Connect with us

ΒΟΛΕΙ

"Μην πέσετε θύματα προκλήσεων"

Ο Γιώργος Ανδρέου μίλησε στην εκπομπή του PAOK24 στο Libero Fm 107.4 για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και κάλεσε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να δώσει δυναμικά το παρών με μεγάλη όμως προσοχή…

Ελένη Μπούντου

"Μην πέσετε θύματα προκλήσεων"

Αναλυτικά: 

Το τελευταίο δίμηνο πως το βιώσατε: “Γι΄αυτό και ξεσπάσαμε χτες και είχαμε ένα μικρό λιποθυμικό επεισόδιο. Όταν έχεις τέτοιες χαρές, θέλει δύναμη, ο ΠΑΟΚ μας έδωσε δύναμη χτες και φυσικά πολύ περισσότερο με την κατάκτηση του Κυπέλλου. Τόσα χρόνια ασχολούμαι με το βόλεϊ, τόση ένταση και υψηλό επίπεδο σε παιχνίδια δεν είχα δει. Είναι μεγάλη η ένταση ειδικά όταν είσαι κεφαλή της ομάδας αυτής, πρέπει να ξέρεις τι μεταφέρεις μέσα στην ομάδα και τι όχι”

Για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό: “Θα ζητήσω να αποκλειστεί αυτό το γήπεδο ως αντιπρόεδρος της Λίγκας, δεν μπορείς να παίξεις εκεί σε αθλητικά πλαίσια. Είναι μικρός ο χώρος, υπερβολικός ο κόσμος πάνω από τα δεδομένα των εισιτηρίων. Σε αντίθεση με τα γήπεδα στη Σύρο και στην Αλεξανδρούπολη που οι κερκίδες είναι υψηλά.

Ξέφυγε προχτές η κατάσταση. Φαντάζεστε να μπουν μέσα στο γήπεδο όλοι αυτοί, ποια αστυνομία θα τους σταματήσει; Εγώ προστατεύω τη ζωή των αθλητών μου και μετά νοιάζομαι για τις επιτυχίες, γι΄αυτό προειδοποίησα πριν τον αγώνα πως σε περίπτωση που συμβεί το παραμικρό παίρνω την ομάδα και φεύγω”

Για τον τραυματισμό του Σαφράνοβιτς: “Ο αθλητισμός αυτός είναι. Ο Σαφράνοβιτς έχει μια ενόχληση στο δεξί χέρι, είναι καλύτερα αλλά μας επηρεάζει η απουσία του γιατί είναι καθοριστικός για εμάς, χωρίς να θέλω μειώσω τα υπόλοιπα παιδιά”

Για τον χαρακτήρα που έδειξε ο ΠΑΟΚ: “Έπαιξε πολύ καλά ο Παναθηναϊκός. Χωρίς άγχος, δεν είχε στόχο ο Παναθηναϊκός, έχει κάνει την υπέρβαση του. Ο ΠΑΟΚ είχε το άγχος του φαβορί αλλά ευτυχώς δείξαμε χαρακτήρα, το ήξερα, από το μεσημέρι τους έβλεπα αποφασισμένους. Έλεγαν πριν τον αγώνα πως το Σάββατο έχουμε προπόνηση πάλι…”

Για το παιχνίδι της Δευτέρας: “Έχουμε ακόμη ένα ματς. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ξέρουμε πως θα έχουμε κόσμο αλλά η συμπεριφορά μας να είναι σε αθλητικά πλαίσια. Θα έχουμε ένα δύσκολο ματς, δεν έχει τελειώσει τίποτα, ο ΠΑΟΚ βέβαια έχει καταλάβει πως πρέπει να περάσει.

Με ικανοποιεί που φτάσαμε το βόλεϊ του ΠΑΟΚ σε αυτό το σημείο, είχα δηλώσει πως του ευχαριστώ για όλα, για τη συμπεριφορά τους. Κάνω έκκληση να έχουν την ίδια συμπεριφορά και την Δευτέρα, να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση στον τελικό, μην πέσουμε σε παγίδες, σε προκλήσεις που θα μας στοιχίσουν την έδρα. Εμείς πρέπει να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Καμία αξία δεν θα έχει η πρόκρισή μας αν πανηγυρίσουμε χωρίς τον κόσμο μας”

Για το εάν ο ΠΑΟΚ θα κάνει ανάλογη πορεία και του χρόνου: “Γνωρίζετε πως με την έγκριση που πήρε το τμήμα βόλει από τον ΑΣ, ανεξαρτοποιήθηκε, εμείς θα την συνεχίσουμε την προσπάθεια του ΠΑΟΚ. Παλεύω εφτά χρόνια, δεν είναι εύκολο για μένα να μην συνεχιστεί. Όλες οι ομάδες μας σέβονται και πρέπει να συνεχίσουμε. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα καταπληκτικό γήπεδο, έναν καταπληκτικό κόσμο και πρέπει να παίζει Ευρώπη. Δεν έχει να φοβάται κανέναν”

Τέλος, έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο του ΠΑΟΚ: “Σας θέλουμε όλους στο γήπεδο. Ευχαριστώ τον κόσμο για την συμπεριφορά του σε όλα τα ματς, μην πέσετε θύματα όμως προκλήσεων.Από αύριο θα είναι στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια”

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Σήκωσε την κούπα και έρχεται στον ΠΑΟΚ η Φαν ντε Φάιφερ

Πήρε τον τίτλο του πρωταθλήματος με τη Βολουντάρι στην Ρουμανία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η σπουδαία Βελγίδα, Ίλκα Φαν ντε Φάιφερ, θα είναι η νέα «μαέστρος» της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Μάλιστα, η 31χρονη διεθνής κατάφερε να πανηγυρίσει στην Ρουμανία τον τίτλο της πρωταθλήτριας με την Βολουντάρι.

Αυτό ήταν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ρουμανικής ομάδας.

Όσον αφορά την ντε Φάιφερ που από τη νέα σεζόν θα είναι στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου, πρόσθεσε στη συλλογή της ένα ακόμη πρωτάθλημα μετά από εκείνα που έχει κατακτήσει σε Βέλγιο και Γερμανία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΒΟΛΕΙ

Δεν βάζουν μυαλό: Χτυπήθηκε άνθρωπος του Παναθηναϊκού στο Ρέντη! (vids)

Από αντικείμενο που πετάχτηκε από την κερκίδα των οργανωμένων του Ολυμπιακού, εκκενώθηκε το γήπεδο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεν βάζουν μυαλό οι χούλιγκαν του Ολυμπιακού!

Κατά τη διάρκεια του τέταρτου σετ του τελικού της Volley League μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, από την εξέδρα των οργανωμένων οπαδών των Πειραιωτών πετάχτηκε μπουκάλι το οποίο χτύπησε τον συνεργάτη του Ανδρεόπουλου, Χρήστο Μπέλλο με συνέπεια την προσωρινή διακοπή και την εκκένωση της συγκεκριμένης εξέδρας.

Μετά από 15 λεπτά διακοπής, ζητήθηκε από τους διαιτητές να εκκενωθεί η κερκίδα όπως κι έγινε για να συνεχιστεί το ματς. Όλα αυτά στο κλειστό του Ρέντη, έξω από το οποίο δολοφονήθηκε ο Γιώργος Λυγγερίδης, την ίδια ημέρα που η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε μπαράζ συλλήψεων, μεταξύ των οποίων και μέλη του σκληρού πυρήνα της Θύρας 7!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Επέστρεψε στη Νεφτοχίμικ Μπούργκας ο Τρούχτσεφ

Μετά το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Άξελ Τρούχτσεφ που την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ.

Ο Γάλλος ακραίος με ρίζες από τη Βουλγαρία, θα αγωνιστεί και πάλι με τη Νεφτοχίμικ Μπούργκας.

Ο Τρούχτεφ μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τη βουλγαρική ομάδα, με την οποία είχε αναδειχτεί πρωταθλητής την προπέρσινη σεζόν.

Στην ανακοίνωσή τους οι Βούλγαροι στέκονται στο πέρασμα του 29χρονου ακραίου από τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ, αλλά και στο γεγονός ότι ο ίδιος αναδείχτηκε MVP.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ