ΜΠΑΣΚΕΤ
Τέπιτς και επίσημα!
Ξανά στα ασπρόμαυρα ο Σέρβος.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Σέρβο καλαθοσφαιριστή Milenko Tepic, ο οποίος επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να φορέσει ξανά τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μετά την πρώτη του συνεργασία με την ομάδα τη σεζόν 2015-16.
Ο Σέρβος γκαρντ/φόργουορντ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Παρασκευής και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου ως το τέλος της φετινής σεζόν.
O Milenko Tepic γεννήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου του 1987 στο Novi Sad Σερβίας, έχει ύψος 2.01 και αγωνίζεται στις θέσεις του γκαρντ και του φόργουορντ.
Ο Tepic ξεκίνησε την καριέρα του από την NIS Vojvodina στην οποία έμεινε από το 2002 μέχρι το 2006, όταν και μετακόμισε στην Partizan. Ο Tepic έμεινε στο Βελιγράδι για 3 χρόνια κερδίζοντας ισάριθμες φορές το πρωτάθλημα της Σερβίας και την Αδριατική Λίγκα και 2 φορές του Κύπελλο Σερβίας, ενώ έκανε και το ντεμπούτο του στην Euroleague.
Το 2009 ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, στον οποίο έμεινε για 2 χρόνια κατακτώντας 2 φορές το πρωτάθλημα Ελλάδας και την Euroleague.
Στη συνέχεια μετακινήθηκε στην Ισπανία για την Cajasol Sevilla (2011-2013) και στο τέλος της σεζόν 2012-2013 έπαιξε στη Λιθουανία για τη Lietuvos Rytas. Το καλοκαίρι του 2013 επέστρεψε στην Partizan παίζοντας για άλλα 2 χρόνια και κατέκτησε το πρωτάθλημα Σερβίας του 2014.
Τη σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο μέτρησε 9.2 πόντους, 4.2 ριμπάουντ, και 1.9 ασίστ ανά αγώνα στην Basket League και 7.9 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ ανά αγώνα στο Eurocup.
Τα τελευταία 2 χρόνια παίζει στο ιταλικό πρωτάθλημα με τις Capo d’Orlando (2016-2017) και New Basket Brindisi (2017-2018). Πέρυσι είχε 8.3 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ ανά αγώνα.
Ο Μilenko Tepic είναι μέλος της Εθνικής Σερβίας στην διαδικασία των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας, καθώς αγωνίστηκε σε 4 αγώνες της πρώτης φάσης των προκριματικών.
Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του ΠΑΟΚ θέλει να αφήσει πίσω της τις διαιτητικές αποφάσεις που της στέρησαν τη νίκη απέναντι στον Πρωτέα Βούλας, και στρέφει το βλέμμα της στην αναμέτρηση με τον Αθηναϊκό.
Ο Άγγελος Αγγελίδης έχει δώσει έμφαση στο ψυχολογικό κομμάτι, ούτως ώστε οι παίκτριες του να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν από το παιχνίδι και να πιστοποιήσουν την αγωνιστική τους άνοδο.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 11:45, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Women's Basketball League 1.
Ο σημερινός αγώνας του ΠΑΟΚ απέναντι στη Ρόμα BC, θα είναι ο 50ος συνολικά που έχει δώσει ο Δικέφαλος με ιταλικές ομάδες, ενώ η αποψινή αντίπαλος είναι συνολικά η 16η από τη γείτονα χώρα, που τίθεται αντιμέτωπη με τους ασπρόμαυρους.
Στις προηγούμενες 49, ο ΠΑΟΚ έχει οριακά την παράδοση υπέρ του, μετρώντας 25 νίκες και 24 ήττες. Οι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις ήταν εκείνες απέναντι στη Σάσαρι το 2022, για το BCL, με τον Δικέφαλο να επικρατεί με 88-68 στη Θεσσαλονίκη, να ηττάται με 82-78 στη Σαρδηνία, αλλά να κρατά τη διαφορά του πρώτου αγώνα.
Ο Δικέφαλος, μετρά 6 σερί νίκες στην έδρα του απέναντι σε ιταλικές ομάδες, ενώ συνολικά έχει απολογισμό 16 νίκες και 5 ήττες.
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 20:00 απόψε τη Ρόμα για την 6η αγωνιστική του EuroCup, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, σε ένα «Παλατάκι» το οποίο αναμένεται κατάμεστο.
Ο Ερασιτέχνης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έστειλε σύνθημα νίκης, γράφοντας:
«Καλή τύχη ΠΑΟΚΑΡΑ!»
Good luck #PAOKARA! ⚫️⚪️ | @paokbasketball
#ACPAOK #PAOK #PAOKBC #PAOKfamily #HereIsNorth https://t.co/cQTiinKJ8T
— AC PAOK | Α.Σ. ΠΑΟΚ (@AC_PAOK) November 3, 2026




