Connect with us

Δεν χάνεται η FORZA!

Πιστή στο ραντεβού της με τον κόσμο του ΠΑΟΚ που θέλει να είναι… διαβασμένος, η FORZA βρίσκεται από το πρωί στα περίπτερα!

Στέργιος Αναστασιάδης

Δεν χάνεται η FORZA!

Σε αυτό το φύλλο, μεταξύ άλλων μπορείτε να διαβάσετε:

Αποκαλυπτική και αποκλειστική συνέντευξη του Τιμπό Μουλέν: “Ήρθε η ώρα να συστηθούμε”

Η άφιξη Σαββίδη στην Θεσσαλονίκη και οι εξελίξεις που δρομολογήθηκαν στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ

Το μήνυμα του Ράζβαν Λουτσέσκου στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και το πλάνο του για το παιχνίδι της Τρίτης

Τα κεντρικά πρόσωπα, οι σταθερές και τα ερωτηματικά – Ανάλυση του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου για το ασπρόμαυρο ρόστερ

Ο Πάμπλο Γκαρσία ως συνήθως, δεν μασάει τα λόγια του. Ο Ουρουγουανός μιλάει αποκλειστικά στη FORZA και τονίζει: “Προτεραιότητα η Βασιλεία, προχωράμε βήμα – βήμα”

Κινητικότητα για τον Αμρ Ουάρντα – Τι συμβαίνει με τον Αιγύπτιο

Τι τρέχει με τα τηλεοπτικά; Που το… πάει ο Βασιλειάδης; Η αντίδραση της Super League και το ενδιαφέρον του EΨΙΛΟΝ TV και της νέας ψηφιακής πλατφόρμας

Αρθρογραφούν στη FORZA: Κώστας Βασιλόπουλος, Γιώργος Κουβεντίδης, Νίκος Τζαντζαράς, Σταύρος Κόλκας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Κλεάνθης Βαλαρούτσος, Σωτήρης Μήλιος, Γιάννης Λαγογιάννης, Θόδωρος Χαστάς, Βαγγέλης Βούλγαρης

ΘΕΜΑ ΡΕΤΡΟ: Μεταγραφές άλλων εποχών

Ώρα Ευρώπης : Με όπλο την ομοιογένεια

ΦΑΚΕΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Ρεπορτάζ από την Ελβετία – Έτσι έχτισε τη βασιλεία της – Η Βασιλεία στην Ευρώπη

ΘΕΜΑ: Η 5η απόπειρα για το σεντόνι

Ταξιδεύοντας για τον ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος Κουβεντίδης θυμάται ένα καλοκαίρι στη Γλασκόβη

BLACK & WHITE: Ο Κλάους φεύγει κι… έρχεται, οι πληγές, που έξυσε ο Στέφενς, από το Σουδάν στην… Ιτέα κι η επιστροφή του Βιεϊρίνια

Ο Σαρανταληθείας δεν θα ήθελε να είναι ο Χρήστος Ζαμπούνης γιατί μπέρδεψε τις… Βασιλείες – Το Στραγάλι δεν ξεχνάει τον Κομίνη κι ο Αδιάκριτος φυτρώνει κλασικά εκεί, που δεν τον σπέρνουν

Τετ-α-τετ με τον Νικήτα Εφραιμίδη: Καλύτεροι από ποτέ!

ΒΟΛΕΙ

Το νέο πρόσωπο του ΠΑΟΚ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πως και γιατί φεύγει ο Πρέλεβιτς

Έτσι πήρε το «ναι» του Γκος, όλο το παρασκήνιο

Tα κομμάτια, που λείπουν από τον νέο ΠΑΟΚ

Καυτό παρασκήνιο και ειδήσεις από την… Courtside

Fit & Fun: Η Ντία Τζιώτα μας καλεί να χτίσουμε το σώμα μας δίπλα στο νερό

Διαβάστε στην FORZA, ρεπορτάζ, παρασκήνιο και αναλύσεις για όλα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, αφιερώματα στις ασπρόμαυρες ακαδημίες, θέματα που θα φωτίσουν άγνωστες πτυχές του ρεπορτάζ

Η κορυφαία εφημερίδα της Βόρειας Ελλάδας παρουσιάζει παρασκηνιακές αποκαλύψεις, προτάσεις διασκέδασης, ρεπορτάζ για το αυτοκίνητο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και θέματα της Super League και της ΕΠΟ με την υπογραφή του Κώστα Πλιάτσικα

FORZABET: Παίζουμε στοίχημα με τις προτάσεις των συντακτών της “F” και πάμε ταμείο κάθε εβδομάδα!

Μάθετε όσα θέλετε να ξέρετε για τον χώρο των MEDIA με την υπογραφή του κορυφαίου στο είδος, Νίκου Μποζιονέλου

FORZA πρωτοπορεί με σεβασμό στους αναγνώστες της και προσφορές που δεν αντιγράφονται

Η κορυφαία σε πωλήσεις και αναγνωσιμότητα εφημερίδα στη Βόρεια Ελλάδα, αλλάζει το επίπεδο της ενημέρωσης και της αντίληψης που υπάρχει για τον αθλητικό Τύπο

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζίβκοβιτς: «Ο ΠΑΟΚ δεν τα παρατάει ποτέ»

Οι δηλώσεις του Σέρβου μεσοεπιθετικού ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κλήθηκε να σχολιάσει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να υπόσχεται στους φιλάθλους της ομάδας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν πρόκειται να τα παρατήσουν. Παράλληλα, τοποθετήθηκε και για το τελευταίο κακό διάστημα του Δικεφάλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ: 

«Είναι δύσκολη περίοδος για εμάς αλλά είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και νομίζω πως θα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει εντοπίσει το πρόβλημα του:

«Έχουμε βρει τι φταίει, τα αναλύσαμε αρκετά, μιλήσαμε μεταξύ μας πάρα πολύ, εντοπίσαμε τα προβλήματα και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να τα λύσουμε εντός αγωνιστικού χώρου».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είναι στην ίδια κατάσταση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα:

«Έχουμε πιθανότητες για το πρωτάθλημα, τίποτα δεν έχει τελειώσει, βλέπουμε μόνο μπροστά και όχι τι έγινε στο παρελθόν και θα δώσουμε απάντηση, παλεύοντας για τον τίτλο μέχρι τέλους» επισήμανε μεταξύ άλλων ο Σέρβος μεσοεπιθετικός προσθέτοντας:

Για το τι παιχνίδι περιμένει:

«Περιμένω ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες αλλά από τη δική μας πλευρά θα μπούμε αποφασισμένοι, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να δείξουμε τι ομάδα είμαστε, πως έχουμε μία καλή ομάδα και ίσως χρειαστούμε και μία δόση τύχης που δεν είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια και θέλουμε μία νίκη».

Για τον κόσμο:

«Ας το κάνουμε όλοι μαζί. Εμείς ως παίκτες του ΠΑΟΚ δεν θα τα παρατήσουμε και θα το αποδείξουμε αύριο στο γήπεδο οπότε καλώ τους φίλους της ομάδας να έρθουν να μας δουν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ Β: Η αποστολή για Αιολικό

Οι επιλογές του Αλέξη Αλεξιάδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Β φιλοξενείται από τον Αιολικό, την Δευτέρα (29/4, 16:00), στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής των Play-Out στην Super League 2.

Η ομάδα του Αλέξη Αλεξιάδη βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς και είναι μια ανάσα από την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής της στην δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ανακοίνωσε αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Μοναστηρλής , Ναντέρ, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Τσοπούρογλου, Κωττάς, Μανωλιούδης, Τασιούρας, Δεληγιάννης, Γιαξής, Τσίκος, Γρόσδης, Ρουμιάντσεβ, Γκούμας, Σπυράκος, Σμυρλής, Κανίς, Μπράντονιτς, Πανίδης, Σαποβάλοφ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Νίκη για την τιμή του και… όχι μόνο!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ με στόχο τη νίκη που θα του… θυμίσει ποιος είναι, με την Interwetten.gr να προσφέρει το ντέρμπι Δικεφάλων με 0% γκανιότα *, πάνω από 120 ειδικές αγορές, ξεχωριστά Match Combo, Odds Boost και σπέσιαλ αποδόσεις!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το πρωτάθλημα φαντάζει πλέον πολύ μακρινό όνειρο. Όσο, όμως, έχει μαθηματικές ελπίδες, ο ΠΑΟΚ οφείλει να παλέψει για την τιμή του, υποδεχόμενος την πρωτοπόρο ΑΕΚ (28/04, 19:30) σε ένα συναρπαστικό ντέρμπι Δικεφάλων, το πρώτο φέτος με κόσμο στην Τούμπα.
Η Interwetten.gr παίζει μεγάλη... μπάλα, προσφέροντας τον αγώνα με 0% γκανιότα *, πάνω από 120 ειδικές αγορές, ξεχωριστά Match Combo, Odds Boost και σπέσιαλ αποδόσεις!
Στο 2.90 ο άσος με γκανιότα, στο 3.10 ο άσος χωρίς γκανιότα για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, η οποία βρίσκεται στο -7 από αυτή του Ματίας Αλμέιδα, με ματς λιγότερο, το αναβληθέν ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Στο 4.25 να σκοράρουν οι δύο ομάδες και, ταυτόχρονα, να εκτελεστούν πάνω από 8.5 κόρνερ συνολικά και να δοθούν πάνω από 6.5 κάρτες συνολικά, με την Interwetten.gr να προσφέρει σε απόδοση 7.75 να νικήσει ο ΠΑΟΚ και, ταυτόχρονα, να σημειωθούν πάνω από 2.5 γκολ συνολικά και να εκτελεστούν πάνω από 8.5 κόρνερ συνολικά. Μια νίκη που θα τον βάλει και πάλι στο «κόλπο».
Πέντε διαδοχικά ματς χωρίς νίκη (τρεις ήττες - δύο ισοπαλίες) μετράει απέναντι στην ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ, στον οποίο επιστρέφει από τιμωρία ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, πάντα συνεπής στα μεγάλα ραντεβού, με το να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα να προσφέρεται σε απόδοση 4.25.
Στα Odds Boost, στο 5.00 από την Interwetten.gr (από αρχική απόδοση 4.20) προσφέρεται να νικήσει ο ΠΑΟΚ και να σημειωθούν πάνω από 2.5 γκολ συνολικά στην μονομαχία Δικεφάλων στην Τούμπα.
Εκτός από το ντέρμπι, με 0% γκανιότα * προσφέρονται σήμερα (28/04) οι εξής έντεκα αναμετρήσεις: Κάντιθ - Μαγιόρκα (15:00), Μπόρνμουθ - Μπράιτον (16:00), Τότεναμ - Άρσεναλ (16:00), Γκλάντμπαχ - Ουνιόν Βερολίνου (16:30), Γρανάδα - Οσασούνα (17:15), Ρεν - Μπρεστ (18:05), Νάπολι - Ρόμα (19:00), Λιόν - Μονακό (20:00), Ντάρμσταντ - Χάιντενχαϊμ (20:30), Μαρσέιγ - Λανς (22:00) και Μπέτις - Σεβίλλη (22:00).
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ