Connect with us
Banner Image Banner Image

ΜΠΑΣΚΕΤ

Αρέσει ο Φιλ Γκριν (videos)

Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, είναι αυτό του Φιλ Γκριν.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Αρέσει ο Φιλ Γκριν (videos)

Ο Αμερικανός γκαρντ, συμμετείχε στο Summer League και βρισκόταν στη λίστα του “Δικεφάλου” αρκετά νωρίτερα, όμως με τις πολύ καλές εμφανίσεις του εκεί, ανέβασε κατά πολύ τη μετοχή του, με τον “Δικέφαλο” πάντως να “παλεύει” την περίπτωση του.

Ο Γκριν είναι γεννημένος τον Οκτώβρη του 1992 στο Σικάγο, έχει ύψος 1.88 και πέρυσι έπαιξε στη Τεζένις Βερόνα και ήταν συμπαίκτης του Τζαμάλ Τζόουνς, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με μ.ο. 18 πόντους και 3.1 ασίστ.

Το 2015 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, “μετακομίζοντας” στην Τουρκία για λογαριασμό της Μπάνβιτ και την επόμενη σεζόν πήγε στην Ιταλία και την Τορτόνα, ομάδα της Β’ Κατηγορίας, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Τεζένις Βερόνα.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Προετοιμάζεται για Ρόμα ο ΠΑΟΚ!

Χωρίς χρόνο για χάσιμο ο Δικέφαλος – Στο προσκήνιο το Eurocup

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει στον μπασκετικό ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά τη νίκη επί του Ηρακλή στο Ιβανώφειο και τη διατήρηση του αήττητου στη Stoiximan GBL, στρέφει άμεσα την προσοχή του στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.

Ο Δικέφαλος υποδέχεται την Τρίτη (3/11, 20:00) τη Ρόμα στο PAOK Sports Arena, στο πλαίσιο του BKT EuroCup, με το χρονικό περιθώριο προετοιμασίας να είναι ιδιαίτερα περιορισμένο.

Οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν ουσιαστικά την προετοιμασία τους από το μεσημέρι της Κυριακής (1/11), λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση με τον Ηρακλή, ενώ η τελευταία προπόνηση πριν από το ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (2/11).

Το πρόγραμμα της Δευτέρας περιλαμβάνει αρχικά ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο και στη συνέχεια προπόνηση στο PAOK Sports Arena. Στις 14:00, ο Αντρέα Τρινκιέρι και δύο παίκτες του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσουν δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ενόψει της αναμέτρησης.

Από την πλευρά της, η αποστολή της Ρόμα αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα στις 16:30, ενώ στις 17:30 είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της ιταλικής ομάδας στο «Παλατάκι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Το backstage του διπλού και τα χαμόγελα (vid)

Έτσι “καθάρισε” και τον Ηρακλή ο ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ, με όπλο του την άμυνα, πέρασε από το Ιβανώφειο με 53-63 κι έτσι έκανε το 5/5 στη GBL, παραμένοντας παράλληλα, στην κορυφή της βαθμολογίας.

Δείτε όλο το backstage του μεγάλου διπλού:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Με 100ρα στη Θεσσαλονίκη η Ρόμα

Επικράτησε της Σκαφάτι η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Ρόμα επικράτησε της Σκαφάτι με 103-90 στην έκτη αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, λίγες ημέρες πριν την άφιξη της στη Θεσσαλονίκη, για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική του EuroCup,  την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στις 20:00.

Η Ρόμα δυκσολεύτηκε για τρεις περιόδους, αλλά στην 4η πάτησε «γκάζι» κι έφτασε στη νίκη, με κορυφαίο τον Μάνιον, ο οποίος πέτυχε 19 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ, ενώ από κοντά ήταν και ο Κένι Ολίνικ, ο οποίος είχε 16 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 25-29, 51-53, 78-76, 103-90

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ