Connect with us

ΣΟΚ: Νεκρός ο Παναγιώτης Μαυρίκος, κάηκε ζωντανός (pics, vid)

ΣΟΚ στην Αττική Οδό. Nεκρός είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος, ο οποίος κάηκε ζωντανός στο αυτοκίνητό του. Εμπρησμό εξετάζει η αστυνομία. ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Αγάπη Γαβριηλίδου

ΣΟΚ: Νεκρός ο Παναγιώτης Μαυρίκος, κάηκε ζωντανός (pics, vid)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νεκρός είναι ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος, ο οποίος πρόσφατα είχε απασχολήσει τις Αρχές με την υπόθεση των εκβιασμών.

Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Δείτε ζωντανά τον πρώτο ημιτελικό των playoffs της Handball Premier

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοίγει η αυλαία των ημιτελικών στα playoffs της Handball Premier με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει με μειονέκτημα έδρας την ΑΕΚ.

Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις δύο νίκες.

Η σειρά θα έρθει στη Θεσσαλονίκη μετά το Πάσχα και εάν χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της ΑΕΚ.

Δείτε ζωντανά...

1ο ημίχρονο:

10-7 στο 20'

8-6 στο 15'

4-4 στο 10'

2-2 στο 5'

https://www.youtube.com/watch?v=TaNKlZ3n-8k

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Σήκωσε την κούπα και έρχεται στον ΠΑΟΚ η Φαν ντε Φάιφερ

Πήρε τον τίτλο του πρωταθλήματος με τη Βολουντάρι στην Ρουμανία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η σπουδαία Βελγίδα, Ίλκα Φαν ντε Φάιφερ, θα είναι η νέα «μαέστρος» της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Μάλιστα, η 31χρονη διεθνής κατάφερε να πανηγυρίσει στην Ρουμανία τον τίτλο της πρωταθλήτριας με την Βολουντάρι.

Αυτό ήταν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ρουμανικής ομάδας.

Όσον αφορά την ντε Φάιφερ που από τη νέα σεζόν θα είναι στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου, πρόσθεσε στη συλλογή της ένα ακόμη πρωτάθλημα μετά από εκείνα που έχει κατακτήσει σε Βέλγιο και Γερμανία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικές δοκιμές!

Η τελευταία προπόνηση, οι “σίγουροι” για το ντέρμπι και τα ερωτηματικά!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας βρίσκονται αυτή την ώρα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, καθώς στις 17:30 είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η προπόνηση με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα (19:30).

Όπως και χθες, έτσι και σήμερα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναμένεται να επικεντρώσει τις προσπάθειες των παικτών του στην τακτική που θα ακολουθήσουν κόντρα στους "κιτρινόμαυρους" του Ματίας Αλμέιδα, ενώ μέσω των ασκήσεων, του οικογενειακού "διπλού" και της δουλειάς στις "στημένες" φάσεις, θα προκύψουν οι έντεκα που θα πάρουν αύριο φανέλα βασικού!

Με τους Κοτάρσκι, Κουλιεράκη, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς, Τάισον και Μπράντον να μοιάζουν πάντως "σίγουροι", ενδιαφέρον παρουσιάζει το αν ο Ρουμάνος προπονητής δώσει το χρίσμα για το δεξί άκρο της άμυνας στον Γιόνι Ότο ή στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, το ποιον εκ των Μαγκομέντ Οζντόεφ, Στέφαν Σβαμπ θα επιλέξει για "παρτενέρ" του Μεϊτέ και το ποιος εκ των Γιάννη Κωνσταντέλια, Τόμας Μουργκ θα επωμιστεί τον ρόλο του βασικού επιτελικού μέσου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ