ελάχιστα τη μπάλα, όσο χρειαζόταν για τη τη στείλει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 70΄ και πάλι ο Τετέι «κεραυνοβόλησε» από το ύψος της μικρής περιοχής, αλλά η μπάλα βρήκε ξανά στο οριζόντιο δοκάρι. Η τύχη γύρισε την πλάτη στην ομάδα του Μπράτσου. Και σα να μην έφτανε αυτό, στο 74΄ ο Μπεγκάλα από ασίστ του Τζίνο πλάσαρε το Νικοπολίδη γράφοντας το 1-2.
Στο 82΄ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Οζέγκοβιτς, ο οποίος είχε κερδίσει την «εσχάτη των ποινών» σε ανατροπή από το Μίνα. Όμως οι ελπίδες τους για παραμονή, εξαϋλώθηκαν στις καθυστερήσεις (90+3΄) όταν ο Ροσέρο πέτυχε ένα υπέροχο γκολ με ατομική προσπάθεια κι έτσι ο ΠΑΣ «πήρε μαζί του» την Κηφισιά στη Super League 2.

Διαιτητής: Γιάννης Παπαδόπουλος
Κίτρινες: Σολόα, Σπίνος, Γκόμπελιτς- Εραμούσπε, Τζίμας, Πανάγου, Κύρκος, Σομποτσίνσκι

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Νικοπολίδης, Σπίνος, Βαφέας, Σολόα (83΄ Γιόβαντσιτς, Νίνης (46΄ Μενέντες), Πρίτσας, Κλωναρίδης, Μιλίτσεβιτς, Τεττέι, Σάντος, Οζέγκοβιτς.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιώργος Γεωργουλόπουλος): Αθανασίου, Πανάγου, Κιάκος, Εραμούσπε, Σομποτσίνσκι, Κύρκος (66΄ Μίνα), Καραχάλιος (71΄ Μπεγκάλα), Λιάσος, Τζίμας (66΄ Τζίνο), Ροσέρο, Κόντε (88΄ Παμλίδης).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Ούτε τώρα: Η Λεβερκούζεν γλίτωσε την ήττα στο 97′

Εφτασε τα 46 παιχνίδια χωρίς ήττα φέτος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Στουτγκάρδη πλησίασε, όπως αρκετές άλλες ομάδες στο παρελθόν, στο να «σπάσει» το αήττητο της Μπάγερ Λεβερκούζεν από την έναρξη της περιόδου, ωστόσο, η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο εξακολουθεί να αρνείται να χάσει!

Στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Bundesliga, η πρωταθλήτρια Λεβερκούζεν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 στο δεύτερο μέρος, αλλά βρήκε τον τρόπο όπως και τόσες άλλες φορές να επιστρέψει και να διατηρήσει το αήττητο σε όλες τις διοργανώσεις με το τελικό 2-2.

Η Μπάγερ έφτασε τα 46 ματς σε όλες της διοργανώσεις χωρίς ήττα (38 νίκες, 8 ισοπαλίες), 31 εκ των οποίων στο γερμανικό πρωτάθλημα (25 νίκες, 6 ισοπαλίες).

Απλά, αυτή η ισοπαλία δεν θα επιτρέψει στην ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο να παραμείνει «ζωντανή» στο κυνήγι του ενός εκ των δύο μεγάλων ρεκόρ που κυνηγούσε, αυτό του ξεπεράσει το ρεκόρ των 91 βαθμών που έχει στην κατοχή της η Μπάγερν Μονάχου. Αντίθετα, θα συνεχίσει να διεκδικεί το άλλο, που είναι να γίνει η πρώτη γερμανική ομάδα που θα καταφέρει να τελειώσει αήττητη από την έναρξη της σεζόν στο πρωτάθλημα.

Η Λειψία «κλείδωσε» τη συμμετοχή της στο επόμενο Champions League μετά το σημερινό 3-1 επί της Ντόρτμουντ, ενώ η Μπάγερν έδειξε πανέτοιμη για τις αναμετρήσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης στους ημιτελικούς της κορυφαίας διοργάνωσης σε επίπεδο συλλόγων (30/4 το πρώτο παιχνίδι στο Μόναχο).

Οι «κόκκινοι ταύροι» ήταν πιο αποτελεσματικοί στον «τελικό» για την κατάκτηση της 4ης θέσης με την Ντόρτμουντ και παρότι νωρίς πίσω στο σκορ κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω και με το εμφατικό 3-1 ανέβηκαν στους 62 βαθμούς, πέντε περισσότερους από τη σημερινή τους αντίπαλο κι ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε της σεζόν στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Οι Βεστφαλοί, που ήταν ξεκάθαρο πως είχαν το μυαλό τους στον πρώτο ημιτελικό του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν (1/5, 22:00), δεν «χαλάστηκαν» ιδιαίτερα από την ήττα, καθώς παρότι, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, θα τερματίσουν στην 5η θέση, ακόμη κι έτσι το πιθανότερο είναι πως και την ερχόμενη περίοδο θα συμμετέχουν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μιας και κατά 99% η Γερμανία θα βγάλει 5 ομάδες στο CL της περιόδου 2024/2025.

Με ηγέτη τον Χάρι Κέιν η Μπάγερν Μονάχου πήρε τη νίκη γοήτρου με 2-1 επί της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στην «Αλιάντς Αρένα», εκεί όπου το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης (30/4) θα υποδεχθεί την Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο ημιτελικό του Champions League.

Ο αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας με τα δύο γκολ που πέτυχε έφτασε αισίως τα 35 στην Bundesliga (οδεύει με μαθηματική ακρίβεια για το Χρυσό Παπούτσι), ενώ έχει κι 7 στο Champions League, σε μία από τις πιο παραγωγικές σεζόν της καριέρας του.

Είναι απόλυτα λογικό οι Βαυαροί και ο Τόμας Τούχελ να ποντάρουν πάρα πολλά επάνω του ενόψει των αγώνων που ακολουθούν με την «βασίλισσα» της Ευρώπης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Και πέμπτος κατηγορούμενος προφυλακιστέος

Ο μάνατζερ γνωστού τράπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογισμός του, ένας εκ των κατηγορουμένων (ο πέμπτος κατά σειρά) για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Ο κατηγορούμενος Χανδρινός Μάριος – Δημήτριος ηλικίας 27 ετών, γνωστός με το παρατσούκλι «Όμλε», μάνατζερ γνωστού τράπερ, στη δικογραφία περιγράφεται ως ένας εκ των πέντε ηγετικών στελεχών της εγκληματικής ομάδας οπαδών που σύμφωνα με τις αρχές έχουν ευθύνη για όσα έγιναν στο Ρέντη τη νύχτα που χτυπήθηκε θανάσιμα ο αστυνομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνείται όσα του αποδίδονται, πλην όμως Ανακριτής και Εισαγγελέας έκριναν πως πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή.

Πηγή! Zougla.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ