ΜΠΑΣΚΕΤ
Γνωριμία και προγραμματισμός
Η πρώτη μέρα του Ηλία Παπαθεοδώρου ως προπονητής του ΠΑΟΚ, εκτός από την παρουσίαση του είχε και μια συνάντηση για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.
Ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του, Δημήτρη Μενουδάκο, έφτασε σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα στην ίδια πτήση ήταν και ο Νίκος Σταυρόπουλος, ο οποίος βρισκόταν στην εκδήλωση για τα 30 χρόνια από την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ το 1987.
Μετά την παρουσίαση και τις πρώτες του δηλώσεις, ο 42χρονος προπονητής, είχε μια πρώτη γνωριμία με τη διοίκηση της ΚΑΕ (απουσίαζε ο Χρήστος Καραμπέρης) και έγινε και μια πρώτη κουβέντα για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.
Ο Παπαθεοδώρου θα παραμείνει μέχρι αύριο το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και παρότι υπάρχει αρκετός καιρός μπροστά, για τον προγραμματισμό, κάποια θέματα θα τεθούν επί τάπητος.
Πέρα από τις προτάσεις διάφορων ατζέντηδων προς τον ΠΑΟΚ, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, με τη συνεργασία του νέου προπονητή, θα γίνουν και οι κινήσεις της ΚΑΕ για τους μεταγραφικούς στόχους, ενόψει της νέας σεζόν.
ΜΠΑΣΚΕΤ
Προετοιμάζεται για Ρόμα ο ΠΑΟΚ!
Χωρίς χρόνο για χάσιμο ο Δικέφαλος – Στο προσκήνιο το Eurocup
Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει στον μπασκετικό ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά τη νίκη επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο και τη διατήρηση του αήττητου στη Stoiximan GBL, στρέφει άμεσα την προσοχή του στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.
Ο Δικέφαλος υποδέχεται την Τρίτη (3/11, 20:00) τη Ρόμα στο PAOK Sports Arena, στο πλαίσιο του BKT EuroCup, με το χρονικό περιθώριο προετοιμασίας να είναι ιδιαίτερα περιορισμένο.
Οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν ουσιαστικά την προετοιμασία τους από το μεσημέρι της Κυριακής (1/11), λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση με τον Ηρακλή, ενώ η τελευταία προπόνηση πριν από το ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (2/11).
Το πρόγραμμα της Δευτέρας περιλαμβάνει αρχικά ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο και στη συνέχεια προπόνηση στο PAOK Sports Arena. Στις 14:00, ο Αντρέα Τρινκιέρι και δύο παίκτες του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσουν δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ενόψει της αναμέτρησης.
Από την πλευρά της, η αποστολή της Ρόμα αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα στις 16:30, ενώ στις 17:30 είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της ιταλικής ομάδας στο «Παλατάκι».
Ο ΠΑΟΚ, με όπλο του την άμυνα, πέρασε από το Ιβανώφειο με 53-63 κι έτσι έκανε το 5/5 στη GBL, παραμένοντας παράλληλα, στην κορυφή της βαθμολογίας.
Δείτε όλο το backstage του μεγάλου διπλού:
Η Ρόμα επικράτησε της Σκαφάτι με 103-90 στην έκτη αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, λίγες ημέρες πριν την άφιξη της στη Θεσσαλονίκη, για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική του EuroCup, την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στις 20:00.
Η Ρόμα δυκσολεύτηκε για τρεις περιόδους, αλλά στην 4η πάτησε «γκάζι» κι έφτασε στη νίκη, με κορυφαίο τον Μάνιον, ο οποίος πέτυχε 19 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ, ενώ από κοντά ήταν και ο Κένι Ολίνικ, ο οποίος είχε 16 πόντους και 8 ριμπάουντ.
Τα δεκάλεπτα: 25-29, 51-53, 78-76, 103-90




