ΜΠΑΣΚΕΤ
Το σχόλιο της ημέρας
Ξεκάθαρο το μήνυμα και ο στόχος
Ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε απέναντι στην τρίτη ομάδα της Ισπανικής Λίγκας! Αυτή η ομάδα του ΠΑΟΚ με όλα της τα προβλήματα και τα κενά, σκόρπισε τους Ισπανούς με 15 πόντους διαφορά! Τι να πεις και τι να γράψεις…
Το πρώτο δεδομένο είναι ότι ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, με εξαίρεση τον αγώνα κυπέλλου, είναι από αξιοπρεπής έως δυνατός.
Προφανώς και η ομάδα εξαρτάται πολύ από τον Σμιθ και τις προσπάθειές του. Από την άλλη αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Λιούις, ο οποίος κάποια στιγμή κατάλαβε ότι μπορεί και να απομακρυνθεί. Και οι υπόλοιποι πάντως βελτιώνονται ως ομάδα.
Ο Χαραλαμπίδης καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, βρίσκει χημεία, ανεβάζει την ομάδα, παίρνει αποτελέσματα, αλλά…
Ο πολύ μεγάλος στόχος αυτής της ομάδας είναι να απομακρυνθεί μόνιμα και οριστικά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος. Πολύ κομβικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια παίζει ο αγώνας του Σαββάτου. Στις 15:45 έχουμε ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο στο πιο μεγάλο ματς! Αν η ομάδα χαλαρώσει και εφησυχάσει μετά τον σημερινό θρίαμβο, αν οι ξένοι δεν εμπεδώσουν τον πιο μεγάλο στόχο που ΔΕΝ είναι η Ευρώπη, τότε το σημερινό αποτέλεσμα αντί να κάνει καλό στην αυτοπεποίθησή τους, θα είναι καταστροφικό για τώρα και για όλη τη χρονιά. Τόσο μεγάλη είναι η σημασία της αναμέτρησης του Σαββάτου με το Ρέθυμνο, εκεί όπου ο κόσμος είναι υπεραπαραίτητος.
– Στο ποδόσφαιρο συνεχίζεται φυσιολογικά η προετοιμασία για τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΛ. Θεωρώ πώς αυτοί οι παίκτες που βρίσκονται στον ΠΑΟΚ έχουν περάσει τόσα πολλά στην Ελλάδα, που γνωρίζουν καλά να συγκεντρώνονται στην κάθε υποχρέωσή τους.
Κατά τα άλλα όλα όσα γίνονται και λέγονται στον Ολυμπιακό από Κόκαλη και Μαρινάκη έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ας δούμε που μπορεί να φθάσουν βγάζοντας ο ένας τα άπλυτα του άλλου στη φόρα.
* Σήμερα στις 18:00 έχουμε και πρώτο ημιτελικό Ληγκ Καπ στο βόλεϊ. Το πώς ο ΠΑΟΚ «κατάφερε» να παίζει και πάλι με τον Ολυμπιακό έχοντας τέτοιο πρόβλημα στον διαγώνιο… είναι να απορεί κανείς. Σήμερα μάλιστα σπάει κάθε ρεκόρ και παίζει χωρίς κανέναν διαγώνιο! Ελπίζουμε σε κάτι πολύ καλύτερο για το μέλλον και όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει ο ΠΑΟΚ.
MEDIA
Μοσχοβίτης: «H ζωή του ΠΑΟΚ χωρίς Όσμαν και το χειρουργείο που έρχεται» (vid)
Όσα ειπώθηκαν στο σημερινό PAOK24 on studio
Η κατάσταση με τον τραυματισμό του Τσέντι Όσμαν, έφερε μεγάλη αναστάτωση στον ΠΑΟΚ, το χειρουργείο που θα ξεκαθαρίσει το διάστημα της απουσίας του έρχεται και ο Νίκος Μοσχοβίτης, αναφέρθηκε στο σημερινό PAOK24 on studio, στις τελευταίες εξελίξεις.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Ο Λέλαντ Γουόκερ που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ ως το 2029 και δόθηκε δανεικός στην Κλουζ ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, θα περιμένει λίγο ακόμα για να κάνει το ντεμπούτο του με τη ρουμανική ομάδα.
Ο Αμερικανός γκαρντ, δεν αγωνίστηκε τη Δευτέρα στην έδρα της Παρτιζάν για την Αδριατική Λίγκα, έχοντας ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Κλουζ την προηγούμενη ημέρα και αναμενόταν να είναι σήμερα, στην αναμέτρηση με την Τενερίφη για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Eurocup, στη διάθεση του Μιχάι Σιλβάσαν.
Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο τεχνικός της Κλουζ, ο Γουόκερ έμεινε εκτός, αφού η προηγούμενη ομάδα του, Σαλόν Βιλπάς, δεν έστειλε εγκαίρως το letter of clearance, με τον παίκτη να μένει εκτός από την αναμέτρηση, που ξεκίνησε στις 22:00.
Ο τραυματισμός του Τσέντι Όσμαν είναι φυσιολογικό να έχει επισκιάσει τα πάντα, ωστόσο ο ΠΑΟΚ καλείται να αφήσει πίσω του το συγκεκριμένο ζήτημα και να κοιτάξει μπροστά, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις διαδέχονται η μία την άλλη σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα.
Επόμενος αντίπαλος για το "Δικέφαλο του Βορρά" είναι οι Βίκος Falcons, τους οποίους θα υποδεχθεί το Σάββατο (7/11, 17:30), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της GBL. Ο Αντρέα Τρινκιέρι και οι παίκτες του έχουν ήδη στρέψει την προσοχή τους στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, θέλοντας να παρουσιαστούν έτοιμοι για ακόμη μία αγωνιστική δοκιμασία.
Στα θετικά για τον Ιταλό τεχνικό συγκαταλέγεται η επιστροφή του Ναζ Μήτρου-Λονγκ στις προπονήσεις. Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ είχε απουσιάσει από το παιχνίδι με τη BC Ρόμα, εξαιτίας ίωσης που τον ταλαιπώρησε στις αρχές της εβδομάδας, ωστόσο την ξεπέρασε και σήμερα συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας.




