Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ευκαιρία για ανάσες

O ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα στα Τρίκαλα, παιχνίδι το οποίο θα είναι το τελευταίο για το 2017.

PAOK24

Ευκαιρία για ανάσες

Οι παίκτες του «Δικεφάλου» καλούνται να παρουσιάσουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο τους, προκειμένου να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση τους στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα η ομάδα θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί σωματικά και ψυχολογικά, εκμεταλλευόμενη τη διακοπή για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ αναμένεται να προπονηθούν και την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια από την επομένη να έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις διακοπές τους, επιστρέφοντας και πάλι στις προπονήσεις στις 28 του μήνα.

Άπαντες θα βρεθούν δίπλα στα αγαπημένα τους πρόσωπα αυτές τις άγιες ημέρες, με τους ξένους παίκτες αλλά και τα μέλη του προπονητικού τιμ να αναχωρούν για το εξωτερικό.

 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο: Αποφάσισε η ΕΠΟ για τον τελικό!

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για το γήπεδο και την ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεν είναι... Πρωταπριλιά! Η ΕΠΟ αποφάσισε για την ημερομηνία και το γήπεδο του τελικού του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Το Σάββατο 25 Μάϊου 2024 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Παναθηναϊκός-Άρης. Την απόφαση έλαβε σήμερα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία επικύρωσε τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με την Cosmote που είναι ο τηλεοπτικός πάροχος της διοργάνωσης και τη Super League 1 για την ολοκλήρωση των Play off του πρωταθλήματος.

Επίσης, ελήφθησαν υπόψη τα προγράμματα των διεθνών διοργανώσεων και η διεξαγωγή του τελικού του UEFA Europa Conference League στις 29 Μάϊου στην Αθήνα".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διάνοια ο Ντέλιας, η έκρηξη Ιωαννίδη – Αλμέιδα! (vid)

Δεν χάνεται σήμερα το βράδυ το 5o επεισόδιο του Football Factory!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το 5o επεισόδιο του Football Factory,  με την συνδρομή της Stoiximan, της Puma, της Oddsium και του Regency Casino, σήμερα στις οθόνες σας, σε Youtube και ΤV 100 στις 22:00!

Ένα ακόμα εντυπωσιακό Σαββατοκύριακο για το ελληνικό Πρωτάθλημα με τις νίκες του ΠΑΟΚ, Άρη και Ολυμπιακού.

Ο εντυπωσιακός Γιάννης Κωνσταντέλιας, η έκρηξη του Ματίας Αλμέιδα με την λήξη του ντέρμπι και ο αγανακτισμένος Φώτης Ιωαννίδης.

Ο Ζήσης Βρύζας αναλύει πως μια ομάδα παίρνει τα στοιχεία και την προσωπικότητα του προπονητή της και πως αυτό συνδέεται με τους Μεντιλίμπαρ, Λουτσέσκου, Αλμέιδα, και Τερίμ.

Μη ξεχάσετε να αφήσετε γενικώς τα σχόλια σας και αν θέλετε να μόνο να ακούσετε την εκπομπή του Football Factory, θα την βρείτε σε όλες τις Podcast πλατφόρμες.

KANTE SUBSCRIBE ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

www.youtube.com/channel/UCGf_W8E7JDoq...

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

Facebook: www.facebook.com/footballfactoryshow/

Instagram: www.instagram.com/football_factory_show?igsh=eDVrMGJibXRidzUz

TikTok: www.tiktok.com/@football.factory.show

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Kαι ανοίγω τέρμα τη φωνή… (vid)

Η συνεργασία των Σαμάτα, Κωνσταντέλια για το 2-2 και το… βουητό της Τούμπας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το δεύτερο γκολ του Δικεφάλου χθες στην Τούμπα εις βάρος της ΑΕΚ, με το οποίο οι "ασπρόμαυροι" ισοφάρισαν σε 2-2 στο 81ο λεπτό, "ανέβασε" η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Από την συνεργασία των Σάστρε, Τάισον, στο κεφάλι του Σαμάτα, στα πόδια του Κωνσταντέλια και από εκεί στα δίχτυα του Αθανασιάδη, από μία άλλη οπτική γωνία και με την καλύτερη... υπόκρουση, το βουητό της Τούμπας!

Απολαύστε το:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ