Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καλά που υπάρχεις και εσύ…

Για μία ακόμα φορά, ο Σάββας Θεοδωρίδης επιτέλεσε κοινωνικό έργο στις δύσκολες ημέρες που περνάμε λίγο – πολύ όλοι μας. Μας προσφέρει το γέλιο που τόσο έχουμε ανάγκη, δίνοντας μία απολαυστική συνέντευξη – που αλλού; – στην εφημερίδα "Φως".

Στέργιος Αναστασιάδης

Καλά που υπάρχεις και εσύ…

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, φτιάξτε τον καφέ σας και απολαύστε…

«Τους προκαλώ να δουν το βίντεο, η διαιτησία δεν αδίκησε τον ΠΑΟΚ πουθενά! Ο Μακ έκανε χέρι στη φάση που ζητάνε πέναλτι. Και δεν μας έδωσε ένα πέναλτι στον Φορτούνη ο διαιτητής. Η προπαγάνδα τους οργίασε στα ΜΜΕ που ελέγχουν, οι ίδιοι ξεσηκώνουν τον κόσμο και τα λούζονται μετά. Ο Σαββίδης πήγε και έλεγε πριν από το ματς ότι θέλει να καταστρέψει το αθηναϊκό ποδόσφαιρο και ότι θέλει ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ να είναι από τη Θεσσαλονίκη. Τι περιμένει μετά να κάνει ο κόσμος. Τα φάουλ που δόθηκαν ήταν όλα φάουλ! Εκτός και αν απαιτούν στην Τούμπα να αλλάζουν με τρομακρατία οι κανονισμοί, να κάνουν φάουλ και να μη δίνονται».

Για τα όσα έγινα στην Τούμπα: «Αν δεν υπήρχε η αστυνομία δεν θα φεύγαμε ζωντανοί από το γήπεδο! Μετά την εισβολή που έγινε, στο τσακ προλάβαμε να μπούμε στα αποδυτήρια, θα μας κλαίγατε τώρα. Η αστυνομία έκανε υπεράνθρωπη προσπάθεια. Οι γιατροί του Ολυμπιακού περιέθαλψαν τραυματίες αστυνομικούς, ως και 1,5 ώρα μετά το ματς ακούγαμε βαρελότα και εκρήξεις που έκαναν τα τζάμια να τρίζουν, κλαίγαμε από τα δακρυγόνα, ο αγωνιστικός χώρος έγινε πεδίο μάχης.

Ασφαλώς και φοβηθήκαμε. Είναι θέαμα να βλέπουν ξένοι παίκτες τα ΜΑΤ να έρχονται μέσα από τα αποδυτήρια περνώντας από εκεί τους συλληφθέντες; Ένα μπουκάλι γυάλινο που πετάξανε στο τέλος πέρασε ξυστά από το κεφάλι του Σιόβα ο οποίος ήταν έτοιμος να μπει αλλαγή αλλά δεν πρόλαβε. Επίσης ένα δίκιλο μπουκάλι με κρασί! Και Μαλαματίνες!

Ο Σαββίδης διαμαρτυρήθηκε σε δηλώσεις του μετά το ματς στο Καραϊσκάκη για το πρωτάθλημα ότι τον έβρισαν 4-5 φορές. Τι να πω εγώ που με έβριζαν στην Τούμπα επί 4 ώρες! Προσωπικά και ονομαστικά. Αλλά εγώ γελούσα. Να ξέρουν όσο πιο πολύ με βρίζουν, τόσο πιο πολύ θα τους νικάει ο Ολυμπιακός!».

Για τον γιο του, Θόδωρο Θεοδωρίδη: «Τον Θόδωρο τον γιο μου να μην τον πιάνουν στο στόμα τους. Αυτή τη στιγμή αφού ο Ινφαντίνο πήγε στη FIFA, ο Θόδωρος είναι ο No1 στην UEFA. Και ενδιαφέρεται για όλες τις ελληνικές ομάδες και έχει βοηθήσει όλες τις ελληνικές ομάδες, το λένε και οι ίδιοι οι παράγοντες όλων των ελληνικών ομάδων. Ο Θόδωρος είναι χρυσό παιδί και κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τον Τούντορ και το αντικείμενο στον Σίλβα: «Ο Τούντορ ήταν απαράδεκτος και προκλητικός. Δίδαξε ήθος ο δικός μας προπονητής ο οποίος θα μπορούσε να κάνει αυτά που έκανε ο Αναστασίου στο Καραϊσκάκη αλλά δεν τα έκανε. Έπαθε σοκ ο Σίλβα με το αντικείμενο που δέχθηκε πισώπλατα, αμέσως όμως σηκώθηκε. Το χάρηκα τον προπονητή μας ο οποίος δεν έκανε και καμία αμυντική αλλαγή, δεν κώλωσε καθόλου στο ματς».

Για τη διακοπή: «Παρακαλούσανε στα αποδυτήρια κάποιοι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να μη διακοπεί το ματς και μου έλεγαν “δεν έχετε ανάγκη, δείξατε ότι είστε καλύτερη ομάδα”! Τη δεύτερη φορά ήρθαν άνθρωποι του ΠΑΟΚ και με πήρανε να πάμε στα αποδυτήρια των διαιτητών. Διότι εγώ ήμουν ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού. Λέγανε ότι δεν είναι σωστό για 50 αληταράδες να τιμωρηθεί σκληρά ο ΠΑΟΚ. Αυτό προσέξτε -το τονίζω- ήταν θέμα του ΠΑΟΚ και των διαιτητών, όχι δικό μας. Ο Ολυμπιακός ό,τι έλεγαν οι διαιτητές θα έκανε. Ο Ολυμπιακός ούτε ζητάει ούτε αποφασίζει. Ο ΠΑΟΚ ζητούσε γιατί καιγόταν με την τιμωρία, και ο διαιτητής αποφασίζει θεσμικά».

Για τον Τζαβέλλα: «Οφείλω να το πω, εκείνος που είχε την καλύτερη συμπεριφορά ήταν ο Τζαβέλλας και ας φανεί αυτό παράξενο σε πολλούς Ολυμπιακούς».

Για τη συζήτηση με τον Σαββίδη στα αποδυτήρια: «Είχα μια συζήτηση με τον Σαββίδη στα αποδυτήρια, αλλά υπό εκνευρισμό δεν μπορείς να συζητήσεις σοβαρά. Εγώ ήμουν ευγενέστατος, του λέω “ηρέμησε, θα δεις το βίντεο και θα καταλάβεις πόσο λάθος είστε, μόνοι σας καταστρέφετε την ομάδα σας”. Ο άνθρωπος ακούει αυτά που του λένε και ακολουθεί το ρεύμα, έχει πέσει στην παγίδα».

Για το ματς: «Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη πανάξια και έδειξε τι μέταλλο ομάδας είναι. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα που θα μπορούσε να σταθεί σε τέτοιο εχθρικό περιβάλλον χάνοντας με γκολ από τα αποδυτήρια. Όχι μόνο δεν μας έκοψε τα πόδια το γκολ, αλλά αμέσως παίξαμε μπαλάρα στο πρώτο ημίχρονο και τους πατήσαμε ποδοσφαιρικά εκεί μέσα. Χάρηκα τους παίκτες μας διότι έδειξαν ψυχή και τσαμπουκά, μου θύμισε παλιές εποχές ο Ολυμπιακός. Τους είχαμε κάνει τούρμπο ψυχολογικά εγώ και ο Γεωργάτος.

Τι να μας πούνε για το ποδόσφαιρο οι του ΠΑΟΚ, εμείς είχαμε στο κέντρο Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνη και αυτοί είχαν κάτι παιδιά που δεν θυμάμαι ούτε τα ονόματά τους! Τους πήραμε ολοκληρωτικά το κέντρο».

Για τις δηλώσεις Σαββίδη μετά το τέλος του αγώνα: «Τις δηλώσεις Σαββίδη μετά το ματς δεν θα τις σχολιάσω διότι εκτίθεται μόνος του με αυτά που λέει».

Για τη στάση του Ολυμπιακού: «Αποφύγαμε τις δηλώσεις ενώ μπορούσαμε να πούμε χίλια δυο. Εμείς θέλουμε να γίνονται ματς Champions League στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά στη Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να γίνει ματς Champions League τελεία και παύλα! Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι το φίλαθλο κοινό του.

Ο Σαββίδης μην ψάχνει αλλού δικαιολογίες, να κοιτάξει να νοικοκυρέψει αυτήν την αναρχία που κυριαρχεί με τον κόσμο του ΠΑΟΚ ο οποίος καταστρέφει την ομάδα του. Εμείς τα καταφέραμε με κόπο εδώ και χρόνια και κάναμε τον Ολυμπιακό να έχει κόσμο με συμπεριφορά ευρωπαϊκή. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει να τιθασεύσει τον κόσμο του. Όσο είναι έτσι ανεξέλεγκτοι δεν θα μπορέσει η ομάδα τους να βρει προκοπή. Και μη μας απειλούν συνέχει ότι θα φύγουν από το πρωτάθλημα. Αν θέλουν να φύγουν ώρα του καλή».

Για τη διαιτησία: «Δεν απορείτε που δύο διαιτητές -ο διαιτητής γραμμής μάλιστα ήταν πολύ έμπειρος και πολύ κοντά στη φάση- δεν έδωσαν το πέναλτι στον Μακ; Δεν το έδωσαν και οι δύο διότι δεν ήταν πέναλτι! Δηλαδή τι θα πάθαιναν άμα το έδιναν; Το 1-2 θα γινόταν 2-2. Δεν θα περνούσε και πάλι ο Ολυμπιακός; Τι ήθελαν, να διακινδυνέψουν τη ζωή τους; Αποδείξανε οι διαιτητές ότι δεν ήθελαν να διακοπεί το ματς, δεν ήθελαν να βλάψουν τον ΠΑΟΚ. Το πέναλτι δεν δόθηκε, διότι έτσι το είδαν οι διαιτητές και σωστά το είδαν.

Και σε μας δεν έδωσαν πέναλτι, τι έπρεπε να κάνουμε, να χαλάσουμε το παιχνίδι; Εδώ έχει φτάσει η κατάσταση πλέον σε μία προαγάνδα που λέει: “”Επειδή δεν μπορούμε να νικάμε τον Ολυμπιακό, θα χαλάμε το παιχνίδι. Δεν αντέχουμε πλέον να μας νικάει συνεχώς ο Ολυμπιακός και έτσι θα χαλάμε το παιχνίδι”. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κορυφαίος Έλληνας παίκτης ο Κωνσταντέλιας! (vid)

Δεύτερη σερί βράβευση για τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας βραβεύτηκε ως ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Ο μέχρι πρότινος παίκτης  του ΠΑΟΚ, βρέθηκε στην κορυφή, μπροστά από τον Παναγιώτη Ρέτσο και τον Αντρέα Τεττέη.

Διπλή βράβευση για τον πρώην άσο του Δικεφάλου, μετά την συμπερίληψή του στην κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, o Κωνσταντέλιας έστειλε ένα βίντεο το οποίο είναι το πρώτο του μετά τη μεταγραφή του στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ευχαριστώντας για το βραβείο.

[video width="2160" height="3840" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2026/11/IMG_6141.mp4"][/video]

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζίφκοβιτς: «Δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ»

Η αφιέρωση του αρχηγού του ΠΑΟΚ στους αδικοχαμένους φίλους του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα της Super League για τη σεζόν 2025-2026.

Κατά την παραλαβή του βραβείου του, ο αρχηγός του Δικεφάλου το αφιέρωσε στους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ στο δυστύχημα στη Ρουμανία.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και ολόκληρο τον σύλλογο για τη στήριξη και τη βοήθεια που μου προσφέρουν καθημερινά. Παράλληλα, θέλω να αφιερώσω αυτό το βραβείο στους φίλους του ΠΑΟΚ που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους στη Ρουμανία ενώ έρχονταν να μας δουν να αγωνιζόμαστε στη Γαλλία. Δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζίφκοβιτς-Κωνσταντέλιας στην κορυφαία ενδεκάδα!

Το ασπρόμαυρο χρώμα στα βραβεία του ΠΣΑΠΠ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διπλή «εκπροσώπηση» έχει ο ΠΑΟΚ, στην καλύτερη ενδεκάδα της σεζόν 2025-2026 στη Super League.

Ο λόγος για τους Αντρίγια Ζίφκοβιτς και Γιάννη Κωνσταντέλια.

Η ενδεκάδα φέτος είχε 14 παίκτες, καθώς υπήρξε ισοψηφία σε 3 θέσεις.

Αναλυτικά:

Τερματοφύλακας: Στρακόσια (ΑΕΚ)

Αριστερός μπακ: Βήχος (Λεβαδειακός)

Αμυνα: Ρέλβας(ΑΕΚ)

Αμυνα: Ρέτσος (Ολυμπιακός)

Δεξί μπακ: Ρότα (ΑΕΚ)

Δεξί μπακ 2: Τσάπρας (Λεβαδειακός)

Μεσαία γραμμή: Κωνσταντέλιας (ΠΑΟΚ)

Μεσαία γραμμή: Μαρίν (ΑΕΚ)

Μεσαία γραμμή: Πινέδα (ΑΕΚ)

Μεσαία γραμμή: Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ)

Μεσαία γραμμή: Μαρτίνς (Ολυμπιακός)

Επίθεση: Γιόβιτς (ΑΕΚ)

Επίθεση: Τεττέη (Κηφισιά/Παναθηναϊκός)

Επίθεση: Ελ Κααμπί (Ολυμπιακός)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ