Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έτσι πήραν την πρόκριση (video)

Ήταν καλύτερη, ήταν πιο αποφασισμένη και με… προίκα και το 1-1 του πρώτου αγώνα, η Κ19 του ΠΑΟΚ πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Youth League.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Έτσι πήραν την πρόκριση (video)

Η ομάδα των Γκαρσία και Σνάουτσνερ επικράτησε με 1-0 της Μποέμιαν και “σφράγισε” το εισιτήριο της για τον επόμενο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Κιέβου.

Δείτε πως πήραν τα “ασπρόμαυρα” ΠΑΟΚτσάκια την πρόκριση, μέσα από το παρακάτω βίντεο:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος από τη Γουέστ Χαμ ο Εσπίριτο Σάντο

Σε αναζήτηση προπονητή τα «σφυριά»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο αποτελεί παρελθόν από τη Γουέστ Χαμ, μετά τις δύο ήττες από Σαουθάμπτον και Γουέστ Μπρομ.

Τα «σφυριά» βρίσκονται στην 8η θέση στην Championship, στο -6 από την κορυφή.

Η ανακοίνωση ανέφερε:

«Η Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ επιβεβαιώνει ότι ο προπονητής της ανδρικής ομάδας, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, αποχωρεί από τη θέση του με άμεση ισχύ.

Κατόπιν ενδελεχούς αξιολόγησης της πορείας της ομάδας στο ξεκίνημα της σεζόν στην EFL Championship, το Διοικητικό Συμβούλιο κρίνει ότι μια αλλαγή κρίνεται απαραίτητη αυτή τη στιγμή, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι στόχοι και οι προσδοκίες του Συλλόγου παραμένουν σε τροχιά υλοποίησης.

Αποχωρούν επίσης ο βοηθός προπονητή, Ρούι Πέδρο Σίλβα, και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Ρούι Μπαρμπόσα.

Η Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ ευχαριστεί τους Νούνο, Ρούι και Ρούι για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους κατά τη διάρκεια της θητείας τους στον Σύλλογο και τους εύχεται ό,τι καλύτερο για το μέλλον.

Η διαδικασία για την πρόσληψη νέου προπονητή έχει ήδη ξεκινήσει.

Οι Μαρκ Νομπλ, Στιβ Ποτς και Τζέραρντ Πρέντερβιλ αναλαμβάνουν προσωρινά την προετοιμασία της ομάδας ενόψει της αυριανής βραδινής αναμέτρησης για την EFL Championship απέναντι στην Κάρντιφ Σίτι. Ο Σύλλογος δεν θα προβεί σε περαιτέρω σχόλια μέχρι να επισημοποιηθεί η πρόσληψη του νέου προπονητή.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ίδια χρώματα, ίδια θρησκεία! (vid)

Το promo βίντεο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το φιλικό με την Παρτιζάν και η ώρα έναρξής του!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ως μία αναμέτρηση που αξίζει να τη ζήσει κάποιος, χαρακτήρισε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το φιλικό με την Παρτιζάν στο γήπεδο της Τούμπας, το  Σάββατο 14 Νοεμβρίου.

Επιπλέον, η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ γνωστοποίησε πως η αναμέτρηση με τους "ασπρόμαυρους" του Βελιγραδίου θα ξεκινήσει στις 16:45, παραθέτοντας παράλληλα και ένα promo video του ξεχωριστού αν μη τι άλλου αγώνα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

«Αναπαύσου εν ειρήνη… » (pic)

Τα συλλυπητήρια του Ντάνι Πονζ στην οικογένεια του Χεσούς Ντε Μιγκέλ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Χεσούς Ντε Μιγκέλ, του 30χρονου ποδοσφαιριστή της Τενερίφης που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών, μετά από σύγκρουση με αντίπαλο τερματοφύλακα κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με την Ανδόρα, εξέφρασε ο Ντάνι Πονζ.

Ο Ισπανός προπονητής του ΠΑΟΚ Β, ο οποίος είχε υπό τις οδηγίες του τον Ντε Μιγκέλ στη Σαλαμάγκα, έγραψε στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram:

«Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια και τους οικείους του. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ