Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τακτική και τελειώματα

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του προσεχές αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Άκης Σακισλόγλου

Τακτική και τελειώματα

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ποδοσφαιρικό το πρόγραμμα της προπόνησης της Πέμπτης στην Νέα Μεσημβρία, με παίκτες και τεχνικό τιμ να δουλεύουν πάνω στον τομέα της τακτικής, αλλά και στα τελειώματα.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ, στο τακτικό κομμάτι με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και στα τελειώματα μετά από σέντρες. Στο φινάλε ακολούθησε παιχνίδι με τερματοφύλακες σε μικρό χώρο.

O Ρόμπερτ Μακ έκανε ατομικό πρόγραμμα υψηλής έντασης και αναμένεται τις επόμενες μέρες να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ ήταν μέρα αποφόρτισης για τον Βιεϊρίνια.

Στο γήπεδο βγήκαν και οι Παναγιώτης Γλύκος και Γιάννης Μυστακίδης , για τρέξιμο και ασκήσεις ισορροπίας. Η προπόνηση της Παρασκευής (08.09) είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 στην Νέα Μεσημβρία.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζίφκοβιτς-Κωνσταντέλιας στην κορυφαία ενδεκάδα!

Το ασπρόμαυρο χρώμα στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διπλή «εκπροσώπηση» έχει ο ΠΑΟΚ, στην καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν 2025-2026 στη Super League.

Ο λόγος για τους Αντρίγια Ζίφκοβιτς και Γιάννη Κωνσταντέλια.

Η ενδεκάδα φέτος είχε 14 παίκτες, καθώς υπήρξε ισοψηφία σε 3 θέσεις.

Αναλυτικά:

Τερματοφύλακας: Στρακόσια (ΑΕΚ)

Αριστερός μπακ: Βήχος (Λεβαδειακός)

Αμυνα: Ρέλβας(ΑΕΚ)

Αμυνα: Ρέτσος (Ολυμπιακός)

Δεξί μπακ: Ρότα (ΑΕΚ)

Δεξί μπακ 2: Τσάπρας (Λεβαδειακός)

Μεσαία γραμμή: Κωνσταντέλιας (ΠΑΟΚ)

Μεσαία γραμμή: Μαρίν (ΑΕΚ)

Μεσαία γραμμή: Πινέδα (ΑΕΚ)

Μεσαία γραμμή: Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ)

Μεσαία γραμμή: Μαρτίνς (Ολυμπιακός)

Επίθεση: Γιόβιτς (ΑΕΚ)

Επίθεση: Τεττέη (Κηφισιά/Παναθηναϊκός)

Επίθεση: Ελ Κααμπί (Ολυμπιακός)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

7 του ΠΑΟΚ στην κορυφαία ενδεκάδα

Κυριάρχησαν οι ασπρόμαυρες- αφιέρωση στην Άννα-Μαρία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

7 ποδοσφαιρίστριες του ΠΑΟΚ βρίσκονται στην καλύτερη ενδεκάδα της Α κατηγορίας Γυναικών για τη σεζόν 2025-2026.

Πρόκειται για τις Ντάνι Νόιχαουζ, Μαρία Μήτκου, Παναγιώτα Αργυρίου, Μάρτα Άλβαρες, Μινέλα Γκατσανίτσα, Λέντσε Αντρεέφσκα, και Μαρία Γκούνη.

Μάλιστα, η τελευταία αφιέρωσε, όπως και ο προπονητής της νωρίτερα το βραβείο στην αδικοχαμένη Άννα-Μαρία Πανταζώνη.

Την κορυφαία ενδεκάδα συμπλήρωσαν οι Γκάτσου του Αστέρα Τρίπολης, η Σαϊχ της ΑΕΚ, η Πούλιου του Παναθηναϊκού και η Πατερνά του ΟΦΗ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεχίζει να «σερβίρει» ο Ζίφκοβιτς!

Ακόμα μια ασίστ για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς μοίρασε εχθές την 5η του ασίστ στο ελληνικό πρωτάθλημα, με αποδέκτη τον Σερίφ Εντιαγέ, όντας ο κορυφαίος δημιουργός στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αυτή ήταν η 7η συνολικά ασίστ του αρχηγού του ΠΑΟΚ στην εφετινή σεζόν, ο οποίος μέτρησε 20 πέρυσι, συνεχίζοντας σε ανάλογο «τέμπο» και φέτος μέχρι στιγμής.

Ο «Ζίλε» είναι ο κορυφαίος δημιουργός των ασπρόμαυρων, με τον επόμενο να είναι ο Γιάννης Μιχαηλίδης με 2.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ