Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκλονιστικός Μακ: «Γι΄αυτό ακριβώς έφυγα πριν από δυο χρόνια από τον ΠΑΟΚ»

«Βόμβες» από τον Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος μίλησε στην προσωπική του ιστοσελίδα, για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Σλοβάκο άσο να στέκεται στο πλευρό του Ιβάν Σαββίδη, κατακεραυνώνοντας παράλληλα τους «κιτρινόμαυρους».

Ελένη Μπούντου

Συγκλονιστικός Μακ: «Γι΄αυτό ακριβώς έφυγα πριν από δυο χρόνια από τον ΠΑΟΚ»

Ο Μακ ανέφερε χαρακτηριστικά πως κανένας δεν ασχολείται με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι και τη νίκη του ΠΑΟΚ με 1-0, αλλά με την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, μετά την ακύρωση του γκολ του Δικεφάλου.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής υπεραμύνθηκε του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σημειώνοντας πως ο καθένας θα αντιδρούσε έτσι, βλέποντας ότι πηγαίνουν να… κλέψουν όσα έχτισε, επενδύοντας εκατομμύρια στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Σήμερα κανείς δεν μιλάει για τη νίκη του ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Τα ματς κρίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι αλλού… Τα ελληνικά και ξένα μέσα ενημέρωσης επικεντρώνονται στην είσοδο του κ. Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο.

Ξέρω πολύ καλά πώς οι αποφάσεις των διαιτητών μπορούν να σε κάνουν να αρρωστήσεις. Πριν από δύο χρόνια, εγκατέλειψα τον ΠΑΟΚ κυρίως λόγω των όσων έγιναν στον αγώνα κυπέλου με τον Ολυμπιακό, όταν μου έγινε πέναλτι και όχι μόνο δεν δόθηκε αλλά αποβλήθηκα κιόλας!

Πώς να μην εκραγείς όταν επενδύεις εκατοντάδες εκατομμύρια για την καταπολέμηση της διαφθοράς και την οικοδόμηση της καλύτερης ομάδας και στο τέλος, προσπαθούν να σε ληστέψουν;

Ο κ. Σαββίδης έκανε λάθος. Είχε το θάρρος να το παραδεχτεί και ζήτησε συγγνώμη σε όλους τους Έλληνες οπαδούς. Ποτέ δεν απείλησε και υποτίμησε κανέναν. Ειδικά παίκτες και των δύο ομάδων.

Πώς ήταν το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ; Σκοράραμε. Ο βοηθός του διαιτητή δεν έχει επισημάνει καμία παραβίαση κανόνων, ο κ.διαιτητής αναγνώρισε το γκολ. Οι παίκτες της ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκαν στον βοηθό, απαιτώντας μια περίεργη απόφαση. Μετά από τρία λεπτά ο διαιτητής αποφάσισε ότι ήταν οφσάιντ…

Ο αντίπαλός μας έφυγε για τα αποδυτήρια. Υποστήριξαν ότι περίμεναν την ενημέρωση των διαιτητών. Όταν ο διαιτητής τους ζήτησε να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για τη συνέχιση του αγώνα, αρνήθηκαν να επιστρέψουν στο γήπεδο. Ήταν τρομαγμένοι, όπως είπαν…

Η ΑΕΚ μπορεί να κερδίσει στο δικαστήριο. Μπορεί επίσης να πάρει τον τίτλο. Όμως ο αγώνας που έπαιξε στο γήπεδο μας τελείωσε υπέρ του ΠΑΟΚ με 1-0, όλα τα άλλα είναι ενάντια στο ελληνικό ποδόσφαιρο..».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελευταία προπόνηση και αποστολή για ΑΕΚ!

Απογευματινό ραντεβού για τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία μέρα πριν τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το επικείμενο ντέρμπι.

Το χθεσινό πρόγραμμα (26.04) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και στο υπόλοιπο μέρος του προγράμματος έγινε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα. Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία.

!!Σήμερα (27.04) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 17:30 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Αλλαγή σελίδας στη Λίβερπουλ: Σλοτ, ο διάδοχος του Κλοπ

Αφήνει τη Φέγενορντ και αναλαμβάνει τους reds

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Λίβερπουλ και Φέγενορντ τα βρήκαν σε όλα και ο Άρνε Σλοτ θα είναι ο διάδοχος του Κλοπ στον πάγκο των Reds.

Oι Ολλανδοί θα εισπράξουν 15 εκατ. ευρώ και ο 45χρονος τεχνικός θα αναλάβει τα ηνία στην αλλαγή σελίδας της Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση του Κλοπ.

Την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα, φέτος σήκωσε το κύπελλο και είναι στη 2η θέση στο πρωτάθλημα, στο -9 από την Αϊντχόφεν. Συνολικά με τη Φέγενορντ έχει απολογισμό 93 νίκες, 27 ισοπαλίες και 24 ήττες, ενώ την τρέχουσα σεζόν το ρεκόρ του είναι 28-7-8.

«Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι θέλω να δουλέψω εκεί, να γίνω ο προπονητής της Λίβερπουλ. Οι ομάδες διαπραγματεύονται, οπότε ακόμα είμαι εδώ. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να επιτευχθεί μια συμφωνία, αλλά έχω αισιοδοξία ότι θα γίνει», ανέφερε ο Σλοτ σε δηλώσεις του, όσο οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων ήταν σε εξέλιξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναζητώντας αντίδραση (vid)

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η απώλεια κόντρα στη Λαμία είναι κάτι που πληγώνει τον ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει πλέον να τον πεισμώσει ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

Οι «ασπρόμαυροι» δίνουν ένα κομβικό εντός έδρας παιχνίδι την Κυριακή απέναντι στην ΑΕΚ και άπαντες στην ομάδα πιστεύουν ότι είναι η ευκαιρία για να γυρίσει ο διακόπτης και ο Δικέφαλος του Βορρά θα παραμείνει με αξιώσεις στην κούρσα του τίτλου.

Αυτό βέβαια οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου καλούνται να το αποδείξουν στο χορτάρι.

Γι' αυτό το λόγο άλλωστε και το σύνθημα που περνάει από πλευράς «ασπρόμαυρων» είναι «τέλος τα λόγια, ώρα για πράξεις».

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία.

Η προπόνηση της Παρασκευής ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι.

https://www.youtube.com/watch?v=aBgcgqLPyuQ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ