Προλαβαίνει να ανασυνταχθεί;
Ημέρες κενές ουσιαστικά λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, με βασικό ερώτημα το αν υπάρχει η δυνατότητα ανάκαμψης του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σε μία εποχή που το κοινό το έχει – δικαιολογημένα – απαξιώσει.
Στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχουν γίνει οι μετρήσεις. Όλες οι απαραίτητες για να δούνε οι υπεύθυνοι τα περιθώρια που υπάρχουν. Οι μέσοι όροι, είναι κάτω από αυτούς των ομάδων της Σούπερ Λίγκας και είναι λογικό η βάση της προπόνησης πλέον να αφορά την φυσική κατάσταση. Παρότι δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα.
Σύμφωνα με τα όσα πληροφορούμαστε, η ομάδα με την Ξάνθη θα παρουσιάσει μία εικόνα σαν αυτή που είχαμε συνηθίσει και κάποιες διαφοροποιήσεις θα υπάρξουν από την Κέρκυρα και μετά. Οι πληροφορίες θα ελεγχθούν όταν έρθει η ώρα και θα φανούν από την εικόνα της ομάδας.
Οι Τζανδάρης, Κατσικάς και Σπυρόπουλος δεν ήταν στις σημερινές δύο προπονήσεις. Η απόφαση που πάρθηκε από τον Γεωργιάδη είναι η σωστή. Παίκτες που δεν υπολογίζονται, που έχουν υπογράψει αλλού ή που σίγουρα δεν θα ανανεώσουν, είναι πρόβλημα για την καθημερινότητα της ομάδας. Πολλές φορές χωρίς να το θέλουν μάλιστα.
Το αν θα φύγουν από τώρα, αν θα προπονούνται με την Κ20 ή μόνοι τους, είναι κάτι που θα το αποφασίσουν οι ίδιοι. Μέχρι στιγμής, δεν ενημέρωσαν κανέναν για τις προθέσεις τους.
Μικροθέματα υπάρχουν αρκετά, όμως δύο είναι οι άξονες που πρέπει να κινηθούμε. Πρώτον, αν προλαβαίνουμε να σώσουμε τίποτα φέτος και να μην επιβαρύνουμε την επόμενη σεζόν και δεύτερον το πότε θα γίνουν οι σημαντικές επιλογές τεχνικού διευθυντή σε πρώτη φάση, που θα επιλέξει και προπονητή.
Η ΠΑΕ ξεκαθαρίζει πως θα είναι ξένος, πως υπάρχει μία λίστα επτά με οκτώ ονομάτων, πως δεν είναι ο Κρόιφ που φαγώθηκαν πολλοί να πείσουν, πως δεν πρέπει να περιμένουμε την επιστροφή του Βρύζα.
Ο τελευταίος ήδη κοιτάει τι θα κάνει στη ζωή του από εδώ και πέρα και τα σενάρια περί επιστροφής του και όλα τα καφενειακά που ακούγονται, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Στα υπόλοιπα αθλήματα, είναι η ώρα των τμημάτων του χάντμπολ, οι ομάδες του Δημήτρη Χασεκίδη την Παρασκευή και Γρηγόρη Πετρίδη την Κυριακή, καλούνται να προσθέσουν δύο τρόπαια στον σύλλογο. Είναι φαβορί, όμως στους τελικούς δεν είναι πάντα καλό αυτό.
Το βάρος έχει πέσει στον τελικό της Κυριακής, αφού εκεί υπάρχει ο φόβος επεισοδίων λόγω του αντιπάλου. Υπάρχουν διαβεβαιώσεις βέβαια πως το πλάνο της αστυνομίας θα είναι εξαιρετικά αυστηρό και αυτό να το έχουν κατά νου όσοι σπεύσουν προς το ΠΑΟΚ Sports Arena την ημέρα του τελικού.
Ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά έχει περισσότερο ανάγκη τους τίτλους από τις εντάσεις, έτσι ώστε να προσθέσει τόσους που να μην αμφισβητείται η κυριαρχία του.
Άσε που οι τίτλοι, είναι αυτοί που έχουν την γλύκα. Το είδαμε πρόσφατα στο βόλεϊ, όταν ένα τμήμα που ήταν παντελώς αδιάφορο για το κοινό, μπήκε πρώτο στην ατζέντα ενδιαφέροντος.
ΜΠΑΣΚΕΤ
«Μεγάλη απώλεια ο Τσέντι, συνεχώς θα βελτιωνόμαστε»
O Nίκος Περσίδης για την απουσία του Όσμαν, το αήττητο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη!
Τις σκέψεις του για τη νίκη επί των Vikos Φalcons, το πως επηρεάζει την ομάδα η απουσία του Τσέντι Όσμαν και το αήττητο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, εξωτερίκευσε ο Νίκος Περσίδης μετά το τέλος του σημερινού αγώνα στο "Παλατάκι".
«Είμαστε ευχαριστημένοι που σε όλο το παιχνίδι είχαμε την ίδια ένταση και ξεκινήσαμε πάρα πολύ δυνατά» τόνισε αρχικά ο Έλληνας φόργουορντ του ΠΑΟΚ, ο οποίος ερωτηθείς για την απουσία του Τσέντι Όσμαν τουλάχιστον στο επόμενο τρίμητο, απάντησε:
«Ο Τσέντι είναι μια μεγάλη απώλεια για εμάς. Όπως είπαμε και με τον κόουτς, όλοι πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά και να προσθέσουμε κάτι στο παιχνίδι μας. Αρχής γενομένης από αυτή την εβδομάδα, δουλέψαμε πάνω σε κάποια πράγματα, θεωρώ ότι δείξαμε ένα μέρος της βελτίωσής μας στο σημερινό παιχνίδι και κοιτάμε το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά κάθε μέρα στην προπόνηση, αλλά και πριν και μετά από αυτή. Θεωρώ ότι δεν σταματάει η βελτίωση της ομάδας. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο θα βελτιώνουμε την εικόνα μας μέσα στο γήπεδο".
Αναφορικά δε με το αήττητο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα; "Θεωρώ ότι αυτές οι νίκες χτίζουν χαρακτήρα και είναι κίνητρο για τη συνέχεια. Από εκεί και πέρα, θέλουμε να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κερδίζουμε κάθε ματς" υπογράμμισε ο Περσίδης, που ερωτηθείς για την επικοινωνία της ομάδας με τον Όσμαν και το κλίμα στα αποδυτήρια, είπε:
«Μιλήσαμε μαζί του και πριν από το ματς και μετά. Μας είπε ότι όλα πήγαν καλά με την επέμβασή του. Γενικά υπάρχει καλή χημεία στα αποδυτήρια και το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό».
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Πρόβλημα… τέλος για τους κατόχους διαρκείας!
Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πότε “ανοίγει” ξανά το σύστημα για το φιλικό με την Παρτιζάν στην Τούμπα!
Τη δυνατότητα να προμηθευτούν χωρίς πρόβλημα το εισιτήριό τους για το φιλικό με την Παρτιζάν στην Τούμπα το επόμενο Σάββατο (14/11), θα έχουν από αύριο το πρωί στις 10:00 οι κάτοχοι διαρκείας.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το "κενό" που υπήρχε στο σύστημα και δημιουργούσε το πρόβλημα έπαψε να υφίσταται και έτσι όλοι οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εξασφαλίζουν κανονικά μέσω της Ticketmaster την παρουσία τους στο φιλικό με την Παρτιζάν, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία του ανταλλακτικού κόστους του ενός ευρώ.
Υπενθυμίζεται πως για το φιλικό με τους "ασπρόμαυρους" του Βελιγραδίου δεν είναι υποχρεωτική η χρήση του gov wallet, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να μπορεί να εισέλθει στην Τούμπα με το qr code του εισιτηρίου, όπως ενημέρωσε χθες η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
ΕΥΡΩΠΗ
Απίστευτο: Στη ζώνη του υποβιβασμού η Γιουνάιτεντ μετά από 40 χρόνια!
Δεν έχει τέλος η κατρακύλα των “Κόκκινων Διαβολων”
Σπουδαία νίκη πανηγύρισε σήμερα στο γήπεδό της η Νότιγχαμ Φόρεστ, κερδίζοντας τη Μάντσεστερ Σίτι με 3-1!
Με αυτό το αποτέλεσμα, η Φόρεστ έφτασε τους εννέα βαθμούς και ανέβηκε στην 16η θέση, αφήνοντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 18η με 7 μόλις βαθμούς!
Μάλιστα, η παρουσία των "Κόκκινων Διαβόλων" στην ζώνη του υποβιβασμού είχε να συμβεί από το μακρινό 1986, με τον αυριανό αγώνα κόντρα στην Άστον Βίλα στο "Ολντ Τράφορντ" να αποκτάει έτσι ακόμα μεγαλύτερη σημασία για την ομάδα του Κάρικ!




