Connect with us

ΑΣ

Με… φόρα στο ντέρμπι!

Οι κυπελλούχες Ελλάδας συνέχισαν την εντυπωσιακή τους πορεία τη φετινή σεζόν επικρατώντας με 40-16 (20-9 στο ημίχρονο) της ΑΕΣΧ Πυλαίας για την 12η αγωνιστική της Α1.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Με… φόρα στο ντέρμπι!

Το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα διεύρυνε η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, που δε δυσκολεύτηκε απέναντι στην ομάδα της Πυλαίας στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα να πανηγυρίσει τη 12η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια.

Πλέον, το σύνολο του Δημήτρη Δημητρούλια στρέφει την προσοχή του στο ματς – τελικό της επόμενης Κυριακής στη Νεάπολη με αντίπαλο τη Νέα Ιωνία, με τις δύο ομάδες να τις έχουν απόσταση δύο βαθμών και τον Δικέφαλο το πλεονέκτημα της νίκης με εφτά γκολ στο ματς του πρώτου γύρου.

Εκεί, ο ΠΑΟΚ με θετικό αποτέλεσμα θα γίνει το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια της σεζόν που θα του δώσει και το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς.

Τα γκολ του Δικεφάλου πέτυχαν οι: Χατζηπαρασίδου 9, Παναγιωτίδου 2, Γκάτζιου 4, Ζυγούρα 3, Ευμορφίδου 1, Σαμολαδά 4, Κωστοπούλου 2, Μπατζαρακούδη 5, Νίκολιτς 7, Ζίντεκ 2, Φερφόλια 1.

Για τον ΠΑΟΚ δεν αγωνίστηκε η Βαφειάδου, που όπως σας είχε ενημερώσει το PAOK24, χτύπησε στο φιλικό παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα με την Κουμάνοβο.

Δίπλα στην ομάδα βρέθηκε και ο χορηγός του τμήματος και πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ. Αντώνης Τσαλόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Σεϊρεκίδης: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι»

Η αποτίμηση του πρώτου αγώνα από τον προπονητή του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Αθήνα από την ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των plaoyoffs της Handball Premier.

Ο προπονητής των κυπελλούχων Ελλάδας, Στέλιος Σεϊρεκίδης, δήλωσε:

«Δεν ήμασταν όσο καλοί θα έπρεπε, για να πάρουμε ένα τέτοιο μεγάλο παιχνίδι. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι.

Σίγουρα κοιτάμε μπροστά, έχουμε ακόμα μία ευκαιρία στην έδρα μας, την οποία πρέπει να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Θα ψάξει αντίδραση στη Μίκρα

Ήττα του ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό των playoffs

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επηρεασμένη και από την περιπέτεια που πέρασε τις προηγούμενες ημέρες με τα κρούσματα τροφικής δηλητηρίασης σε αρκετούς παίκτες, η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ με 31-23 στο πρώτο παιχνίδι για την ημιτελικά σειρά των playoffs της Handball Premier.

Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις δύο νίκες, με το επόμενο παιχνίδι να διεξάγεται στην έδρα των «ασπρόμαυρων» το σαββατοκύριακο 18, 19/5.

Το σύνολο του Στ. Σεϊρεκίδη καλείται να απαντήσει και να ισοφαρίσει, ώστε η πρόκριση να κριθεί σε τρίτο ματς και πάλι στην έδρα της ΑΕΚ.

Μετά από ένα ισορροπημένο ξεκίνημα με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν μαζί στο σκορ, οι γηπεδούχοι βρήκαν τις λύσεις και άρχισαν να χτίζουν μια υπέρ τους διαφορά που τους οδήγησε μπροστά με 16-11 στην ανάπαυλα.

Ανάλογη ήταν και η εικόνα στο δεύτερο μέρος με τον ΠΑΟΚ να κυνηγάει στο σκορ, αλλά να μην μπορεί να επιστρέψει με αξιώσεις, γνωρίζοντας την ήττα με 31-23.

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 4-4, 8-6, 10-7, 13-9, 16-11 (ημχ), 19-14 21-17, 22-17, 25-20, 26-21, 31-23

ΑΕΚ (Μπουζόν): Αραμπατζής 1, Τικ 3, Γιόνσον, Μαντάλινιτς 10, Μάλλιος, Τέπερ, Ηλιόπουλος, Τόμε, Παπαδιονυσίου 1, Λιάπης 3, Άρσιτς, Μπελασέν 5, Σόκολιτς, Μίλερ 5, Λέμος 3, Κεδέρης.

ΠΑΟΚ (Σεϊρεκίδης): Γκίγκοφ, Ελευθεριάδης, Τσαμουρίδης, Παπαγεωργίου, Νικολαϊδης, Παπάζογλου Θ., Κουκμίσης Κ. 3, Παπάζογλου Λ., Τσαναξίδης 1, Μαρίνος, Κουκμίσης Ν. 6, Μπάτζιος 2, Καλόμοιρος 5, Δάιος, Ρανσάνς 2, Τζωρτζίνης 4.

Διαιτητές: Χαραλαμπίδης- Ζήσης, Δίλεπτα: 2-3, Πέναλτι: 5/5-3/4

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Δείτε ζωντανά τον πρώτο ημιτελικό των playoffs της Handball Premier

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοίγει η αυλαία των ημιτελικών στα playoffs της Handball Premier με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει με μειονέκτημα έδρας την ΑΕΚ.

Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις δύο νίκες.

Η σειρά θα έρθει στη Θεσσαλονίκη μετά το Πάσχα και εάν χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της ΑΕΚ.

Δείτε ζωντανά...

1ο ημίχρονο: 16-11, 2ο ημίχρονο: 

26-21 στο 55'

25-20 στο 50'

22-18 στο 45'

20-17 στο 40'

19-14 στο 35'

https://www.youtube.com/watch?v=TaNKlZ3n-8k

16-11 Φινάλε πρώτου μέρους

13-9 στο 25'

10-7 στο 20'

8-6 στο 15'

4-4 στο 10'

2-2 στο 5'

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ