Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Ο ΠΑΟΚ πέρασε και από το Χαριλάου, ο ΟΦΗ κέρδισε τον Ολυμπιακό καταγράφοντας την πρώτη του νίκη, η αρμάδα του Λουτσέσκου ξεφεύγει, έχοντας περάσει ένα απίστευτα δύσκολο πρόγραμμα. Την ίδια στιγμή, υπάρχει κατάθλιψη στο οικοδομικό τετράγωνο της Αλκμήνης.

Σταύρος Κόλκας

Το σχόλιο της ημέρας

Ο ένας Αλέξανδρος κράτησε, ο άλλος εκτέλεσε και η ομάδα κατέγραψε το επτά στα επτά. Χωρίς να κάνει μεγάλο παιχνίδι, χωρίς να έχει καλύψει το κενό του Μαουρίτσιο, με πολλά ατομικά αβίαστα λάθη, αλλά νίκησε και πάει παρακάτω.

Σα να είναι γραφτό οι νίκες της να εκνευρίζουν περισσότερο τους αντιπάλους. Το κάρμα ρε φίλε. Η επιστροφή της βλαχομαγκιάς τους με τρόπο ψυχοφθόρο.

Ο Ολυμπιακός έχασε από τον ΟΦΗ στη Κρήτη έτσι ώστε να πάρει και μεγαλύτερη αξία η δική μας νίκη εκεί.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Σήμερα ο ΠΑΟΚ χωρίς να εντυπωσιάσει, εκμεταλλεύτηκε τις στιγμές και πήρε ένα τεράστιο τρίποντο. Είχε ξεκάθαρους πρωταγωνιστές αυτή τη φορά. Ο Πασχαλάκης έβγαλε πέναλτι, ο Πρίγιοβιτς το παστέλωσε σε φάση που δεν υπήρχε γυρισμός και ο μέτριος ΠΑΟΚ έκανε και πάλι τη δουλειά του.

Για τον ΠΑΟΚ είναι τεράστια αυτή η νίκη γιατί πρώτον ξεφεύγει από τους ανταγωνιστές του και δεύτερον τελειώνει με αυτή την κουραστική συμπλεγματική ομάδα που έχει ως στόχο μόνο το δικό του κακό και τίποτα άλλο.

Οι πράκτορες των κάτω, απέτυχαν να μας κάνουν ζημιά, απέτυχαν να κάνουν το κομμάτι τους και ενώ απειλούσαν και έσπερναν δήθεν τρόμο όλη την εβδομάδα, πλέον κάνουν ποδοσφαιρικές αναλύσεις.

Κρίμα για την καλή τους ομάδα που έχει πέσει πάνω σε αυτό το κύμα μιζέριας και μαθηματικά θα κάνει πίσω βήματα. Ήδη ένα πουλάκι μου είπε πως είναι έτοιμοι να φάνε τον προπονητή. Πλησιάζουν βλέπετε τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό….

Η δική μας ομάδα δεν ήταν σούπερ, είχε καλά διαστήματα, είχε άσχημα, στο τέλος βρήκε τον τρόπο. Το μόνο σίγουρο είναι πως υπάρχει μέταλλο και πάνω σε αυτό χτίζει την διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πλέον μετά από επτά αγώνες, η ομάδα κέρδισε μέσα σε Νέα Σμύρνη, Γεντί Κουλέ, Καραϊσκάκη και Χαριλάου, κέρδισε εντός την ΑΕΚ στη πιο σκληρή της εντός έδρας υποχρέωση, κέρδισε τον δυσκολοκατάβλητο Αστέρα Τρίπολης. Μόνο η νίκη με τον Απόλλωνα ήταν στο ρελαντί.

Συνεχίζουμε χωρίς έπαρση και αναμένοντας την ομάδα να βρει καλύτερα πατήματα. Ήδη ο Βέρνμπλουμ έδειξε πως αθλητικά είναι καλά, άρα είναι συν μία λύση. Η ομάδα τα καταφέρνει χωρίς να έχει πολλούς φορμαρισμένους παίκτες. Ήδη φτάνουμε σιγά – σιγά στη περίοδο που πέρυσι αρχίσαμε να αποδίδουμε καλύτερα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζόαν Σάστρε: Ο… επιζών

Η ξεχωριστή περίπτωση του Ισπανού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Ζόαν Σάστρε είναι ένα από τα πρόσωπα της χθεσινής βραδιάς και της νίκης του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ. Ο Ισπανός ακραίος αμυντικός πέτυχε το τρίτο του γκολ στη φετινή σεζόν, έχοντας πετύχει ένα στο κύπελλο και ένα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η ασπρόμαυρη καριέρα του ξεκίνησε στις 21 Ιανουαρίου 2022 στο Βόλο, και μάλιστα με γκολ. Ετσι συστήθηκε στο «ασπρόμαυρο» κοινό. Η παρουσία του στον Δικέφαλο έχει περάσει από πολλά κύματα. Στο πρώτο του εξάμηνο έγραψε 17 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ. Το highlight του ήταν το γκολ εναντίον του Παναθηναϊκού με το οποίο είχε δώσει τη νίκη στον ΠΑΟΚ με 2-1.

Ακολούθησε η περσινή σεζόν στην οποία μέτρησε 31 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ. Φέτος, έχει φτάσει αισίως τις 28 συμμετοχές και είναι η πλέον παραγωγική του καθώς μετράει 3 γκολ και 4 ασίστ.

Η σχέση του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου έχει περάσει από πολλά στάδια, με τον Ρουμάνο τεχνικό να μιλά για τον Ισπανό: «Ο Σάστρε, έχει ποιότητα και μπορεί να βοηθήσει όλη την ομάδα. Το πρόβλημά του είναι ότι μερικές φορές δεν μπορεί να διαχειριστεί το άγχος του και την πίεση ειδικά στα μεγάλα παιχνίδια. Όταν μπαίνει συγκεντρωμένος, όπως σήμερα, είναι ένας παίκτης που βοηθάει. Είμαι χαρούμενος για αυτόν, για το γκολ που έβαλε και την εικόνα του στον αγωνιστικό χώρο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αιολικός – ΠΑΟΚ Β Live

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

 

14': Ο ΠΑΟΚ φτάνει κοντά στο γκολ με τον Μπράντονιτς, ο οποίος είδε τη μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι μετά από κεφαλιά που έκανε, σε σέντρα τον Μανιωλούδη.

ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Αιολικός : Ντόκιτς, Αλιατίδης, Γιοκέ, Ζάκαριτς, Μπενίτεζ, Ιγκνάτοβιτς, Καρανίκας, Μπαλογιάννης, Τριανταφυλλάκος, Νούλας, Ουνγιαλίδης

ΠΑΟΚ Β: Μοναστηρλής, Μανωλιουδάκης, Τασιούρας, Κωττάς, Παντεκίδης, Γιαξής, Γρόσδης, Σπυράκος, Τσοπούρογλου, Μπράντονιτς, Κανίς

 

Ο ΠΑΟΚ Β αντιμετωπίζει στην Αριδαία τον Αιολικό στα πλαίσια των πλέι άουτ της Super League 2

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ Β: Η αρχική 11άδα με Αιολικό

Για την αναμέτρηση των πλέι άουτ της Super League 2

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Β αντιμετωπίζει τον Αιολικό σε αναμέτρηση που ξεκινά στις 16:00 και ήδη έγινε γνωστή η αρχική 11άδα. Σε αυτή βρίσκονται οι:

Μοναστιρλής, Μανιωλιούδης, Τασιούρας, Κοττάς, Παντεκίδης, Γιαξής,, Γρόσδης. Σπυράκος, Τσοπούρογλου,Μπράντονιτς, Κανίς.

 

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1784915854905196916

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ