Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιβάν Σαββίδης: «ΠΑΟΚ παντού» (pics)

Στο Μακεδονία Παλλάς, όπου συνεχίζονται οι εργασίες της δημιουργίας και ίδρυσης του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ των πρώην χωρών της ΕΣΣΔ, βρέθηκε πριν λίγο ο «ισχυρός άνδρας» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, και τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας με το χαιρετισμό και τις δηλώσεις του.

Άκης Σακισλόγλου

Ιβάν Σαββίδης: «ΠΑΟΚ παντού» (pics)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Στέργιος Αναστασιάδης

– Οι δηλώσεις Σαββίδη από το βήμα του Μακεδονία Παλλάς είναι οι εξής:

«Ο ΠΑΟΚ είναι παντού, σε όλο τον κόσμο. Στην Αυστραλία, στην Αμερική, στη Νότια Αφρική. Στην πρώην ΕΣΣΔ ήταν δύσκολα τα πράγματα αλλά πλέον έχει αλλάξει και αυτό. Πέρσι το Νοέμβριο με πλησίασαν φίλοι του ΠΑΟΚ και μου ζήτησαν να βοηθήσω. Εχω 19.700 εργαζόμενους και αντί να μου πούνε για τα προβλήματά τους, μου έλεγαν πάρε τον ΠΑΟΚ… Ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μια ομάδα. Σας προειδοποιώ ότι αν έρθετε μια φορά στην Τούμπα, δεν θα φύγετε ποτέ!»

– Γενικά το σκεπτικό που υπάρχει κάνει λόγο για χρηματοδότηση από μέρους του Ιβάν Σαββίδη της δημιουργίας ενός χώρου σε κάθε χώρα της πρώην ΕΣΣΔ ώστε να υπάρχει τηλεόραση και συνδρομή στο κανάλι και εκεί να βλέπουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ εκεί τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας. Οι χώρες αυτές είναι: Ρωσία – Ουκρανία – Γεωργία – Λευκορωσία – Αζερμπαϊτζάν – Ουζμπεκιστάν – Μολδαβία – Αρμενία – Καζακστάν – Κιργιζία.

Μετά την ομλία Σαββίδη το λόγο πήραν οι επικεφαλείς των συνδέσμων ανά χώρα, στην πλειοψηφία τους νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια. Αυτοί εξήγησαν πως σε κάθε σύνδεσμο θα υπάρχει μια επιτροπή. Ολα τα μέλη θα βλέπουν τους αγώνες του ΠΑΟΚ, θα έρχονται στην Ελλάδα, θα κάνουν και εκδηλώσεις στη χώρα τους. Οι συντονιστές ευχαρίστησαν τον Ιβάν Σαββίδη για όσα έχει κάνει. 

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και απεύθυναν χαιρετισμό, οι Γιάννης Αθανασιάδης και Κώστας Ιωσηφίδης. Παρόντες επίσης ήταν πρόεδροι ποντιακών οργανώσεων από Αυστραλία, Αμερική, Καναδά και Κύπρο αλλά και ο πρόεδρος των οργανώσεων των Ποντίων σε όλη την Ευρώπη, Ηλίας Μαυρίδης.

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ

– Από λεπτό σε λεπτό περιμένουμε την προσέλευση στο χώρο του Ιβάν Σαββίδη ο οποίος και θα μιλήσει στον κόσμο. Τελικά ο Ιβάν Σαββίδης προσήλθε και χαιρετά τους παρεβρισκόμενους.

– «Αυτή η ιδέα έπεσε πέρσι τον Νοέμβριο», δήλωσε μία γυναίκα από τους φιλοξενούμενους ομογενείς. «Ο κύριος Σαββίδης έχει κάνει πολλά για την περιφέρειά μας και εμείς αισθανόμαστε ΠΑΟΚτσήδες».

– Ολοι οι φιλοξενούμενοι ομογενείς είναι ομοιόμορφα ντυμένοι στα ασπρόμαυρα με στολές του νέου ΠΑΟΚ.

– Εχουν μοιραστεί από νωρίς φυλλάδια με την ιστορία του ΠΑΟΚ και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία στα Αγγλικά.

– Η αίθουσα του Μακεδονία Παλλάς που συμβαίνουν οι εργασίες της ίδρυσης του συνδέσμου είναι γεμάτη σημαίες του ΠΑΟΚ και δύο πανό.

– Το ένα πανό αναγράφει: «Ο ΠΑΟΚ είναι Ιδέα – Μαζί του πάντα η νεολαία» και το δεύτερο «Οι Ελληνες των χωρών της πρώην ΕΣΣΔ είναι μαζί σου».

– Μετά τις εργασίες ίδρυσης οι ομογενείς θα παρακολουθήσουν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό από τη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη.

– Στο χώρο, φυσικά, ακούγονται τα ποντιακά τραγούδια του ΠΑΟΚ!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο: Αποφάσισε η ΕΠΟ για τον τελικό!

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για το γήπεδο και την ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεν είναι... Πρωταπριλιά! Η ΕΠΟ αποφάσισε για την ημερομηνία και το γήπεδο του τελικού του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Το Σάββατο 25 Μάϊου 2024 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Παναθηναϊκός-Άρης. Την απόφαση έλαβε σήμερα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία επικύρωσε τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με την Cosmote που είναι ο τηλεοπτικός πάροχος της διοργάνωσης και τη Super League 1 για την ολοκλήρωση των Play off του πρωταθλήματος.

Επίσης, ελήφθησαν υπόψη τα προγράμματα των διεθνών διοργανώσεων και η διεξαγωγή του τελικού του UEFA Europa Conference League στις 29 Μάϊου στην Αθήνα".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διάνοια ο Ντέλιας, η έκρηξη Ιωαννίδη – Αλμέιδα! (vid)

Δεν χάνεται σήμερα το βράδυ το 5o επεισόδιο του Football Factory!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το 5o επεισόδιο του Football Factory,  με την συνδρομή της Stoiximan, της Puma, της Oddsium και του Regency Casino, σήμερα στις οθόνες σας, σε Youtube και ΤV 100 στις 22:00!

Ένα ακόμα εντυπωσιακό Σαββατοκύριακο για το ελληνικό Πρωτάθλημα με τις νίκες του ΠΑΟΚ, Άρη και Ολυμπιακού.

Ο εντυπωσιακός Γιάννης Κωνσταντέλιας, η έκρηξη του Ματίας Αλμέιδα με την λήξη του ντέρμπι και ο αγανακτισμένος Φώτης Ιωαννίδης.

Ο Ζήσης Βρύζας αναλύει πως μια ομάδα παίρνει τα στοιχεία και την προσωπικότητα του προπονητή της και πως αυτό συνδέεται με τους Μεντιλίμπαρ, Λουτσέσκου, Αλμέιδα, και Τερίμ.

Μη ξεχάσετε να αφήσετε γενικώς τα σχόλια σας και αν θέλετε να μόνο να ακούσετε την εκπομπή του Football Factory, θα την βρείτε σε όλες τις Podcast πλατφόρμες.

KANTE SUBSCRIBE ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

www.youtube.com/channel/UCGf_W8E7JDoq...

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

Facebook: www.facebook.com/footballfactoryshow/

Instagram: www.instagram.com/football_factory_show?igsh=eDVrMGJibXRidzUz

TikTok: www.tiktok.com/@football.factory.show

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Kαι ανοίγω τέρμα τη φωνή… (vid)

Η συνεργασία των Σαμάτα, Κωνσταντέλια για το 2-2 και το… βουητό της Τούμπας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου χθες στην Τούμπα εις βάρος της ΑΕΚ, με το οποίο οι "ασπρόμαυροι" ισοφάρισαν σε 2-2 στο 81ο λεπτό, "ανέβασε" η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Από την συνεργασία των Σάστρε, Τάισον, στο κεφάλι του Σαμάτα, στα πόδια του Κωνσταντέλια και από εκεί στα δίχτυα του Αθανασιάδη, από μία άλλη οπτική γωνία και με την καλύτερη... υπόκρουση, το βουητό της Τούμπας!

Απολαύστε το:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ