Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με… κοινή αγωνία (pic)

Ο Λέο Μάτος και ο Λούκας Σάσα, δεν ολοκλήρωσαν κανονικά την παρουσία τους στο χθεσινό 2-2 της Τούμπας.

Νίκος Μοσχοβίτης

Με… κοινή αγωνία (pic)

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ, αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Σιδηρόπουλο στο 67ο λεπτό του αγώνα, αφήνοντας τον ΠΑΟΚ με 10 παίκτες ωςο τέλος.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο συμπατριώτης του μέσος του Άρη, αντίκρισε επίσης τη δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Σιδηρόπουλο και αποβλήθηκε κι αυτός. 

Με το σασπένς να είναι πολύ μεγάλο στα τελευταία 25 λεπτά του αγώνα, ο φωτογραφικός φακός, έπιασε τους δύο παίκτες να παρακολουθούν με τη δική τους αγωνία, τις προσπάθειες των συμπαικτών τους…

ΕΥΡΩΠΗ

Επιτέλους πλατιά χαμόγελα για Τζίμα! (pics)

Ξανά στις προπονήσεις της “πρώτης” ομάδας της Μπράιτον ο 20χρονος επιθετικός!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

'Εναν σχεδόν χρόνο μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (3/12), στο ντεμπούτο του ως βασικός με τη φανέλα της Μπράιτον, ο Στέφανος Τζίμας επέστρεψε επιτέλους στις προπονήσεις της "πρώτης" ομάδας των "Γλάρων".

Φυσικά, ο 20χρονος πρώην φορ του ΠΑΟΚ είχε κάθε λόγο να είναι χαμογελαστός, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στις παρακάτω φωτογραφίες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Τούμπα και με Χόφενχαϊμ!

Στο “σπίτι” του Δικεφάλου η ρεβάνς της Κ19 με τους Γερμανούς με “φόντο” την πρόκριση στους “32” του UEFA Youth League!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Γνωστοποιήθηκε από την UEFA το πρόγραμμα του 3ου γύρου του UEFA Youth League, στον οποίο ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σε "διπλά" παιχνίδια τη Χόφενχαϊμ, μετά την πρόκρισή του επί της Ζρίνσκι Μόσταρ με δύο νίκες.

Συγκεκριμένα, το πρώτο παιχνίδι με τους Γερμανούς, θα πραγματοποιηθεί στο "Dietmar-Hopp-Stadion" στις 25 Νοεμβρίου στις 19:00, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Τούμπα την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 17:30.

Υπενθυμίζεται πως ο νικητής του "ζευγαριού" και ακόμα εννέα ομάδες από το League Path θα προκριθoύν στους "32" της διοργάνωσης, όπως και 22 ομάδες από το Champions League Path.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάνοπλος ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι!

Οι “εκλεκτοί” του Αλγουαθίλ για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την αποστολή για το αυριανό (8/11, 21:00) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, με τον Ιμανόλ Αλγκουαθίλ να τη στελεχώνει με 25 ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών και ο Σάλιακας,

Αναλυτικά,  οι "εκλεκτοί" του Βάσκου τεχνικού, δύο εκ των οποίων θα "κοπούν" από την 23άδα, είναι οι Ορτέγκα, Πόποβιτς, Στουρνάρας, Σάλιακας, Σμαΐλοβιτς, Πιρόλα, Κάρμο, Πέντερσεν, Ρέτσος, Μπρούνο, Τικνιζάν, Φορτούνης, Σα, Μαρτίνς, Πουέρτα, Σιπιόνι, Μπέιλι, Φρόιλερ, Τσικίνιο, Έσε, Ρόκα, Γιάρεμτσουκ, Ζότα Σίλβα, Γκονσάλες και Μοαυντιλμαντζί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ