ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
«Δείξαμε μεγάλη ωριμότητα…»
Για τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ, την εικόνα της ομάδας, αλλά και για τα ματς που ακολουθούν μίλησε ο Ζοσέ Μαουρίσιο.
Στην μεγάλη ωριμότητα που έδειξε η ομάδα του στάθηκε ο Βραζιλιάνος, ο οποίος έδωσε το στίγμα των σκέψεων του.
Μιλώντας σε μέσο της πατρίδας του, ο Μαουρίσιο τόνισε μεταξύ άλλων πως:
«Η ομάδα ξεπέρασε σωστά την ήττα στο Europa League από την Τσέλσι. Νικήσαμε έναν δύσκολο αντίπαλο, την ΑΕΚ και είχαμε μεγάλη ωριμότητα στο παιχνίδι μας. Αυτό έδειξε πόσο η ομάδα ξέρει τι θέλει. Τώρα έχουμε ένα ματς Κυπέλλου και μετά δύο κρίσιμα παιχνίδια. Θα πρέπει να είμαστε σωστά προετοιμασμένοι».
Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στον Πειραιά, απέναντι στον Ολυμπιακό, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.
Το PAOK24 σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του ντέρμπι:
Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Γιάκιτς κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Σε μια ανύποπτη φάση ο Κροάτης χαφ τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να πέσει στον αγωνιστικό χώρο μη μπορώντας να συνεχίσει.
Ο Τέιλορ μπήκε στη θέση του.
Ο Γιάκιτς δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του, με τον ίδιο να αποχωρεί με λυγμούς από τον αγωνιστικό χώρο!
Τεράστια χαμένη ευκαιρία έχασε ο ΠΑΟΚ στο 30' στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να πάρει προβάδισμα στο σκορ.
Ο Ζαφείρης μετά από μπαλιά του Ζίβκοβιτς βγήκε τετ α τετ, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.
Δείτε τη φάση...




