ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
«Θα έχουμε μια πολύ καλή σεζόν»
Ο Ρόμπιν Όλσεν δεν είχε πολλή δουλειά ούτε σήμερα στην Τούμπα και στις δηλώσεις του, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το μέλλον.
Μιλώντας για το παιχνίδι και για το αν εξασφαλίστηκε η πρόκριση από σήμερα, σχόλιασε… «Δεν ξέρεις ποτέ στο ποδόσφαιρο. Δε μπορούμε να το πούμε τώρα. Πρέπει να παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι για να προκριθούμε. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στη Δανία».
Οσο για το αν… «χάζευε» τον κόσμο στο σημερινό παιχνίδι; «Θα ήθελα να τους δω, αλλά ήμουν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Τους άκουγα βέβαια και απόλαυσα την εμπειρία όταν βάλαμε γκολ»
Ο Ολσεν μίλησε και για την εικόνα της ομάδας… «Είμαστε καλύτεροι, δουλεύουμε στην προπόνηση και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Πιστεύω θα έχουμε μια πολύ καλή σεζόν».
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΠΑΟΚ – Παρτιζάν: Η ιστορία μιας αδελφοποίησης (vid)
Σύμφωνα με την ανάλυση Επίκουρου καθηγητή Ιστορίας
Με αφορμή το φιλικό της 14ης Νοεμβρίου, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Παρτιζάν στην Τούμπα, η ΠΑΕ ταξίδεψε πίσω στο χρόνο και θυμήθηκε τους ιστορικούς δεσμούς που ενώνουν τις δύο ομάδες και τους λαούς τους, μέσα από την αφήγηση και τα σχόλια του Επίκουρου Καθηγητή Ιστορίας, Κυριάκου Χατζηκυριακίδη.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
ΠΑΟΚ – Παρτιζάν: Μια ιστορία που ξεπερνά τα όρια του ποδοσφαίρου. ⚫⚪
Με αφορμή το φιλικό της 14ης Νοεμβρίου, ταξιδεύουμε πίσω στον χρόνο και θυμόμαστε τους ιστορικούς δεσμούς που ενώνουν τις δύο ομάδες και τους λαούς τους, μέσα από την αφήγηση και τα σχόλια του Επίκουρου Καθηγητή Ιστορίας, Κυριάκου Χατζηκυριακίδη.
🎥 Δείτε την ιστορία πίσω από μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική συνάντηση.
#PAOK #PAOKPartizan #NewEra
— PAOK FC (@PAOK_FC) November 6, 2026
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Γαβριηλίδου: «Τα κλειστά χαρτιά του Λισι και η έκπληξη» (vid)
Όσα ειπώθηκαν στο σημερινό GRANDE 4
Η Αγάπη Γαβριηλίδου μίλησε στο GRANDE 4 στο κανάλι του Foxbet στο Youtube, για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:
Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με μία πρωινή προπόνηση, με τον Αλέσιο Λίσι και τους παίκτες του να δουλεύουν κυρίως στην αμυντική τακτική αλλά και στις στατικές φάσεις.
Όσον αφορά την κατάσταση του Τομ Λουσέ, συμμετείχε στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης, αλλά όχι σε όλη και η παρουσία του την Κυριακή, παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη. Πέλκας και Μιχαηλίδης ακολούθησαν το πρόγραμμά τους και σήμερα.
Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί και αύριο το πρωί (10:00) και το απόγευμα η αποστολή, θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για την Αθήνα.




