Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Σε μεταβατική περίοδο ο ΠΑΟΚ, δεν έχει τίποτα να χάσει η Ομόνοια»

Ο βετεράνος Κύπριος επιθετικός που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ, από το 2001 ως το 2007, έκανε δηλώσεις με αφορμή των αγώνα των δύο ομάδων, στην Τούμπα, στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Νίκος Μοσχοβίτης

«Σε μεταβατική περίοδο ο ΠΑΟΚ, δεν έχει τίποτα να χάσει η Ομόνοια»

Αναλυτικά, όσα ανέφερε σε κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό…

Αρχικά είπε:
«Είναι ευχάριστο για την Ομόνοια να μπαίνει σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η αίγλη ενός ευρωπαϊκού παιχνιδιού είναι διαφορετική. Για την Ομόνοια, πιστεύω ότι δεν έχει τίποτα χάσει, τίποτα να αποδείξει. Θα παίζει χωρίς άγχος και ότι βγει από τον κάθε αγώνα. Η άδεια Τούμπα είναι εντελώς διαφορετική από μια γεμάτη Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο μεγάλη ομάδα από την Ομόνοια, έχει περισσότερες εμπειρίες και πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Για τη χθεσινή εκτός έδρας ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ:
«Ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είχε τον έλεγχο και την κατοχή».

Για τον τρόπο που αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ:
«Ο προπονητής άλλαξε το σύστημα, παίζει με 3-4-3, όμως ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που δύσκολα σκοράρει. Είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο. Δεν είναι στα πάνω του αυτή την περίοδο. Η Ομόνοια θα πρέπει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και μπορεί να σκοράρει».

Για το συγκεριμενο όμιλο του ΠΑΟΚ και της Ομόνοιας:
«Δεν υπάρχουν τα μεγαθήρια. Κάθε αντίπαλος μπορεί να δει στα ίσα οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Η Αϊντχόφεν δεν είναι το νούμερο ένα στην Ολλανδία. Το δύσκολο έργο είναι στα εκτός έδρας παιχνίδια. Η Ομόνοια μπορεί να κυνηγήσει και τα τρία παιχνίδια στο ΓΣΠ. Και στα τρία παιχνίδια εκτός έδρας η Ομόνοια θα έχει πολύ δύσκολο έργο».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να καθορίσει την υπόθεση "τίτλος".

Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Stoximan Super League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α.Σ.: «Βγάλτε πάθος και ποιότητα»

Το μήνυμα του ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα για το αποψινό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, αναφέροντας… «Για την 8η αγωνιστική των Play-Off της Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή 28 Απριλίου και ώρα 19:30, στο Γήπεδο Τούμπας, την ΑΕΚ.

Ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη, με στόχο να μπει δυνατά στην «μάχη» του τίτλου, έχοντας ως σύμμαχο τον Κόσμο του, ο οποίος θα δημιουργήσει ακόμα μία εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου, καλούνται να τα δώσουν όλα, να βγάλουν το πάθος και την ποιότητα τους, πανηγυρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο ενόψει της τελικής ευθείας.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του Novasports Prime.

«Με τη νίκη ΠΑΟΚΑΡΑ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκίνηση στο μνημόσυνο του Νάσου

Κανείς δεν ξέχασε τον αδικοχαμένο φίλο του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το μνημόσυνο για τον Νάσο Κωνσταντίνου, τελέστηκε σήμερα στο μνημείο που υπάρχει στο σημείο που τραυματίστηκε θανάσιμα, από τον παπά-Χρήστο.

Στεφάνι στη μνήμη κατέθεσε τόσο η ΠΑΕ, όσο και ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Έδεσσας, παρόντες στην τελετή, ήταν περίπου 200 φίλοι του ΠΑΟΚ, ενώ το τμήμα πόλο του συλλόγου, άφησε συμβολικά ένα σκουφάκι στη μνήμη του αδικοχαμένου Νάσου, που κανείς δεν ξεχνάει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ