Connect with us

Έξτρα πριμ από Κατσαρή

Με απολογισμό τριών νικών σε ισάριθμες αναμετρήσεις, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ "σφράγισε" ,με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο την παρουσία της στις 32 καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ, για τρίτη φορά στην ιστορία τους.

Στέργιος Αναστασιάδης

Έξτρα πριμ από Κατσαρή

Η επιτυχία τους δεν πέρασε… απαρατήρητη από τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, με τον πρόεδρο του Α.Σ., Θανάση Κατσαρή, να επικοινωνεί με τις “ασπρόμαυρες” μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τη Σόφια και να τις δίνει τα συγχαρητήριά του.

Επιπλέον όμως, οι παίκτριες του Αλέξη Κατηκαρίδη ενημερώθηκαν πως θα λάβουν από τον Ερασιτέχνη έναν έξτρα μισθό ως πριμ, ως επιβράβευση για τις σπουδαίες εμφανίσεις τους στο Μπέλφαστ γενικότερα και την πρόκρισή τους στην νοκ-άουτ φάση του γυναικείου Τσάμπιονς Λιγκ ειδικότερα.

ΣΧΟΛΙΑ

Advertorial

Έχεις FORZA και την Κυριακή!

Με αποκλειστικά ρεπορτάζ για τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με αποκλειστικά ρεπορτάζ κυκλοφορεί η FORZA από χθες (27/4) και ολόκληρο το Σαββατοκύριακο.

H κορυφαία εφημερίδα της Βορείου Ελλάδας έρχεται με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τον ΠΑΟΚ, αποκλειστικές ειδήσεις και έρευνες, αθλητικό παρασκήνιο, ειδήσεις για όλα τα τμήματα του Δικεφάλου και ειδικό ένθετο για το στοίχημα με τις καλύτερες υπογραφές.

Μπορείτε να τη βρείτε στα περίπτερα αλλά και στην διαδικτυακή πλατφόρμα της εφημερίδας, forzaonline.gr.

Το πρωτοσέλιδο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Να ξεμπερδεύει…

Ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση στους τελικούς σήμερα κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στις 14:00 από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

Έστω και δύσκολα, ο Δικέφαλος έκανε πριν λίγες ημέρες το ένα από τα δύο βήματα για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Εκεί βρίσκεται ήδη η Νέα Ιωνία, με τις «ασπρόμαυρες» να θέλουν σήμερα να πάρουν τη νίκη για να μη χρειαστεί να δώσουν και τρίτο ματς απέναντι σε αν μη τι άλλο ένα αξιόμαχο σύνολο.

Η Μαρία Μεντεσίδου δήλωσε:

«Η ομάδα είναι ένα βήμα πριν την πρόκριση στους τελικούς. Η Πυλαία είναι ένας δύσκολος αντίπαλος ο οποίος παίζει με πάθος και θέληση, όπως και το έδειξε στον πρώτο ημιτελικό. Εμείς από πλευράς μας, είδαμε και αναλύσαμε τι πρέπει να διορθώσουμε και θα πάμε στο αυριανό παιχνίδι με συγκέντρωση και πειθαρχία στο πλάνο μας, προκειμένου να πάρουμε τη δεύτερη νίκη».

https://www.youtube.com/watch?v=NZLKy5Q9FEI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κουλιεράκης: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Οι δηλώσεις του Χανιώτη στόπερ ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Nova και μίλησε για το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Ο νεαρός στόπερ του Δικεφάλου τόνισε ότι για την ομάδα του δεν έχει τελειώσει η υπόθεση του πρωταθλήματος ενώ σχολίασε και το τελευταίο κακό διάστημα.

Αναλυτικά: 

Για το τελευταίο κακό διάστημα του ΠΑΟΚ:

«Είναι μια δύσκολη περίοδος. Δεν έχει τελειώσει ακόμα κάτι. Έχουμε ακόμα στόχο το πρωτάθλημα, έχουμε ελπίδες. Σαν να ξεκινάει το πρωτάθλημα από το αυριανό παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε για να δείξουμε χαρακτήρα, γιατί έχουμε, και είμαι πολύ αισιόδοξος αν είμαστε όπως πρέπει και γυρίσουμε στον παλιό μας εαυτό και στο πως παίζαμε».

Για την κόπωση που υπάρχει:

«Μετά από μια τεράστια σεζόν, έχουμε παίξει με 54 παιχνίδια, υπάρχει κόπωση σωματική και ψυχική. Περνάμε και εμείς την περίοδο μας, όπως η κάθε ομάδα. Το σημαντικό είναι από αύριο να επιστρέψουμε πιο δυνατή και να αφήσουμε αυτήν την κακή περίοδο πίσω».

Για το που βρίσκει δύναμη να συνεχίσει όταν κουράζεται:

«Η δύναμη είναι στην ψυχή. Για μένα είναι στον Θεό, μας δίνει πολύ δύναμη, και το ομαδικό πνεύμα. Νομίζω αυτά είναι τα πιο σημαντικά ώστε όταν το σώμα κουράζεται, να βρίσκεις δύναμη να δώσεις παραπάνω, γιατί είμαστε σε μια ομάδα που πρέπει να κερδίζει».

Για τα σημεία που μπορούν να παίξουν ρόλο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ:

«Τα πιο σημαντικά στοιχεία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, πιστεύω θα είναι η αποφασιστικότητα και ότι θα πάει το ματς στη δύναμη. Όποιος έχει τον περισσότερο τσαμπουκά θα κερδίσει».

Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ:

«Πρέπει να τους ευχαριστούμε γιατί όλο αυτό το διάστημα είναι δίπλα μας και στις καλές και στις κακές στιγμές. Πιστεύω ότι και με την ΑΕΚ θα είναι στο πλάι μας, να μας υποστηρίξουν και είμαι σίγουρος ότι θα δώσουμε το 120% γι' αυτούς στο παιχνίδι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ